10 dingen GUYS meisjes zich veilig voelen dat zelfs niet kennisgeving10 dingen GUYS meisjes zich veilig voelen dat zelfs niet kennisgeving

Ach, we willen allemaal super-veilig te zijn, met een onberispelijke huid en perfecte figuur, met positieve gedachten en een succesvolle baan, maar helaas weinig van ons, indien aanwezig, al deze dingen. Onzekerheden kunnen een belangrijke plaag zijn, vooral als het gaat om romantische afdeling. De waarheid is, mannen zelfs niet de dingen die we zijn zo bezorgd over het grootste deel van de tijd merken. Hier zijn tien van deze dingen:

1. Boobs

Ze zijn te klein? Ze zijn te groot? Wat je ook denkt van je lichaam, ben je en je had beter net als zij. Geen mens zou zijn met een vrouw alleen voor haar borsten. Bovendien zijn sommige mannen zijn zo gefixeerd op borsten, als je zou denken.


2. Cellulite

Mannen niet eens merken onze huid onvolkomenheden en de reden hiervoor is dat we de neiging om de enorme proporties te overdrijven, terwijl in werkelijkheid zijn vaak kleine. Dus wat als uw huid er niet uitziet als dat model is op de cover van uw favoriete tijdschrift? Weet je Photoshop, immers, is het niet ?!

3. Gewicht

Het klassieke probleem. U krijgt een paar pond tijdens de vakantie en je begint te denken dat hij zal vertrekken, omdat je te dik. Dat is zo belachelijk en je weet het. Of misschien denk je dat je bent te mager en niemand zou je willen aanraken. Nogmaals, belachelijk! Het is waar dat de mannen liefde met hun ogen, maar niet niet alleen met hun ogen houden. Ze hebben ook de hersenen, het hart en de emoties en de deelnemers aan de chemie van de liefde ook.

4. Makeup

Jongens niet echt zorgen over make-up. Als er iets, zijn ze waarschijnlijk te ergeren als je te lang op een nieuw, mooi gezicht te zetten nemen. Dus, maak je geen zorgen, dat hij schreeuwen in horror als je zonder make-up, want het zal niet! In feite waarschijnlijk hij liever kussen zonder lippenstift.

5. Fysieke intimiteit

Weinigen zijn degenen onder ons die er zeker van hun ervaring bed 'in die mate dat ze niet hun prestaties in twijfel. Maar lichamelijke intimiteit is niet zo veel vaardigheid, het is een gedeelde emotie, om uw geliefde hoeveel u van hen houdt. Je hebt een professional om dit te doen niet zijn en je vriendje niet van u verwachten. Wees gewoon eerlijk.

6. Liefde

Onzekerheden zijn direct gerelateerd aan een laag zelfbeeld en dit is iets dat de meeste mensen lijden aan een of andere manier. Een deel van deze laag gevoel van eigenwaarde is de onzekerheid of je liefde waard is iemand. Deze is echter onwaarschijnlijk dat angst merken. Hij houdt van je, hij weet het en voelt het niet nodig om het te bewijzen herhaaldelijk alleen maar om je gerust te stellen. Leven met het en geen zorgen te maken!

7. Stijl

Luister aandachtig nu: een man die is echt niet, we herhalen, zullen niet in de gaten wat je draagt ​​ondergoed. Hij zal geen aandacht besteden aan de vraag of ze zijn Victoria's Secret of een eenvoudige no-naam doek. Hij houdt van je en wil je, dat is alles. Tuurlijk, je waarschijnlijk hou van je te zien in een korte rok of een jurk, maar hoeven niet te bevriezen in de winter alleen maar om haar benen te laten zien voor hem. Nogmaals, zijn mannen niet altijd gericht op deze dingen, zijn wij van mening!

8. Brains

Relaties zijn niet louter fysiek, dus toe te voegen aan uw problemen, is er ook de angst van het niet slim genoeg voor hem of zijn te slim voor hem. Tenzij u verwijdert het hogere denken, die veel aandacht niet geeft alle ongelijkheden intellectuelen, verleend natuurlijk dat ze niet erg significant. Als je echter de relatie waarschijnlijk niet. Sorry voor dit.

9. Oppositie

Sommige meisjes zijn bang om te bespreken met hun boo, denken dat mensen gelukkiger als hun vriendinnen altijd eens. U hoeft niet in de gaten voor een tijdje, maar vroeg of laat zal hij het gevoel dat er iets mis is. Je kunt niet besteden jaren en jaren in te stemmen met alles wat iemand zegt en doet, kunt u? Spreek uw mening, ik zal u niet verlaten voor dit!

10. Dat constante confrontatie

Misschien was hij gelukkiger met zijn ex ... Misschien is het gelukkiger zijn met je beste vriend te zijn, omdat ze zo mooi / slim / whatever ... De vergelijking tussen u en de andere vrouwen kunnen een relatie verpesten. Ze voeden elke onzekerheid en kan veranderen in een monster argwaan. Vergelijk jezelf niet met anderen - je bent wie je bent en je vriendje houdt van je. Als u wilt dat uw beste vriend, zou het met haar, na alles. Maar het is niet, dus geen zorgen te maken!

Denk je dat er zijn andere dingen die de meisjes onzeker voelen dat kinderen niet eens zal merken?

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha