10 dingen door meisjes en jongens gewoon vinden het moeilijk te krijgen10 dingen door meisjes en jongens gewoon vinden het moeilijk te krijgen

Heb je ooit opgevallen dat verbaasde blik die kinderen krijgen op hun gezicht soms? Nou, dat kan ook zijn omdat hij probeert echt moeilijk te begrijpen wat de hel je doet en waarom op aarde je doet. Een man, een aantal dingen die meisjes echt een raadsel, dus lees verder en ontdek wat je doet, dat kinderen gewoon niet begrijpen.

1. Het hebben niets om te dragen

Dit is één van de diepste geheimen aan mannen. Hoe kan een vrouw met een kledingkast met meer kleding vrouwen kleding afdeling van een winkel belangrijk, ze hebben niets te dragen! Wat is er mis met wat je gisteravond droeg?


2. Draag hakken die pijn

Waarom schoenen die oncomfortabel zijn te dragen? Dit maakt geen zin om een ​​man. Ja, ze zijn goed, ze maken je benen gaan voor altijd, maar wat is het punt als je niet kunt lopen in hen?

3. Wat te doen als je huilen

Jongens gewoon niet weten wat te doen als een meisje huilt. Ze weten dat ze niet willen, en ze weten dat ze moeten er iets aan doen, maar niet begrijpen die opmerking onhandig als 'niet schelen', 'niet belangrijk', 'je zult al snel vergeet het, echt niet helpen.

4. Omdat meisjes doen alsof er niets verkeerd is, wanneer het echt?

Wachten op een man om je gedachten lezen is als verwacht een varken vliegen. Jongens niet krijgen, omdat je niet dit te krijgen en ze willen dat je gewoon met het komen en hen vertellen wat je dwars zit.

5. Frenemies

Wat de hel is een frenemy? Jongens doen dit niet helemaal. Als je niet van iemand, dan zijn ze niet mengen met hen. Het is zo gemakkelijk voor een jongen!

6. Waarom meisjes krijg zo opgehangen jongens dingen onthouden

Jongens niet weten hoe de meisjes alle kleine details over evenementen en data die zich hebben voorgedaan kan herinneren. De meesten zullen de datum van hun verjaardag, maar wat je droeg op je eerste date en de datum waarop voor het eerst gekust, alles is gewoon een onscherpte in het verleden voor hen te herinneren.

7. Wat gebeurt er in de dames

Wanneer een man gaat naar het herentoilet, duurt het vijf minuten op het meest. Wanneer een meisje gaat, wordt de jongen links proberen te achterhalen wat er precies is in die kamer dat maakt het duurt een half uur?

8. drama en roddels

We hebben deze twee samen als ze gaan hand in hand. Wat een man niet krijgen - waarom is het zo interessant wat iemand anders aan het doen is, en ten tweede omdat het zo belangrijk is om al je vrienden er alles over vertellen?

9. Perioden

OK, dus het is een moderne mens in de wereld, hij weet wat een periode is alles! Eigenlijk, nee hij niet wil of kent. Alles wat ik wil weten is wanneer, dus het kan houden uit de weg.

10. Hoe kan je verliest dingen zo vaak

Als je shout 'je mijn sleutels gezien' een man is rustig zit te denken bij zichzelf: 'Waarom' Ik zag je sleutels? Ze zijn waarschijnlijk precies waar je ze links, en hoe je verliest de sleutels van uw elke dag ?! '

Welke andere dingen die de meisjes, wat je denkt, jongens zijn moeilijk te krijgen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha