10 dingen die succesvolle mensen kunnen niet leven zonder10 dingen die succesvolle mensen kunnen niet leven zonder

Je kunt niet echt vastbinden wat maakt elk individu een succes, maar er zijn enkele dingen die heel gebruikelijk in alle van hen. Een daarvan is dat ze allemaal drukke mensen, nummer twee is dat ze vaak reizen veel en nummer drie, het is dat ze blijven organiseren. Moderne gadgets kan veel helpen, maar er waren nog steeds mensen van succes, vóór de komst van de microchip. Hier zijn tien dingen die succesvolle mensen zeggen dat ze niet konden leven zonder en niet allemaal op een laptop bevinden!

1. VA of PA

Richard Branson dringt erop aan dat niet kon overleven zonder zijn persoonlijke assistent, die zegt dat hij zich gedraagt ​​als zijn geheugen. Niet iedereen kan het zich veroorloven een PA, natuurlijk, maar heb een vriend, een partner of een virtuele assistent, om je voeten op de grond blijven, kan een bonus zeker.


2. Een telefoon

De gadgets hebben gehad om een ​​verschijning in deze lijst ergens te maken en, in deze tijd, een mobiele telefoon is een must voor elke druk, succesvolle persoon. Als er niets anders, dan kunt u contact opnemen met uw andere helft, en laat hen weten dat je laat thuis zijn voor het avondeten.

3. Een dikke huid

Hoe succesvoller je krijgt, hoe meer mensen schoten op u! Succesvolle mensen zeker een dikke huid om te overleven en zeker niet uit of anderen te bekritiseren hun beslissingen, of zelfs hun jurk zin.

4. Levensmiddelen

Ik denk niet dat de lunch is voor watjes 'citaat uit de film Wall Street. Succesvolle mensen weten dat ze nodig hebben om regelmatig te eten om hun kracht te behouden. U zult niet vinden ze maaltijden overslaan, zelfs als u werkt bij de lunch.

5. Om lijst te doen

Of het nu een elektronische agenda of een stuk papier, succesvolle mensen zorgvuldig plannen van hun dagen. Een eenvoudig, stip, takenlijst is een essentieel instrument voor elke succesvolle persoon.

6. papier en pen

Succesvolle mensen hebben al hun laptops, tablets en smartphones, maar ze weten ook de waarde van het hebben van een back-up plan ook. Ze willen niet worden gevangen met een lege batterij, zodat ze altijd een pen en een beetje 'van schrijfpapier ook.

Slaap 7. Een goede nachtrust

Hij werkt hard en speelt hard als je wilt, maar je moet nog steeds te slapen, als je de volgende dag om goed te functioneren. Dit is de reden waarom succesvolle mensen weten hun grenzen en ze altijd zorgen dat ze genoeg rust en slaap te krijgen.

8. Een goed boek

Succesvolle mensen zijn meestal gretige lezers. Wanneer het tijd is de taak uit te schakelen, wenden zij zich tot een goed boek om te ontspannen. Op deze manier leren ze hoe iets te ontspannen.

9. Het gevoel voor humor

Men dacht dat dit zou alles over gadgets, is het niet? Nou, zoals een iPad, het internet en e-mail ze allemaal, natuurlijk belangrijk, wat de succesvolle persoon doen als ze vallen en breken hun gadgets schat? Waarom lachen, natuurlijk, want zonder een gevoel van humor, kon zichzelf te serieus te nemen, en in ieder geval kan een vervangende veroorloven!

10. Vrienden en familie

Hoewel er een aantal zeer bekende ondernemers eenzaam zijn geweest, zoals Howard Hughes, veruit de meest succesvolle mensen hebben een grote kring van naaste familie en vrienden om op terug te vallen. Zelfs de meest succesvolle mensen nodig hebben om schop je schoenen uit en ontspan op keer.

Hoe om te slagen? Welke andere dingen die succesvolle mensen niet kunnen leven zonder?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha