10 dingen om te doen als verveeld10 dingen om te doen als verveeld

We vervelen. Maar terwijl sommigen van ons reageren goed op verveling en productief of iets leuks te doen vinden, anderen hun toevlucht tot uw haar te scheuren en het doen waren wanhopig op Facebook dat de wereld te vertellen we verveeld !!

Het probleem is dat het internet heeft ons vergeten dat we onze hersenen. Dus, wat er gebeurt is dat elke dag dat je de tijd te doden door te bladeren op en neer onze Facebook-feed, het controleren van elke vijf minuten om te zien of iemand een kind heeft gehad.


En worden we verveeld uit ons hoofd.

Als u op zoek bent naar iets om de verveling te tillen in deze post-brein van het internet, nemen we een kijkje op 10 ontzagwekkende dingen te doen als vervelen.

Schoon uw huis

Schoonmaken van het huis, waarschijnlijk klinkt saaier dan verveling zelf, maar in werkelijkheid is het niet. Schoonmaken van het huis, niet alleen geeft je iets productief te doen, maar het zal helpen tijdens die uren weg je zou gaan om een ​​klok kijken door te brengen.

Reiniging en herschikking kan ook leuk worden gemaakt als u zich aan uw favoriete muziek of podcast, en u zult aangenaam verrast om te ontdekken hoe positief en blij zijn dat je het gevoel achteraf. U zult uw huis hebben georganiseerd, en dit punt is hongerig zodat de lunch klinkt erg verleidelijk inderdaad.

Verander je carrière

Wow. Nu krijgen we echt drastisch, is het niet?

Je zou niet denken dat verveling zou de katalysator voor een grote opknapbeurt carrière, maar je moet echt jezelf afvragen waarom je zo verveeld thuis. Misschien omdat je vrienden bezig zijn, of is het omdat je carrière is een doodlopende weg bereikt?

Om de tijd te doden, kunt u op uw computer en op zoek naar een nieuwe baan, dat een platform voor een rijkere carrière, waardoor je je beter voelt over jezelf zal bieden.

Lezen

Een van de nuttige dingen te doen als vervelen wordt gelezen. De beroemde Amerikaanse komiek Groucho Marx zei eens dat "buiten van een hond, een boek is de beste vriend van een man."

Hij volgde het met de grap, "Inside van een hond, het is te donker om te lezen."

Ho-ho.

Maar serieus, niemand die zijn hoofd vast in een boek heeft altijd vervelen. Boeken kan ofwel helpen ontsnappen uit de realiteit voor een paar uur, of ze kunnen je geest stimuleren. Wat ze ook doen, het is het redden van het krijgen vervelen.

Als boeken niet voor u, dan kunt u altijd pick-up een tijdschrift.

Of je kunt gewoon kijken naar een film Groucho Marx.

Kok!

De keuken is een van de grote dingen te doen als vervelen. Het is niet echt saai wanneer de dag letterlijk wordt besteed aan het proberen om een ​​of andere manier de kloof tussen maaltijd tijd te vullen?

Hoe lusteloos televisie te kijken tijdens de dag, alles wat je maar kunt bedenken is: "Ik zou graag het diner-time zou opschieten!"

In plaats van zitten werkeloos te wachten voor het diner-tijd te komen, waarom dan niet een maaltijd van tevoren koken voor te bereiden? En in plaats van het koken iets grijze die je hebt geleerd te doen als je 12, waarom niet iets nieuws, dat meer van uw tijd, aandacht en expertise vereist proberen?

Gaan wandelen

Als ik vertel mensen dat het lopen is een van de meest aangename bezigheden dat we in de plaats kunnen zetten, zeggen ze dat er is nergens om te gaan in de buurt van hen. Ze wonen in een sloppenwijk, of wonen in de stad.

Het maakt niet uit waar je woont, er is altijd een nieuwe plek om te verkennen. Zelfs als je door je wijk die je dacht te weten wandelen bent, zal er een ravijn, dat is nog steeds de moeite waard.

Gewoon eh, niet afdwalen in een slechte buurt, toch?

Kijk Iets dat je hersenen zich bezighoudt

Het is tijd om hallo te zeggen tegen een oude vriend - de hersenen - op zoek naar iets doordringend, zoals een TED-conferentie.

TED Talks verspreiden van kennis en ideeën door middel van een reeks korte toespraken videoed achtergelaten door een aantal van de grootste drijfveren van onze wereld, ondernemers, intellectuelen, en consultants. Zelfs als de gesprekken hebben de neiging om kort te zijn - ongeveer 20 minuten - zijn gevuld met parels van wijsheid die u kunt toepassen in je leven.

Kom op, dit is beter dan het kijken naar video's van katten opnieuw en opnieuw.

Oefening

De oefening is een van de fantastische dingen te doen als vervelen. Welke betere tijd dan wanneer je verveeld bent om iets voor uw fysieke gezondheid te doen?

Uit te werken is iets dat velen van ons afschrikken doen. Omdat wij werken 8-9 uur per dag, de enige keer dat we kunnen redelijk fit in wat oefening zijn in de vroege ochtenduren, of na het werk. En we of we niet willen gaan zo snel, of we zijn te uitgeput zodra het werk wordt gedaan voor de dag.

Talk To Old Friends

Je vervelen, en misschien wel een van de redenen waarom je zo verveeld u, want je vrienden niet buiten spelen. Beide werken, opknoping met familie, of gewoon "bezet". Saai!

Dus een van de grootste dingen te doen als verveeld te praten met oude vrienden. Het is tijd om te zoeken naar oude vrienden die je niet hebt gesproken voor eeuwen. Herleven de sintels van een vriendschap die is vernietigend. Vraag iemand die je niet hebt gesproken eeuwenlang als ze zijn. Vraag te ontmoeten voor een drankje. Spontaan!

Je kan ook zoeken naar oude school vrienden op Facebook die je niet hebben gezien sinds de middelbare school. Zelfs als je niet echt bericht, bladeren door hun foto's is leuk. Kijk maar naar hoe ze zijn veranderd!

Online Shop

Een van de nuttige dingen te doen als verveeld is om online te winkelen. Yikes! Dit is iets dat moet zeer zorgvuldig worden aangepakt. Anders, het gebruik van online winkelen als u zich verveelt kan leiden tot een enorme uitgaven spree dat je wakker in het midden van de nacht betreurend.

Tijdens het winkelen online is leuk en geeft een goed gevoel, je moet alleen wel super voorzichtig te zijn bij het doen. Misschien alleen dingen die je moet kopen en stel een realistisch budget.

Uitpakken Een DVD

Vergeet niet dat de dvd werd gekocht van de supermarkt maanden dat u niet te worden weggegooid? Nu is het tijd om de plastic verzegeling te verwijderen en te keek.

Als alternatief kunt u gewoon vasthouden op een van uw favoriete films, of u misschien zelfs een film marathon of decoder. Nog beter, kunt u ook een uitstapje naar de films!

Wat zijn uw favoriete dingen te doen als vervelen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha