10 dingen GIRLS SAFE Doe nooit10 dingen GIRLS SAFE Doe nooit

Vertrouwen in mensen zijn niet perfect, ze fouten maken en ze hebben hun gebreken, maar ze nooit laten die dingen houden ze terug. Zij geloven in eigen kunnen en volgen hun dromen en bij het ervaren van tegenslagen, geef niet op. Je bent niet geboren met zelfvertrouwen, het is iets dat wordt geleerd en kunnen de lessen van het vertrouwen te leren op elke leeftijd. Als je wilt leren hoe je meer vertrouwen te zijn, start dan hier met deze tien dingen die de meisjes nooit het veilig te maken.

1. Niet anderen neer te zetten

Zelfverzekerde meisjes niet het gevoel dat er geen behoefte is aan andere mensen neer te zetten. Vier het succes van anderen en om mensen te accepteren voor wie ze zijn. Een zelfverzekerde meisje zal jaloers type dat niet, omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze kunnen krijgen wat ze willen bereiken in hun eigen manier.


2. Zij vermijden dat dingen af

Veel vertrouwen mensen niet uitstellen; Ze krijgen en dingen te doen. Ze accepteren dat niet alles perfect zijn en dat het beter is om iets aan het beste van uw vermogen te doen vandaag dan het is om het helemaal niet te doen.

3. Zij zijn niet te vergelijken met andere mensen

Je zal nooit een zelfverzekerd persoon te kijken verlangend naar een ander persoon te vinden en willen dat ze zouden kunnen zijn. Een zelfverzekerde meisje zou zich niet vragen: "Ik kon net zo goed als dat andere meisje te zijn", zou hij vragen: ". Ik ben net zo goed als ik kan"

4. de goedkeuring van anderen niet zoeken

Een meisje weet zeker dat hij niet kan behagen en worden graag door iedereen, en niet veel tijd besteden aan zorgen te maken over wat anderen van haar. Dit betekent niet dat een bepaalde persoon gaat door het leven zonder zorgen te maken over andere mensen, het is gewoon betekent dat ze niet verspillen hun tijd om een ​​persoon te zijn.

5. Zij moeten nooit handen te houden

Zelfverzekerde meisjes niet nodig om advies van iemand anders te vragen alvorens een beslissing. Ze maken hun beslissingen op hun eigen en staan ​​door deze beslissingen. Ze hoeven niet voortdurend worden gerustgesteld dat ze de juiste dingen doen, omdat ze vertrouwen hebben in hun vermogen om beslissingen te nemen die voor hen zijn om te komen.

6. Ze zouden nooit stoppen

Zeer zeker mensen zijn niet slappelingen. Zelfs als u worden geconfronteerd met een tegenslag, nemen ze en probeer het opnieuw. Als er iets op een dramatische manier mis gaat, dan zouden ze te analyseren wat er gebeurd was, erachter te komen waar ze er mis ging en te leren van je fouten.

7. Niet obsederen over hun uiterlijk

Wanneer een meisje is vol zelfvertrouwen, zal het perfect gelukkig met wie ze is en hoe ze eruit ziet. Waarschijnlijk zal hij voor zichzelf zorgen en worden goed verzorgd, maar u zult begrijpen dat wat niet lijkt te bepalen wie hij is. Een zelfverzekerde meisje is ook zeer waarschijnlijk om te eten gezond voedsel en zorg voor zijn lichaam, maar dat is omdat hij wil om te zorgen voor zichzelf, niet omdat hij wil anderen te imponeren.

8. Ze hebben nooit genoegen nemen met de tweede plaats

Een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil en ze zullen er alles aan doen om het te krijgen. Hij zou nooit genoegen nemen met een poging niet overtuigd van zichzelf, en ze niet waarderen dat ook van anderen niet. Vertrouwen in mensen zijn blij om hulp te accepteren wanneer ze het nodig hebben, maar, en zijn perfect op hun gemak met het feit dat verschillende mensen hebben verschillende vaardigheden.

9. Ze hebben nooit zichzelf te isoleren van anderen

Sterk vertrouwen in mensen zijn meestal zeer vriendelijke mensen ook. Ze nooit het gevoel dat ze in verlegenheid gebracht in het gezelschap van andere mensen en voelen zich comfortabel mengen met veel verschillende mensen. Ze genieten van het delen van ideeën en het leren van nieuwe dingen en ze nooit de behoefte voelen om weg los te verbergen van andere mensen.

10. Ze denken nooit dat de relaties bepalen wie ze zijn

Een zelfverzekerde meisje zou op zoek zijn naar liefde in een relatie en een partner met wie je kunt groeien. Vertrouwen in mensen hoeven niet te worden met een partner, zijn met een partner, omdat ze willen zijn. Hun statusrapport niet bepalen wie ze zijn, maar ze willen nog steeds geliefd, net als iedereen.

Hoe je zelfvertrouwen te verbeteren? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha