10 dingen om te NOOIT ZEG in een betoog10 dingen om te NOOIT ZEG in een betoog

De argumenten zijn een natuurlijk onderdeel van een gezonde relatie en elk paar zal pleiten in een moment of een ander. Het probleem is echter, wanneer mensen beweren, soms dingen die ze niet echt gemeen en die later spijt verliezen hun humeur en zeggen. De dingen die worden gezegd in de hitte van een gevecht, kan veel schadelijker, wat eigenlijk de bedoeling was en de mensen kunnen zeggen dingen die moeilijk zijn om het terug te nemen. Hier zijn tien van de dingen die je kunt zeggen wanneer je boos bent, maar je nooit echt moet:

1. "Je bent net als je vader '

Dit opent een blik onverwachte, diep verankerd wond, als je het gebruikt op een man. Mannen hebben meestal sterke gevoelens voor hun vaders, goed of slecht. Als je man houdt en respecteert zijn vader, dan heb je gewoon beledigd iemand heel dicht bij hem. Als hij zijn vader haat, je gewoon beledigd uw man in de slechtst mogelijke manier kon je je voorstellen.


2. 'Ik laat'

Zeg dat niet, tenzij je het echt meent! Dit is niet aan het vechten eerlijk, het is vechten echt vies en als je zegt, dan moet je bereid zijn voor hem om je hand je koffer. Het is een zeer gevaarlijke weg naar beneden te gaan op een argument, want als beide boos zijn, dan bent u niet meteen denken. Je zou kunnen krijgen in een lik op stuk, met geen van hen is bereid om terug naar beneden, totdat een van jullie eigenlijk lopen de deur uit. Zelfs als het niet zo is, ga je je man verlaten met een veel twijfel in zijn hoofd na het gevecht voorbij is.

3. 'Mijn moeder waarschuwde me over u'

Als hij je familie niet eerder heeft een hekel, het doet zeker nu! Deze verklaring klinkt alsof u en uw gezin bendevorming op hem, en afgezien van het maken van potentieel toekomstige bijeenkomsten met uw familie ingewikkelder, maar het is ook een teken van zwakte van uw kant. Je bewijzen dat je je moeder nodig hebt op uw zijde om dit argument te winnen.

4. "Mijn ex zou nooit doen! '

Wow! Nu dat je echt pijn gaat doen! De meeste mensen hebben hang-up van de voormalige, ze liever niet eens over nadenken, en zeggen dat je ex is beter dan je man gaat om hem echt te snijden tot op het bot. De vergelijking met andere personen moeten worden vermeden, maar dit zou een absolute no-no.

5. Naam bellen

Als je zijn afgedaald om beledigingen, dan is dit argument is uit de hand! Ongeacht uw keuze van het woord lul, lafaard, verliezer, zielig en ga zo maar door, allemaal bij aan het zelfde soort belediging dat is waarschijnlijk niet ernstig. Niet alleen is het mogelijk om een ​​naam te bellen steek op het moment, kan ook leiden tot veel langer wrok en gevoelens van onveiligheid in de lange-termijn relatie, om te voorkomen dat met alle middelen en altijd respectvol naar uw partner, zelfs terwijl ruzie.

6. "Kijk naar de kinderen! Nu dat je hebt ze ook boos! '

Als kinderen huilen, dan zetten ze eerst en laat de discussie pas later. Als je niet eens merken dat u bespreken, dan kan dit vrij laag om het te maken. Je kunt niet altijd kinderen te beschermen tegen het bespreken, maar je moet ze nooit te gebruiken als wapen.

7. "Nooit meer intimiteit, totdat je sorry zeggen '

Tederheid en intimiteit is iets anders dat niet mag worden gebruikt als wapen. U mag niet het gevoel dat springen in bed nu, maar als je de omstandigheden in intimiteit, dan gaat het om de betekenis te verliezen en, in het slechtste geval, kan worden verleid om elders te gaan in een woede alleen krijgt haar rug.

8. 'Ik wist dat ik zou nooit met u zijn verhuisd'

Een ander dat is makkelijker om te huilen in de hitte van het moment, maar het is erg moeilijk om het terug te nemen, is 'Ik wist dat ik niet moeten doen ...'. Als je geluk hebt, dan zal hij ervan uit dat dit een moment van woede wegwerp, maar het kan iets dat zal spelen in zijn gedachten voor enige tijd te komen zijn.

9. "Dit was net als de vorige keer"

Als u debatteren hetzelfde over, dan misschien is het tijd om iets te veranderen, zodat u niet opnieuw bespreken. Zelfs de geringste klein ding kan een groot te worden, als je blijven vechten over, dus waarom niet over praten in plaats daarvan en het vinden van een compromis dat niet zal leiden tot de slechte gevoelens zich opnieuw voordoet.

10. "We moeten krijgen deze vaste meteen en nu! '

Als u het gooien van beledigingen en misschien zelfs de potten en pannen, dan bent u niet van plan dit uitgezocht nu te krijgen. 'Bestel op dit moment' alleen maar leiden tot beslissingen huiduitslag en je bent elkaar dwingen in de hoeken. Het zal veel beter zijn om een ​​pauze voor een paar uur, een wandeling, gaan in aparte kamers voor een tijdje ', om het even wat dingen te laten afkoelen, voordat iemand probeert om beslissingen te nemen.

Wat zijn de andere dingen die je nooit moet zeggen in een argument? Aarzel dan niet om uw gedachten en relatie advies delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   0
April 9, 2015 | 16:52:41 | later 5 uur

Ik ben het eens met deze!

  4   2
April 9, 2015 | 21:30:07 | later 10 uur

Goede tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha