10 dingen gewoon BLONDE begrijpen10 dingen gewoon BLONDE begrijpen

Blondjes hebben gecultiveerd stereotypen meer dan iemand anders. Toch, een of andere manier lijkt het oneerlijk dat alleen maar omdat je blond haar, ben je verondersteld precies hetzelfde als iedereen die heeft blond haar, met inbegrip van Pamela Anderson, die getrouwd in een witte bikini zijn. Ik bedoel, als een filmster blonde bruid in een bikini, ieder van ons trouwen in witte bikini, toch ?!

Maar er zijn veel meer problemen waarmee blondines, gewoon gevraagd hoe dom ze in werkelijkheid zijn, en als ze trouwen in het naakt. In feite, blondines als collectief het gezicht van een dagelijkse strijd tegen de vele problemen die veel verder gaan dan de stereotiepe vooroordelen. En als je blond bent, weet je precies wat het is. Dus, laten we een kijkje nemen op 10 dingen alleen blondines zullen begrijpen.


1. iedereen aanvaardt U Dumb

Een of andere manier, is het uitgegroeid tot een ding om te denken dat alle blondjes zijn dom. Als dit iets te maken had met zichzelf Hugh Hefner rond met een harem van blonde meisjes giechelen, die vond dat uitgaan met een oudere man zou een of andere manier hun carrière verder, we zijn niet zo zeker van. Maar in 2015, zijn allemaal blondjes nog steeds de prijs betalen voor iets dat duizenden jaren geleden gebeurd. Of misschien is het nog steeds gebeurt!

Helaas, als je een baan krijgt bij een advocatenkantoor op grote hoogte of als u de Nobelprijs te winnen, mensen overal ter wereld zullen een wenkbrauw of twee te verhogen, en kijk naar God wist om te zien jullie allemaal vooroordelen winnen. Want weet je, je blond bent en je zou dom zijn en alles anders.

2. iedereen ervan uitgegaan dat u Ondiep

Yup, blondines overal worden verondersteld te zijn ondiep. Nogmaals, wij danken popcultuur, slechte films, en Playboy bunnies voor. Overal waar er een goed uitziende vrouw iets zeggen ondiepe, lijkt ze altijd blond te zijn. Wat betekent dat alle blonde vrouwen zijn oppervlakkig, toch ?!

Oke, blij dat we dat gesorteerd. Omdat, weet je, alle blondines gelijk zijn en denken hetzelfde. Hey, het is de manier waarop God ons gemaakt.

3. Mensen zullen je minder serieus nemen dan iemand anders

"Ik ga een boek lezen."

"Haha."

"Nee, serieus, ik ga om te gaan in de tuin zitten en een boek lezen."

"Haha. Doe niet zo gek. Het spel is op."

"Ik ga om te gaan een boek, ik zeg je leest!"

"Ik zei haha ​​twee keer. Laat me niet zeggen dat het weer. Nu, ga zitten."

4. Chloor is een nachtmerrie

Vrienden worden uitgenodigd om het zwembad te zwemmen, maar ze lijkt nerveus en terughoudend.

"Wat is het probleem? Waarom ben je bleke worden? Wil je wat 'water? Hey! IEMAND het beetje' van het water! Ze heeft schuim op de mond!"

Chloor is de grootste vijand van een blonde, want in principe kan draaien je haar groen. Maar wat doe je in een pool party, draag een badmuts en zien eruit als een monster? Er is maar één ding te doen - shampoo anti-chloor. Zucht.

5. U bent niet verwacht dat aanleiding geven Hairy

We hebben allemaal gezien dat onze kijk vriendjes gaf ons toen ze ons eindelijk zag.

"Wow. Ik had niet verwacht dat alle lichaamshaar hebben. Wow. Sorry, geef me een moment om dit cijfer. Ik moet gaan zitten, geef me een stoel, alstublieft."

Wat waren ze te wachten? We zijn blondjes, geen katten haarloze!

6. The Sun Eigenlijk haat u

Je weet hoe het is: je hebt met een bal met vrienden op het strand, maar na een paar uur je nerveus. Je controleert de klok en beseffen dat de tijd tikt door en worden outstaying uw welkom. Als u al langer hangen, wordt het haar gaat wit te zijn. Maar niemand wil nog naar huis te gaan.

Wat kunt u doen? Maak je excuses en met rust laten? Laten we zeggen dat je gewoon in lood en oude vriend over het strand? Verf de rode arm en doen alsof u een warmte-uitslag? De zon is heel vervelend voor blondines. We willen donkere wolken en regen!

7. Eye-make-up is een drag

Oog make-up is een totaal slot voor blondines, en biedt tot puzzels hele tijd. Onze wimpers zijn blond, wat betekent dat we moeten mascara dragen, maar op hetzelfde moment, kan het oog make-up maken ons eruit als een wasbeer. Dat is niet cool. Dus wat doen we?

Dit is niet de wenkbrauwen, die ofwel niet of donkerder dan de rest van onze haren zijn nog te noemen. Verdomme, kun je niet winnen.

8. Mensen zijn vol vragen

'Heb je je haar verven? "

'Heb je je gezicht verven? "

"Je bent een natuurlijke blonde?"

"Je bent echt natuurlijk?"

"Je bent een dom blondje?"

"Hou je bruin?"

9. vergieten is angstaanjagend

Ok, alle wegwerp haar. Blondines schuur, bruin schuur, loods gingers, en zelfs tieners werpen. Het is gewoon een feit van het leven en niets aan de hand. Immers, is het niet echt zeggen dat u kalende.

Maar vergieten is een of andere manier meer angstaanjagend als je blond bent, want je kunt niet echt zien het haar. Dit kan een ernstige buitenissig veroorzaken wanneer je niet kan beslissen of dat plukje haar op zijn arm is eigenlijk haar of een spin. We hebben er allemaal geweest. Engste moment van je leven.

10. Je hebt de neiging om te blijven hangen Comrades Blondes

Vreemd, blonde neiging om scheuren te vormen, meestal zonder dat te beseffen. Dit is voor een groot deel aan het feit dat er zo veel dingen alleen blondjes kunnen begrijpen, omdat het helpt om binding tussen collega-blondines moedigen.

Dus, wat er gebeurt is dat je vriendenkring 3 blondjes en een brunette kan bevatten, met donkere gevoel buitengesloten. Immers, je chat draait om dingen blondjes, zoals hoe het vet te voorkomen, hoe u de juiste colorist te krijgen voor de lichten, evenals de slechtste blonde grap hoorde je die week. Blondjes hebben de neiging aan elkaar te kleven. We bedoelen niet kwaad, het is gewoon de manier waarop het is.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha