10 dingen GIRLS horen10 dingen GIRLS horen

Als er één ding is dat mannen gek, die probeert te begrijpen wat een vrouw echt wil horen drijft. De meeste mannen weten dat felicitaties zou moeten werken, maar werken het compliment recht van gebruik is niet zo eenvoudig als het klinkt, want als een compliment onrechte wordt gezegd, zal het alleen maar lijkt hypocriet en niets zeggen. Dus jongens, als je het gevoel dat je altijd lijken naar de rechter voet in je mond elke keer dat u het opent zetten, lees deze tien dingen die we weten absoluut voelen als meisjes.

1. Waarheid

Een van de belangrijkste dingen die de meisjes willen horen is de waarheid. Dit is meer dan een cliché, dit is een feit! Heeft verhalen over hoe de hond at zijn verjaardag kaart niet draaien, of als de bezorger Amazon werd overvallen in de straat op weg naar zijn verjaardagscadeau te leveren. Vertel de waarheid en toegeven dat ze zijn vergeten dat het was zijn verjaardag en dan zeg je het jammer zijn ook! Het zal niet onder de indruk van uw tijdelijke geheugenverlies, maar ze zal nog minder onder de indruk van een leugen dat toch ziet er dwars doorheen zijn.


2. "U bent de eerste echte vrouw in mijn leven"

Vertel haar dat ze de eerste vrouw in je leven dat je echt geweldig vonden, en dat voel je je echt bijzonder. Maak het niet klinken als je zei dat een miljoen keer eerder, voor een miljoen andere vrouwen, hoewel, of het zal soort zijn effectiviteit te verliezen!

3. "Wat denk je? '

Dit is een van de dingen die de meisjes graag horen. Vraagt ​​voor zijn mening, en het verbeteren van als je het te krijgen, wordt u met een vrouw die haar respecteert en je dingen wilt dat haar zal behagen. Vraag haar wat kleur de auto moet je de volgende keer, of het model te krijgen, en te vragen zijn mening bij het kopen van kleding. Ze weet dat ze heeft een mening, zodat ze uit te drukken, en ze zal je des te meer voor het houden.

4. Je bent de beste vriend die ik ooit heb gehad

Het is belangrijk voor een vrouw om te weten dat ze geliefd en vertrouwd, maar ook geliefd en, vreemd genoeg, kan zijn twee verschillende dingen. Ze verwacht niet dat de wereld over te nemen, maar dat je van hem houdt, als je haar te betrekken bij al uw leven en delen dingen met haar.

5. Wow! Je ziet er geweldig uit!

Een van de dingen die meisjes graag een compliment te horen. Merk op dat wanneer je iets anders om je haar en kennis als ze iets nieuws draagt. Alle liefde complimenten, niet alleen vrouwen, dus wees niet verlegen om haar een beetje 'te geven! Vertel haar hoeveel je al de moeite die u in op zoek groot voor u te waarderen. Gefeliciteerd ook om u te vertellen dat u niet geïnteresseerd bent in iemand anders, zodat zijn gedachten ook zal zetten in rust op dit punt.

6. Vertel haar hoe je je voelt

Wees niet bang om haar te vertellen hoe je je voelt, of, omdat het laat zien dat je eerlijk met jezelf zijn en je genoeg om open te stellen voor haar vertrouwen. Vertel haar hoeveel je van houdt, maar ook om te zeggen wanneer je bang bent. Deel je meest intieme gevoelens met haar kan alleen dichterbij.

7. Ik vind het leuk als je ...

Weet je al die lieve dingen die ze voor u doet? Nou, vertel haar dat je ze ziet en wie niet waarderen hun toedoen. Een beetje 'van waardering is nooit verkeerd, dus niet al die kleine dingen die ze niet onopgemerkt laten.

8. Kom en ontmoet mijn vrienden

Vertel een vrouw die je wilt haar vrienden te ontmoeten is een van die dingen meisjes liefde te voelen en te laten zien dat je wilt door die vrienden te worden aanvaard, en het toont ze ook dat je geen geheimen te verbergen heb. Het wil een deel van je leven, dus haar te gaan, en zal voelen nog dichter bij u dan heb je eerder gedaan.

9. "Ik hou van je glimlach"

Het kon zijn glimlach te zijn, zou zijn lach zijn, of misschien zijn ogen, maar het vertelt een vrouw die je iets over haar te waarderen, meer dan alleen haar tieten! Er is veel meer voor de liefde van een vrouw, die alleen de gebruikelijke stereotypen delen van hun lichaam. Laat een vrouw weten dat ze geliefd is voor meer dan dat, hij verdient het.

10. Vertel haar dat je van haar houdt!

Dit is een van de belangrijkste dingen die de meisjes graag horen. Stoppen met kloppen rond de struik en vertel haar recht. Als je van haar houdt, vertel haar dan je van haar houdt. Ik weet niet, wat je ook doet, laat het te laat voor haar om dat men weten. Het is waarschijnlijk precies wat ze willen horen.

Weet u meer meisjes willen om naar te luisteren?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha