10 dingen leuk voor uw vriend kan doen om hem te laten lachen10 dingen leuk voor uw vriend kan doen om hem te laten lachen

Hey wat denk je? Uw vriend houdt van te glimlachen!

Ik weet dat het niet lijkt alsof het. Immers, er is, knorrend zoals hij speelt zijn video games, schiet slechteriken aan stukken en krijg, als,

werkelijk

geïrriteerd elke keer dat je loopt in de voorkant van de televisie naar de badkamer.

En niet eens me slag op dat geeft je wenkbrauwen fronsen als je vraagt ​​wie er speelt in het rood, wanneer u probeert te kijken naar een voetbalwedstrijd.


En de stemming dat toen zijn sportteam verliest krijgt? Nachtmerrie! Iedereen zou denken dat sport was een kwestie van leven of dood!

Maar diep van binnen, de jongens hebben dit geheim - die eigenlijk

liefde

smile! Ze zijn gewoon te wachten op een reden om dat te doen! Dus, laten we een kijkje nemen op 10 geweldige dingen voor je vriendje kan doen om hem te laten lachen. Aww!

1. Geef hem zijn ruimte

Ja, ik weet dat je wilt elk uur van de dag doorbrengen met je vriendje. Maar het is gewoon niet mogelijk. Als je houdt, moet hij zijn eigen ruimte.

Dus terwijl het is leuk voor u om een ​​pad te nemen en beginnen te spelen met hem op zijn Xbox, het is gewoon leuk op het eerste. Uiteindelijk zal hij wil het alleen doen, ontploft hij schurken en het doden van iedereen die hij tegenkomt, zonder dat te maken met je personage sterft elke 5 seconden.

Daarnaast, de jongens willen gaan met mannelijke vrienden. Ze vinden het leuk om dingen te doen zoals. Om hem glimlach te houden, kon je veel erger dan vertel hem dat hij zijn dag "dag" hebben te doen.

2. Look Good For Him

We weten hoe het gaat. Nadat u samen met iemand voor een paar maanden zijn geweest, kunt u beginnen te smelten met je gedrag en de manier waarop ze zich kleden.

Dit betekent dat je begint te kleden naar beneden. Voorbij zijn gekleed om indruk te maken op een eerste date, en in plaats daarvan u liever om te ontspannen rond het huis in je broek. Maar van tijd tot tijd, moet je proberen om er goed uitzien voor hem, dus maak hem lachen. Kleding, tonen de bochten, en maak hem het gevoel alle warm en lastig gevallen. Hij zal waarderen!

3. Haal samen met zijn vrienden

Jongens krijgen echt depressief wanneer hun vriendin niet opschieten met hun collega's. Ze willen niets meer dan voor u om te kunnen grappen met hun vrienden, tijd doorbrengen met hen en om hen te leren kennen. Als u niet opschieten, betekent dit dat het moet stap op eierschalen om je heen en zijn vrienden. Het betekent dat je moet aparte avonden organiseren om u en hen te zien. Kortom, creëert problemen.

Om hem te laten lachen, de moeite om samen met haar vrienden. Chat met hen, ze kennen, en een ontspannen, ervaring bij de hand te verzekeren. Zal zeker dank u voor het.

4. Get Him Een genot Friday Night

Dit is een geweldige tip over hoe je vriendje glimlach te maken.

Het is vrijdagavond en jullie allebei klaar om te ontspannen na een lange week van het werk. Je wilt niet om te koken, hij zeker niet wil koken, en je hebt niet echt iets gepland.

Waarom hebben jongens als hun respect, zo veel als we doen en waarom de jongens als het hebben iets om naar uit te kijken, maken hem lachen deze vrijdagavond wordt het kopen van een pizza, een loterij ticket en het huren van een film. Zie het als een avondje na een hectische week van het werk. De pizza kan zijn honger te stillen, het lot zal hem in staat om te dromen voor een moment dat het zal zijn op een jacht dit keer volgende week, en de film zal hem in staat om wat 'tijd te genieten met haar in zijn armen.

5. Be Happy

Niemand houdt van tranquillizers die niet kunnen zien de positieve in

niets.

Als hij suggereert een miljoen restaurants te eten, voor u om te zetten naar beneden, omdat je niet graag de look van hen, gaat hij behoorlijk gefrustreerd voelen.

Als je glimlach voor hem, zal hij weer lachen. De jongens voelen veel gelukkiger als hun partners zijn al te graag.

6. Was uw lakens

Jongens waarschijnlijk toegeven dat immers niet echt te slapen in vuile lakens. Maar meestal zijn ze gewoon een beetje 'te lui om zowel wassen en bevestig de puinhoop. En uzelf - - dus in plaats ervan te overtuigen ons dat eigenlijk genieten snoozing in stof en vuil dat heeft opgebouwd voor jaren.

Het zal een leuke verrassing voor hem zijn als je te wassen de lakens, terwijl hij aan het werk. Alleen het gevoel van het liggen op vellen geurende boete genoeg om zijn dag op te helderen en doen het met een glimlach van oor tot oor.

7. kopen hem een ​​boek

Het moet een gulzige lezer om hem te kopen van een boek niet. Alle jongens houden van magazines - magazines van sport voor jongens tijdschriften - dus waarom niet verder te gaan en te kopen hem een ​​boek over iets dat echt geïnteresseerd?

Dit kan een boek van de auto's, film, kunst, of zelfs iets meer technische, zoals engineering zijn.

8. laat hem wat tijd alleen met jou

Als u een zeer drukke agenda, kunt u niet in staat zijn om genoeg tijd om alleen door te brengen met je vriendje te vinden. Dit is min of meer omdat het concept van datumnacht uitgevonden; Het staat echtgenoten bezette in 2015 daadwerkelijk kan ten minste één nacht van de week samen!

Uw man heeft deze tijd alleen met u, als u het nodig hebt. Dus maak hem lachen door het opruimen van uw planning en het draaien van de telefoon uit. Geef het de aandacht die het verdient.

9. een lunchpakket Hem

Nog een goede tip over hoe u uw vriendje glimlach te maken is om hem te pack een lunch. De kinderen houden van hun voedsel. Dit is een wetenschappelijk bewezen feit.

Ze houden ook wanneer u de tijd om hun lunchpakket voor hen te nemen. Het toont niet alleen dat u de zorg over hen, maar als je te pakken met hun favoriete grub die gaan de gelukkigste man in leven zijn.

Er is niets meer ontmoedigend dan een verschrikkelijke, warme maaltijd kantine op het werk. Geven hem een ​​eetbare traktatie hem lachen om naar uit te kijken.

10. Bel hem voor het slapen gaan

Als je niet samen te leven, waarom niet geef hem een ​​gesprek net voor het slapen? Ik herinner me dat u denkt aan hem en missen hem, maar om te horen uw stem zal ervoor zorgen dat hij naar bed gaat die avond gevoel meer geliefd.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha