10 dingen die niet te zeggen tegen je vriendje10 dingen die niet te zeggen tegen je vriendje

Over het geheel genomen zijn de jongens vrij makkelijk in de omgang en de meeste van de opmerkingen in hun richting zijn gewoon zo veel water uit een eend terug naar hen. Maar soms kan je uit iets dat echt pijn doet, en je weet niet eens wat je zei kwetsen. Hier zijn tien dingen die je nooit moet zeggen tegen je jongen, als je niet wilt hem pijn of zet hem in een slecht humeur voor de rest van de dag.

1. "Je bent maar een kind"

Nummer een op de lijst van dingen die een man zal brengen op zijn knieën is te suggereren dat hij is geen man. Niet eens grapjes over, omdat zijn ego nooit kan herstellen.


2. "Ik heb nog nooit zo goed in bed geweest"

Een van de dingen niet te zeggen tegen je vriendje is dat hij nooit zo goed in bed is geweest. Geen grappen over de grootte of vaardigheden in het departement slaapkamer ook niet, want het leeglopen nog veel meer! Je hoeft niet te doen alsof dat hij is de beste sinds de Kama Sutra, maar toen hij een beetje 'hulp nodig, begeleiden hem zachtjes met bemoedigende woorden, geen zware kritiek.

3. "Je zou weten dat als je echt van me hield"

Als u wilt woedend echt een man, zeg hem dan dat je genoeg om te kunnen uw suggesties te lezen dun schelen. De goeden zullen altijd hun best doen om uw stemmingen en kleine verborgen boodschappen die je geeft, maar zijn niet erg goed bij het verzamelen!

4. "We moeten praten"

Deze eenvoudige zin is ook op onze lijst van dingen niet te zeggen tegen je vriendje, en zal het merendeel van de jongens nemen in een toestand van complete paniek. Laat hem niet denken dat hij iets vreselijk verkeerd of af of je op het punt om uw koffers te pakken bent deed, zette hem uit zijn lijden, of op zijn minst hem te laten weten dat het niet zo slecht als het lijkt.

5. "Ik heb beloofd om niemand te vertellen, maar ...."

Hij zou denken dat, als je een geheim met hem te delen, dan is dit een teken van hoeveel je hem vertrouwt. Het zou echter niet onder de indruk te zijn dat u een geheim niet kan houden en beginnen af ​​te vragen wat te zeggen tegen je vrienden over hem. Meer waarschijnlijk, hoewel, het zal gewoon gapen en denken, 'Oh nee, niet meer saai roddels'.

6. "Ik wil niet dat je opknoping uit met die jongens"

Er is elke kans dat hij ontmoette zijn vrienden veel langer dan ze weten dat je, dus vraag hem niet om die keuze te maken! Als je niet van haar vrienden, dan is er geen noodzaak om uit te gaan met hen, maar weet je niet je vriendje vragen om te downloaden.

7. "Ik ontmoette dit echt geweldige vent, moet je hem ook weten"

Dit is een van de dingen niet te zeggen tegen je vriendje. Een man houdt van hun eigen vrienden te kiezen, dus denk niet dat je voor hem kan doen. Bovendien zal de geest van uw kind te spinnen met vragen en twijfels, als je zegt dat je een geweldige vent ontmoet. Als deze nieuwe kerel is echt geweldig, waar je vriendje?

8. "Ik verbied u!"

Probeer een aanpak een beetje 'meer delicate, als je niet wilt dat uw man om iets te doen. Zeg hem dat je ongemakkelijk bent met hem doen, of dat het een beetje 'als wat hij deed het niet zou zijn. Botweg te zeggen dat hij niet is toegestaan, niet je wilt nog meer te doen.

9. "Wat eet u?"

Als een man is om stil te zijn, toen was hij stil voor een reden. Soms zijn de jongens niet willen praten over wat er op hun hoofd, en hij geïrriteerd als u doorgaat om het te vragen. Laat het nu, en hij werkt alleen uit, of zal u vertellen over het, als het goed is en klaar.

10. "Hey, heb je een beetje 'kale plek komen!"

Dit is een ander voorbeeld van de dingen niet te zeggen tegen je vriendje. Hoewel de meerderheid van de mannen haar is dun, na verloop van tijd, je vriendje wil niet de aankondiging dat je hebt ontdekt dat de kleine patch dunner in de achterkant van zijn hoofd te horen. Laat hem uit te vinden voor zichzelf later op, of je zal zien als een grotere deal voor u dan het werkelijk is.

Zijn er geen andere voorbeelden van dingen niet te zeggen tegen je vriendje?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha