10 dingen Oude gelukkige paar kan ons leren over de liefde10 dingen Oude gelukkige paar kan ons leren over de liefde

Als we in onze tieners, het is allemaal over verliefdheid, de ontdekking van nieuwe genoegens, een andere persoon kennen en, in het proces, om onszelf beter te leren kennen. Het is allemaal onderdeel van het opgroeien, met inbegrip van, helaas, heb je hart ten minste een keer gebroken. Maar de tijd verstrijkt, we volwassen worden, en sommigen van ons hebben het geluk om hun leven partner te vinden. Dat is wat deze gelukkige kunnen jongeren de liefde te leren:

1. Ter vergelijking, het is gewoon leuk om te lezen

Er is niets zoals die eerste momenten, als je niet genoeg van elkaar kunnen krijgen in bed. Maar lichamelijke intimiteit op zich is geen basis voor een lang, gelukkig en vervullende relatie. Zonder respect, heb je niets, of liever gezegd, wat je hebt is een pijnlijke relatie.


2. Oefening baart kunst

Nu we het toch over het onderwerp van plezier slaapkamer, hier is een onmiskenbaar feit: hoe langer je bent met iemand, hoe beter je je lichaam en voorkeuren, wat betekent dat je kunt geven en plezier onmogelijk te ontvangen op de tribunes weten voor een nacht en vlok van korte duur.

3. Het gaat allemaal om balans

Alleen een lange-termijn relatie kunt u het belang van het maken van wederzijdse concessies te leren. Dit is een gevolg van deze verbinding die we hebben. Weten wanneer te geven en wanneer om hun eigen te houden is een tijdrovend proces.

4. Tijd maakt bemind

Je hebt zeker gehoord van het onderzoek naar die liefde te ontdekken niet meer dan een paar jaar, of zeven jaar of wat duren. Eigenlijk wat er gebeurt is dat de romantische liefde evolueert. Ja, vlinders in de buik op een gegeven moment verdwijnen, maar wat wordt vervangen is niet minder waardevol - de overtuiging dat dit de persoon voor u, geen twijfels, geen spijt.

5. Liefde is niet alles bliss

Langetermijnrelaties leren dat je soms om offers te brengen. Dit is niet iets dat we gemakkelijk doen, dus het is een harde les, maar het leven is vol moeilijke lessen, en als ze goed leren, zullen we sterker en gelukkiger zijn.

6. Niemand is perfect

Als je alleen bent, omdat niemand het leven te voldoen aan uw normen, dan kan het onmogelijk zijn de normen. Lange termijn paren hebben geleerd dat er geen perfecte mensen, maar er is genoeg goed in hun partners de relatie de moeite waard om te leven met de fouten te maken.

7. Houd de verrassing in leven

Hoe langer je leeft met iemand, hoe meer het wordt moeilijk om te verrassen en verrast worden door hen. Maar het is het gevoel dat telt - vertelt uw dierbaren dat u de zorg voor hen, je van ze houdt nog steeds, zelfs als hij of zij weet dat je beter dan jij jezelf kent.

8. Elke persoon is een universum

Het is een beetje 'als de "oefening baart kunst" les. De tijd die je besteedt met iemand, hoe meer dingen je vinden op hen. Ze zullen niet allemaal goed zijn, maar het proces van ontdekking is zo fascinerend!

9. Er gaat niets boven samen lachen

Compatibel met gevoel voor humor kan een heleboel andere dingen te winnen in een relatie. Deze compatibiliteit daadwerkelijk wezenlijk bijdragen aan de sterkte van de relatie. Dit komt omdat het lachen maakt ons dichter dan iets anders aan de fysieke intimiteit te voelen, en dit is slechts een misschien.

10. Aandacht, aandacht, aandacht

Dit betekent dat je niet de persoon die naast je voor lief nemen, je niet aannemen dat omdat je in liefde met u, dit zal nooit veranderen. Een succes verhouding dient te werken door beide partners, de hele tijd, niet alleen in het begin. Aandacht besteden aan hun behoeften en verlangens, zelfs als je niet altijd in staat of bereid om hen te ontmoeten, het is een must voor elke gelukkig stel.

Wat is uw recept voor een gelukkig huwelijk?

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha