10 dingen die u moet geven WORD ECHT GELUKKIG10 dingen die u moet geven WORD ECHT GELUKKIG

We willen allemaal geluk. Een van de redenen waarom sommigen van ons zijn niet helemaal tevreden is, want we zijn bereid om dingen te geven.

Ik bedoel,

zaken te geven?

Niet iets wat ons maakt geven

ongelukkig

? Dus je zou denken. In werkelijkheid is echter eigenlijk iets 'anders.


Zie, het soort dat je op te geven zijn niet tastbare dingen, zoals voedsel, televisie, sport of zelfs bier. Ze zijn immateriële zaken, zoals de gewoonten die het vernietigen van de mogelijkheid van geluk. Laten we eens kijken.

1. Give Up spanning

Stress is gewoon een grote meanie oud die ons ongelukkig maakt. Stress komt naar voren de hele tijd, vaak wanneer je het minst verwacht. Bijvoorbeeld, je zou kunnen hebben van een geweldige dag op het werk en het lijkt alsof je gaat te vroeg voor een keer worden beëindigd.

En dan vastlopen in de printer.

Grrr. Nu lijkt het alsof je gaat vast te zitten in het kantoor altijd. En uh-oh, hier komt de stress!

Om gelukkig te zijn, maar het is tijd dat je gestopt dingen te laten storen zoveel van je. Haal diep adem en dingen te accepteren voor wat ze zijn. Als er obstakels, een manier vinden om rationeel te overwinnen. En altijd onthouden dat stress niet helpt niets, maakt het alleen maar erger.

2. Give Up Bad Habits

Verslaving is de vloek van geluk. Het zuigt het leven uit je, en het voeden van uw verslaving is altijd in de voorhoede van je geest. De afhankelijkheid is voor je familie, je vrienden, je baan, Facebook, en het komt ook voor geluk.

Wij raden u een kijkje nemen op uw gewoonten en proberen om elke slechte schoppen. Daartoe behoren onder meer roken, uitstel, vloeken, of eten te veel junk food.

3. Geef op de angst van het ouder worden

Als je nog jong bent. In dit geval, omhels je jeugd. Maar als het zand van de tijd eindelijk kreeg de betere van u, en u bent nu navigeert dichter bij de veertig, is het tijd om het feit dat je niet jong bruisend 21 jaar oud hun hoofd konden zetten op de dansvloer te accepteren met uw funky moves.

Iedereen die vergrijst, maar heeft nog steeds een kaars voor hun jeugd zal worden gekweld door het feit dat ze niet jong meer. Ze kijken door foto's van een vervlogen tijdperk en overtuigen zichzelf dat

ziet er nog steeds zo.

Maar dit leidt alleen maar tot ellende en veel pijn wanneer het hen dat bijna vijftig eindelijk raakt.

Je moet leren om het verouderingsproces te omarmen. En dan, het ouder worden betekent niet dat je niet kunt nog steeds plezier hebben. Daar kunt u zich vermaken in een zweterige club met kinderen vanaf 18 jaar. Waarom 'en' een beetje 'vreemd.

4. Give Up betreurt

Nog een tip over hoe gelukkiger geworden is om je spijt te geven. Frank Sinatra had veel spijt. Had "teveel om op te noemen." Maar als je te veel spijt, het kan ook betekenen dat je wracked met schuld. Dat betekent ook dat het moeilijk is om jezelf te vergeven.

De laatste regel van deze vergelijking is dat je diep ongelukkig. We zeggen stoppen met het martelen van jezelf. Toegeven dat je fouten hebt gemaakt, maar ga je gang. Je kunt niet draaien de klok terug en ongedaan maken wat er is gedaan, dus get over it. Je zult gelukkiger voor.

5. Geef luisteren onbekend

Als iemand weet je niet eens weet wie is streng kritisch, moet je gewoon borstel uit de commentaren. Niet naar hen luisteren. En zeker niet verlaten hun opmerkingen dicteren je leven, het verzenden van spiraal in een depressie die gesloten deuren, herhalingen van Gossip Girl en rukte rundvlees bevat.

Adviezen moeten worden genomen met een korreltje zout. Het maakt niet uit voor u. Het enige dat telt is dat je en je eigen doelen. Doorgaan op het juiste spoor en niet eruit worden gegooid.

6. Geef om te proberen om iedereen te behagen

Volgende tip over hoe gelukkiger geworden is om te geven om te proberen om iedereen te behagen. Ooit gehoord van de hofnar? Hij maakte grapjes aan het hof. Hij moest de mensen gelukkig te maken. Innerlijk was hij een ongelukkig dat hij zelf niet gelukkig kon maken. Omdat hij het te druk was het proberen om iedereen te behagen. Arme jongen.

De realiteit is dat om gelukkig te zijn, kun je niet je leven proberen om iedereen te behagen. U hebt gepland om te werken aan uw roman vanavond, maar je vriend is op de telefoon waarin u wordt gevraagd om rond te gaan, omdat ze zich vervelen. Wil je echt om hen te behagen, ten koste van je geluk? Te veel naar rechts ik niet!

7. Hoe gelukkiger te worden? Give Up wrok

Oke, dus je haat dat meisje in het kantoor die altijd krijgt zijn werk gedaan voor je. Oké, ik haat je omdat Jimmy Kimmel is beter uit dan jij en slimmer en wittier. Wij geven u dat. En

Okay

, Haat u uw grote zus, want ze is Miss succesvol. We hebben het.

Genoeg is genoeg. Geven ons niet meer namen. Want je ziet wat er gebeurt als je dat doet? Het gaat maar door en op en op en over andere mensen, maar je vergeet om alleen gelukkig te zijn! Dus vergeet haten op andere moeders, en verzorgen van je leven. Wees niet blij hatelijk!

8. Give Up Proberen om de beste te zijn

Sommigen van ons wilden voetballers, maar het gebeurde niet. We namen het en verhuisde op. Anderen wilden piloten, maar dit gebeurde niet. Ze accepteerden en verhuisde op. En weet je wat? Ze groeide uit tot hun nieuwe banen houden. Natuurlijk doen ze niet zo veel als ze konden doen verdienen, en dat ze niet in vliegende vliegtuigen of spelen in de World Cup, maar ik ben blij, omdat ze hebben geleerd om hun beperkingen te accepteren. Ze hebben ideeën boven hun stations en meer inhoud. Dit moet u zijn, ja?

9. Give Up verontschuldiging

"Ik kon vanavond uit te gaan, maar ik ben gewoon

dus

moe. "

Ah, de klassieke excuus om te verblijven in. Vermoeidheid. En dus, in plaats van een avondje uit op de tegels met onze vrienden, blijven we thuis televisie kijken. Alleen. Met een goudvis voor het bedrijf.

Het was echt de moeite waard het excuus? Nee! Om gelukkig te zijn, moet je stoppen met het bedenken van excuses voor de dingen. Ruil ze in om daadwerkelijk te krijgen die er zijn en iets doen. Wilt u een nieuwe taal te leren, maar je te oud bent? Wat?! Volgende!

10. Give Up Chasing Folk

Als je het type persoon die lijkt te voortdurend achtervolgen je vrienden voor hen uit te hangen, is het tijd dat je gestopt doen. In plaats daarvan zijn een vrije geest en het leven het leven van de manier waarop je wilt leven - zelfs als het alleen betekent gaat het!

Hoe om gelukkiger te worden? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha