10 dingen om te onthouden wanneer je zijn gekwetst in een relatie10 dingen om te onthouden wanneer je zijn gekwetst in een relatie

Hoe maak je een gebroken hart te helen? Heartbreak is een van de ergste dingen die iedereen kan lijden en kan een lange tijd overheen te komen nemen. Het voelt alsof de wereld aan het instorten is rond je oren en je denkt dat je nooit in staat zal zijn om weer gelukkig te zijn. Als je door de pijn van een gebroken hart op het moment, dus we zijn niet van plan om u te vertellen dat de pijn weg zal gaan morgen, zal het niet worden, maar het zal de tijd. Dus, in de tussentijd, hier zijn tien dingen in gedachten te houden, terwijl de dingen beter voor u:

1. Vergeet niet dat je ook maar een mens

Vergeet niet dat je ook maar een mens en alle mensen maken fouten. En "waarschijnlijk niet allemaal jouw schuld en kan jouw schuld niet helemaal, dus stop de schuld te geven zich voor alles, en vergeef jezelf, als je fouten hebt gemaakt.


2. Er is niets mis met het hebben van een schreeuw

Geef jezelf de tijd om te treuren. Geen dingen fles en doe niet alsof je niet schelen; er is niets mis met het hebben van een kreet. Het zal worden verstoord, en je zult voelen kwetsbaar op dit moment, om die emoties op dit moment te accepteren, ze zijn volkomen natuurlijk.

3. Stop het denken over 'wat als' ... stop over te gaan en over de dingen in je geest

Je kunt niets veranderen denken over en over hoe je zou kunnen hebben anders dingen gedaan. Je zou denken dat dit zal u helpen in het reine te komen met wat er gebeurd is, maar op een gegeven moment moet je loslaten en verder gaan.

4. Vergeet niet dat je mooi, bijzonder en uniek zijn

Iemand heeft je pijn gedaan, en dat is niet echt een goed gevoel, maar vergeet niet, het enige dat nog is u en dit is iets heel bijzonders. Sta niet toe wat iemand anders heeft gedaan om te veranderen wie je bent, want je bent een aardig persoon en speciale en je veel meer dan alleen een relatie bent.

5. Zie het als slechts een klein gedeelte van een heel lang verhaal ... je nog steeds veel om naar uit te kijken

Het kan moeilijk zijn om nu over nadenken, maar je nog steeds de rest van je leven voor je en dat is een lange tijd. Er zijn een miljoen dingen voor je te doen in je leven, maar, met of zonder een bijzondere partner, dus probeer te denken van dit als slechts een klein gedeelte van een zeer lange geschiedenis.

6. Herinner jezelf eraan dat er slechte tijden te

Niet al je tijd herinneren van de goede tijden; vergeet niet om jezelf te herinneren aan de slechte tijden. Het is gemakkelijk te onthouden als je slechte tijden lief en mooi geweest dat je had met je ex, maar echt, het was allemaal goed?

7. U kunt plezier hebben als je single bent

Een ding dat zou kunnen spelen op je geest is de angst om weer single. Vergeet niet dat het zijn één meisje kan leuk zijn en is waarschijnlijk het beste wat voor u voor een tijdje '. Het is niet nodig om een ​​man op de arm om gelukkig te zijn, is er eigenlijk meer om je leven dan alleen wie je bent met.

8. Vergeet niet uw vrienden en familie; mengen met andere mensen

Waarschijnlijk voel je de deur dicht en blijven alleen thuis, maar vergeet niet dat je vrienden en familieleden. Het is meestal goed om te praten over je gevoelens met iemand die je vertrouwt; ze waren er waarschijnlijk ook. Als u niet wilt om erover te praten, dan is het te mengen met andere mensen zullen nog steeds helpen uw geest uit de dingen, om niet om zichzelf te lang te isoleren.

9. Trek in dit

De pijn die je voelt wanneer je zijn gekwetst in een relatie is meer van een pijn voor wat er is gebeurd in het verleden, in plaats van de huidige emotie. Het ergste wat je kunt doen is om te blijven stilstaan ​​bij het verleden, dus vergeet niet om terug naar het heden te brengen en om de geest bezig te houden met wat er nu gebeurt.

10. Vergeet niet dat het was niet een verspilling van tijd; op een dag, zul je begrijpen dat je naar voren gekomen als een sterkere persoon en betere

Je zou het gevoel dat de hele tijd je doorgebracht in een relatie die slecht werd beëindigd verspild, maar is het niet. Er moet een goede tijden zijn geweest, anders zou het geen kwaad; En vergeet niet, boven alles, heb je geleerd van deze ervaring. En "moeilijk en pijnlijk, maar op een dag zullen we terugkijken op de recente gebeurtenissen en begrijpen dat je van een persoon sterker en beter naar voren.

Hoe maak je een gebroken hart te helen? Heeft u nog andere relatie advies en tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha