10 dingen om te weten over extensies HAIR10 dingen om te weten over extensies HAIR

Als je het gevoel dat een verandering van het kapsel, maar je kan niet wachten tot zijn haar groeien, dan hair extensions zijn een gemakkelijke manier om direct toe te voegen lengte en volume aan uw haar. Deze dagen, zijn hair extensions gebruikt door iedereen, niet alleen beroemdheden; zijn makkelijk te gebruiken, handig, en geloof ons, je kunt echt niet zien de join! In feite kan het meisje met de mooie, lange, golvende lokken die je gisteren bewonderen zijn gebruikt hair extensions. Als je hebt besloten om hair extensions te gebruiken, dan is hier zijn tien dingen die je moet weten.

1. echt menselijk haar of synthetisch haar?

De sleutel tot grote ogende hair extensions is dat je volkomen natuurlijk moet kijken en mengen met uw eigen haar. Het beste type van het haar om te kopen is natuurlijk menselijk haar, bent u, omdat het synthetisch haar niet zo lang duren en worden gemakkelijk beschadigd door de hitte als je styling. Menselijk haar is duurder dan synthetisch haar, maar zal zeker veel beter uitzien en veel langer meegaan.


2. Welke methode van hair extensions kiezen?

Er zijn veel verschillende soorten hair extensions methoden, en degene die je kiest hangt af van persoonlijke voorkeur, je haartype en hoeveel u wilt besteden. Clip-in extensions zal werken met elke vorm van haar, weeft zijn meestal het beste voor krullend haar. Fusion extensies meer kosten en zal de langste hoeveelheid tijd om in te zetten, maar ze zal duren voor een maximum van vier maanden.

3. Je krijgt wat je betaalt voor

Met hair extensions, je echt krijgt wat je betaalt voor. Als je gewoon wilt een nieuwe stijl te proberen of draag extensies voor een speciale gelegenheid, dan synthetisch haar zal een betere optie en goedkoper zijn. Als u wilt extensies te verlaten voor een lange tijd en in staat zijn om hen te behandelen alsof ze je eigen haar, dan moet je extra betalen voor real human hair extensions.

4. Zorg ervoor dat uw stylist heeft ervaring met hair extensions

Neem contact op met een stylist en ervoor zorgen dat ze ervaring met hair extensions hebben gehad, voordat u doorgaat en accepteren hun advies. Niet alle ontwerpers zijn gebruikt voor hair extensions en styling montage, zodat het niet in staat zijn om correct te passen, noch zullen zij in staat zijn om goed te adviseren de beste soorten extensies voor u.

5. Vaste hair extensions je haar ernstig kan beschadigen

Wanneer je ervoor kiest om te gaan voor een permanente hair extensions, in gedachten te houden dat, in potentie, kan het haar beschadigen, veroorzaken hoofdpijn, haaruitval bij patches, of kalende hoofdhuid bloeden, vooral als ze zijn vertrokken voor een lange periode tijd. Daarom is het belangrijk dat u naar afspraken met je kapper volgen en zorgt voor extensies. Hair extensions moet dezelfde zorg als u uw eigen haar zou behandelen worden behandeld. Als u niet wilt dat om elk risico op beschadiging van je haar draaien, dan zul je wilt proberen hair extensions clip-ins die kunnen worden ingebracht en verwijderd wanneer u maar wilt.

6. Scherpe en styling hair extensions

Beste hair extensions moeten perfect mengen met uw eigen haar, en de beste manier om dat te doen is om je haar te knippen wanneer de extensies zijn. U kunt ook uitbreidingen van kleur, krullen hen, wassen en stijl. Good hair extensions moet een goede paar maanden duren en je in staat om ze te stylen net zoals u zou uw eigen haar zal zijn.

7. Wat is Remy Hair?

Een van de voorwaarden die aan, als je nieuwe hair extensions, is Remy haar, dat wordt beschouwd als de beste type van menselijk haar die u kunt kopen. Remy haar is perfect uitgelijnd en de nagelriemen zijn intact gelaten, waardoor het haar er honderd procent natuurlijk uitzien.

8. Niet kopen van een kapsalon

De meeste salons voeg een zware mark-up op de prijs die zij in rekening brengen voor het haar, zodat het veel beter zou zijn om te kopen van een leverancier haar pruik of een schoonheidssalon. U kunt online haar kopen, maar de meeste mensen de voorkeur om te kunnen zien, aanraken en voelen het haar, voordat u een deel met een van hun geld. Het kopen van online haar zou goed zijn voor clip-in hair extensions, maar voor iets dat meer permanent zal zijn, zou je liever gaan in persoon bij een winkel.

9. Uitbreiding clip om eerst te proberen

Als je iets wilt een beetje 'minder stabiel te proberen, zodat de clip-in extensions zijn de beste keuze. Zoals de naam al doet vermoeden, ze stoppen in je natuurlijk haar en je kunt ze weer op te nemen wanneer je maar wilt. Zij kunnen een beetje 'zwaar voelen en niet om ze te dragen naar bed, maar als je de zorg van extensies clip-in te nemen, kan duren voor een behoorlijk lange tijd.

10. Fusie en hair extensions weefsel

Voor langer durende hair extensions dat je de hele tijd kunnen verlaten, kunt u proberen extensies fusie of naai-in extensions. Met uitbreidingen van de fusie wordt de nieuwe haar vastgebonden aan uw natuurlijke haar met keratine tip. Met stof of naai-in extensions, wordt het haar genaaid in een dikke vlecht van uw eigen haar.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha