10 dingen over de liefde de meeste mensen de neiging om te vergeten10 dingen over de liefde de meeste mensen de neiging om te vergeten

Wat betekent liefde? Er is zoiets als de ware liefde? Onze visie van wat liefde is, vaak vervuild met wat je ziet in films en op tv. We hebben visioenen van de perfecte data, romans turbines en onberispelijke relaties die waarschijnlijk niet bestaat in het echte leven. Dus, we opzij zetten het sprookje voor een moment en ga terug naar de basis, en neem een ​​kijkje op tien van de dingen over de liefde, dat veel mensen lijken te zijn vergeten.

1. Liefde is hard werken

Iedereen die is in een langdurige relatie moet echt weten dat dit waar is. Liefde niet gebeuren en daarom voor altijd perfect; het nodig heeft om te werken van beide partners. Liefde vraagt ​​betrokkenheid en inzet, als je wilt dat het laatste.


2. Liefde betekent compromis

U kunt een egoïstisch persoon niet, en vol liefde te zijn, op hetzelfde moment. Geen twee mensen kunnen over alles eens, dat zou gewoon saai zijn, dus moet er een compromis in de liefde voor het te laten werken.

3. Hou je verdient

Liefde is niet een recht, moet je verdienen. U kunt de liefde verdienen door het tonen van de zorg, compassie, respect, vriendelijkheid en veel, veel meer. Als je liefde voor lief nemen, zal het gewoon verdwijnen.

4. Liefde is uw keuze dagelijks

Niemand kan je van een andere persoon en je hebt altijd een keuze. Mensen vergeten vaak dat hun partners hebben een keuze, zelfs na vele jaren in een relatie en krijgen een grote verrassing toen het uitgeoefend die keuze.

5. Liefde niet over een nacht ijs

Liefde op het eerste gezicht zou een mogelijkheid zijn, maar het duurt nog tijd voor dat soort liefde, om te rijpen. Het kost tijd om echt te leren kennen en te begrijpen een andere persoon, en zelfs nog meer in staat zijn om alle te accepteren over hen.

6. Liefde is niet altijd soepel werken

Terwijl 'nog lang en gelukkig' heel mooi zou zijn, zou een meer realistische doel zijn om te streven om gelukkig te zijn de meeste van de tijd! Het is waar wat ze zeggen over de huwelijksreis, die kan eeuwig duren, maar vereist een inspanning van beide kanten.

7. Liefde kan langs komen wanneer minste verwacht

Liefde kan je echt te verrassen op tijden en vaak, heb je weinig controle over wanneer het zal gebeuren. Net zoals iemand die ze niet kan dwingen om lief te hebben, kun je niet maken je van iemand anders is.

8. De liefde is een risico

Als je verliefd wordt, je het risico om gewond te nemen. Liefde is iets dat we in onze meest kwetsbare kunnen zetten, maar het risico is de moeite waard.

9. Liefde kan ons verblinden

Liefde kan ook ons ​​alleen zien wat we willen zien. Je kan je een oogje dicht te knijpen om indiscreties of erger, misbruik, en wanneer die liefde kan ook gevaarlijk zijn.

10. Liefde is geweldig en liefde is de moeite waard!

We proberen niet te negatief van dit prachtige ding dat we liefde noemen wel te krijgen! Ja, het is eng, het kan pijnlijk zijn en is zeker hard werken, maar, wat een vreselijke plaats deze wereld zou zijn zonder liefde!

Welke andere dingen houden van de meeste mensen de neiging om te vergeten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha