10 DINGEN EERSTE VERSLAG kan leren10 DINGEN EERSTE VERSLAG kan leren

Iedereen herinnert zich hun eerste liefde, want het is de eerste keer in je leven, dat moet plaatsvinden van de vreugde van het zijn in de liefde, en de pijn en het verdriet van een relatie tot een einde komt. Het is ook de eerste keer dat we leren dat de liefde kan ingewikkeld zijn en dat niet alle liefde is onvoorwaardelijk, omdat de liefde van je ouders. Hoe goed herinner u uw eerste rapport, is ongetwijfeld veel van uw eerste echte kus en je eerste liefdesverdriet geleerd. Hier zijn tien van de lessen kunt u uw eerste verslag te onderwijzen.

1. Relaties zijn harde werk

Tot de eerste keer is er voor de echte, je waarschijnlijk denken dat de relaties gemakkelijk. Je ontmoet iemand, val je in de liefde en alles gaat langs vlot vanaf daar. Snel leren van je eerste verslag echter dat de dingen niet zo eenvoudig. Je leert dat een relatie heeft inspanning en compromissen aan beide kanten, als het is om echt te werken.


2. Het blijkt dat nieuwe dingen leuk kan zijn

Uw eerste man zal ook uw eerste kennismaking met nieuwe vormen van muziek en nieuwe belangen. Tot die tijd, het was alleen wat je vrienden zoals u die geïnteresseerd zijn, maar nu moet je je hobby's en interesses te delen. Het blijkt dat er echt muziek die er zijn die niet is gemaakt door de boyband en een deel ervan is ook heel goed!

3. Zie je jezelf in een ander licht

Je eerste liefde is ook de eerste persoon die echt heeft liefgehad, alleen maar omdat van wie je bent. Al die dingen die je dacht waren mis is met je lichaam en je persoonlijkheid zal veel minder belangrijk lijken nu dat je iemand die van hen houdt hebben gevonden. U zult ook ontdekken dat je echt aantrekkelijk, na alles.

4. Je leert niet egoïstisch te zijn

U kunt te weten van uw eerste verslag dat het delen en wordt onzelfzuchtig is een essentieel onderdeel van de omgang met anderen. Het leert het belang van het delen van uw tijd en uw vermogen en is waarschijnlijk de eerste keer dat je leert dat je nodig hebt om zo goed compromis.

5. Je leert wat wordt bedoeld met "The honeymoon fase"

Je leert ook dat heerlijke gevoel dat je krijgt als je verliefd duurt niet eeuwig. Het begint te beseffen dat, misschien, de liefde is niet helemaal alles is gemaakt te zijn, en er kan ook zijn geen saaie momenten. Dit is de eerste keer dat we leren over toewijding en een inspanning leveren om de liefde uit te voeren. Het is een les die u goed zal dienen voor de rest van je leven.

6. Je leert hoe om te vechten fair

Uw eerste verslag dat het leert ook het belang van een eerlijke strijd. Wanneer u uw eerste gevecht je leert dat, in de beledigingen woede, spijt van later, en je zult ontdekken hoe pijnlijk woorden kunnen zijn. Je vuist vechten het leert ook het belang van vergeving, en het is uw eerste smaak van het kussen en het maken van up ook.

7. Je leert dat je niet iemand kan dwingen om je liefde

Uw eerste verslag is ook de eerste keer dat u de pijn van een break zal ervaren, en het leert je ook veel. Het leert je dat het niet uitmaakt hoeveel u kunt houden van een persoon, kun je niet maken ze houden je terug als je niet op dezelfde manier over je je voelt.

8. Het leert je dat je bent sterker dan je dacht

Uw eerste pauze maakt je denkt dat je nooit meer zal houden en de wereld is ten einde. Dan laat je verrassen, echter, en het vinden van een kracht die je nooit wist dat je had. In feite, vroege rapporten van je leven is wat je voor te bereiden op alle soorten van relaties in de toekomst en geven u de eerste voorproefje van wat andere mensen kunnen echt uitziet.

9. U zal het belang van respect en vertrouwen te leren

U kunt te weten van uw eerste rapport hoe belangrijk het vertrouwen en respect zijn. Dit is de eerste keer in je leven dat iemand je zorg zal ongeveer gewoon lopen, als je hun vertrouwen of gebrek aan respect te breken. Het begint ook om te leren dat je niet mensen voor lief nemen.

10. We leren dat we niet alles kunnen vertrouwen

Uw liefde stempel kan ook de eerste keer zijn dat iemand echt laat je naar beneden. Dit is een pijnlijke les die je eerste relatie die je kunt leren, maar helaas, een die je goed kan zijn blij dat je vroeg geleerd.

Welke andere lessen kan je eerste verslag leren?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha