10 dingen 'I love you' betekent dat als je echt voor elkaar gemaakt10 dingen 'I love you' betekent dat als je echt voor elkaar gemaakt

Iedereen kan zeggen: 'Ik hou van jou' betekent vaak heel weinig. Maar, als je zegt van het hart, dat eigenlijk bedoeld is en, als het komt van iemand die echt van je houdt, dan zijn deze drie kleine woorden betekenen veel meer. Hier zijn tien dingen die je 'I love you' betekent, wanneer er wordt gezegd onder de mensen die werden gemaakt voor elkaar:

1. Ik interesseert me echt

'Ik hou van je' te zeggen dat ik de zorg. Het betekent dat ik wil dat je gelukkig en goed en dat ik oprecht schelen wat er gebeurt met je. Het betekent ook dat ik zou worden verwoest als er iets zou gebeuren aan u.


2. Ik wil samen met u in de richting van onze mooie toekomst

Als hij iemand die echt de liefde verteld, dan is 'I love you' betekent dat ik wil voor altijd bij je zijn. Ik wil niet langer alleen werken voor mijn toekomst; Ik wil om samen te werken aan een betere toekomst.

3. Ik wil dat je om rond te zijn, altijd

Dit is nu verder gegaan dan alleen maar uit, want nu ik wil zijn om je heen de hele tijd. Ik hou ervan om rond te zijn, zelfs als alles wat je doet zit samen tv kijken of het lezen van boeken.

4. Ik vertrouw erop dat u en ik denk dat je me vertrouwen

'Ik hou van je', het betekent ook dat ik vertrouw je. Vertrouwen is zo belangrijk in een relatie en door te zeggen dat, als je echt in de liefde, betekent dit dat u ze nooit pijn zal doen en u vertrouwt die persoon zal je nooit pijn doen.

5. U bent de mooiste persoon

Als je zegt: 'ik hou van je', bent u ook zeggen dat je bent een mooie persoon, zowel buiten als binnen. Dit is veel meer te zeggen dat iemand mooi of knap, je zegt dat ik hou van je voor wie je bent.

6. je kunt zeggen: 'Ik vergeef je'

Als mensen die zijn gemaakt voor elkaar vechten, en eindigt het gevecht met 'I love you', dan zijn die woorden kan de perfecte manier om te zeggen, ik vergeef je, ook. E 'om te zeggen dat, ondanks het feit dat we niet over alles eens, zou je geen andere manier.

7. Ik beloof u

'Ik hou van je', het betekent; Ik wil niet dat iemand anders, maar je. Ik zal trouw en loyaal aan u en ik zal altijd aan uw zijde. Het is een echt teken van de vorming van een persoon die werkelijk betekent het.

8. Ik respecteer je als mens

Respect is een teken van een relatie van liefdevolle zorg en de woorden 'ik hou van je' te zeggen dat ik respect voor je als een persoon in uw eigen recht en blijven doen.

9. Uw geluk is super belangrijk voor mij

Als je echt in de liefde, dan is het geluk dat een andere persoon wordt van vitaal belang voor u. En 'dat is in de voorhoede van je geest in al uw beslissingen en in al je acties en wordt bevestigd dat door te zeggen:' Ik hou van jou '.

10. Ik wil dat je bij me blijven

'I love you'. Woorden alleen zijn niet zo veel, maar als je zegt in een liefdevolle relatie, in de eerste plaats, ze zeggen dat ik wil niet dat dit te eindigen. Het betekent dat je gelukkig in deze relatie en dat je zal al het mogelijke doen om ervoor te zorgen dat uw partner is gelukkig en tevreden te zijn.

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha