10 dingen om te doen als je ongelukkig voelt10 dingen om te doen als je ongelukkig voelt

Moed, zou nooit gebeuren! Mensen zeggen dat de meest nutteloze dingen, als ze zien dat je niet tevreden bent, en hoewel ze alleen maar proberen te helpen, een aantal mensen die zeggen: 'Kom!' Het zal helpen. Er zijn manieren waarop je de blues kan verslaan zelf, maar, en hier zijn tien dingen om de volgende keer dat u zich ongelukkig te proberen:

1. Maak de beslissing om gelukkig te zijn

Wil je echt wilt voelen zich ongelukkig. Niet grappig! Dus neem de bewuste beslissing die je gaat stoppen. We zouden het medicijn te nemen als je goed waren, dus neem een ​​aantal stappen die zullen tegenhouden om ongelukkig te zijn, en lees verder!


2. Hier krijg je een verademing

Frisse lucht kan wonderen doen voor je humeur, dus opstaan, te kleden en te gaan voor een stevige wandeling. De oefening zal vrijgeven 'feel good' hormonen in je lichaam en de frisse lucht zal je wakker en voel je je meer alert.

3. Speel een paar gelukkige clips op YouTube

Zoek Daft enkele clips op YouTube om jezelf op te vrolijken. Het is moeilijk om ongelukkig te zijn als je op zoek bent naar een aantal van deze clips schattige puppy honden of, beter nog, ze kunnen een glimlach niet te verhogen bij enkele van de video giechelend kind.

4. Plan een aantal leuke evenementen

Beginnen met het plannen van uw volgende vakantie of op zoek naar een plek om te bezoeken voor een weekend, of maar eens kijken naar wat er komen gaat naar de bioscoop. Doe wat 'data op de agenda van de volgende leuke evenementen die je vooruit te kunnen kijken.

5. Telefoon Friend

Een zekere manier om ongelukkig te zijn is om dingen opkroppen en niet voor iedereen praten. Pak de telefoon en een praatje met een vriend of familielid. Ze niet eens te praten over wat je aan het doen bent ongelukkig, en je mag niet willen, maar gewoon te praten is een goede manier om de blues te tillen.

6. Niet problemen overanalyze

De problemen gaan niet weg als we ze negeren, maar geen van beide verdwijnen als u doorgaat met denken over hen. Als u uw problemen te zetten uit hun gedachten voor een tijdje ', je niet alleen beter voelen, maar je zal waarschijnlijk komen met een oplossing veel sneller.

7. herschikken uw huis

Opruimen van de rommel en het herschikken van uw meubels. Het zal je geest te verwijderen uit dingen en maak je het gevoel alsof je het maken van een nieuw begin. Het is vreemd, maar het hebben van een goed schoon te maken en te reorganiseren je spullen echt voel je je veel beter.

8. Neem een ​​dutje Vermogen

Wanneer uw laptop wordt traag en dingen beginnen mis te gaan de beste oplossing is vaak om opnieuw te starten. Hetzelfde kan werken voor u en moe wordt alleen maar erger, dus doe een power nap voor een uur of twee, en als je wakker wordt je het gevoel dat vanaf de dag opnieuw.

9. accepteren dat er een aantal dingen die niet kunnen worden opgelost

Je kunt niet alles in het leven vast te stellen, en soms is het beter om de situatie te accepteren en laat het gaan. Acceptatie is een belangrijk onderdeel van een aantal oosterse filosofieën, zoals het boeddhisme, bijvoorbeeld; Boeddhisten accepteren dat niet alles om hen heen perfect kan zijn, en geen van beide kan zowel perfect zijn, en dat is prima!

10. Neem een ​​kijk uit het raam

Soms is de beste manier om jezelf op te vrolijken is verder te kijken dan hun eigen problemen, de rest van de buitenwereld. Kijk maar uit je raam kan helpen dingen in perspectief te brengen. Kijken; de zon aan de hemel, de man op de fiets, de wind waait de bladeren, er is altijd wel iets te vinden dat dat zal opvrolijken, als je kijkt.

Wat zijn de andere dingen die we kunnen doen, als we het gevoel ongelukkig? Voel je vrij om je gedachten en motivatie tips delen in de commentaren hieronder.

Gelukkig blijven en altijd glimlachen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha