10 dingen die meer bacteriën dan je je kunt voorstellen hebben10 dingen die meer bacteriën dan je je kunt voorstellen hebben

Kiemen zijn overal en er zijn miljoenen van hen. Kiemen zijn de dingen die je raken, wat je eet, kan ze soms doden, maar sommige van hen zijn eigenlijk goed voor je. Als mensen praten over kiemen, zullen de meeste mensen denken van sanitaire voorzieningen, maar in werkelijkheid, geen toiletten en badkamers die zijn de ergste plaatsen voor bacteriën verborgen, zijn dingen die we dagelijks te raken, zonder erover na te denken. Hier zijn tien fantastische plaatsen dat meer bacteriën dan hij ooit gedacht hebben:

1. Een restaurant menu

Maak je geen zorgen over de hygiëne in de keuken restaurant; wat de menu ?! Het menu is gegaan door honderden paren van handen, velen van hen zijn vet en bedekt met de resten van de maaltijd van iemand anders. Restaurant menu's zijn de perfecte broedplaats voor bacteriën en zijn vaak niet regelmatig schoongemaakt.


2. De deurgrepen

Niet veel mensen wassen hun deurgrepen heel vaak en die op de deuren van de openbare gebouwen zijn voortdurend in beslag genomen uit de handen van het volk. Gewoon omdat je je handen wassen elke keer dat je naar het toilet zijn geweest, maar dat betekent niet dat de laatste persoon die deur open deed.

3. Cutting Boards

Snijplanken zijn andere bekende gevaar voor de gezondheid, dat zorgvuldig schoon moet worden gehouden. Onderzoek heeft aangetoond dat de gemiddelde snijplank heeft 200 keer meer uitwerpselen op hen, om wc-brillen, die bleef gesneden rauw vlees te maken.

4. Computer toetsenborden

Computer toetsenborden hebben veel kleine hoekjes en gaten dat de kiemen hou gewoon te verbergen in. Al dat zweet en vuil van handen, samen met de oneven niezen of twee vroeg in de sleutel opgebouwd. Dus zelfs als je het toetsenbord schoon te maken, zult u niet het wegwerken van dit alles. Er wordt algemeen aangenomen dat meer bacteriën reproduceren een toetsenbord van een computer, dan in de toiletpot.

5. Rijtuigen

Geraakt door velen, maar weinig schoon! Niet alleen winkelwagentjes krijgt veel handen op hen elke dag, maar ook druppels bloed uit rauw vlees slecht verpakt, evenals vuil, ongewassen handen van kinderen, het helpen van moeder duwt de kar.

7. Het stuurwiel

Hier is nog een uitbraak van activiteiten verrassende kiem - uw auto stuurwiel. We springen in en uit onze auto's, de hele dag, het dragen van de bacteriën op onze handen en wrijven ze uit op de vliegende auto. Maar wie je stuur reinigt ?! De gemiddelde stuurwiel is bekend dat ongeveer 700 bacteriën per vierkante inch tegemoet.

8. Uw telefoon

Uw mobiele telefoon is misschien wel een van de ergste overtreders voor ziektekiemen. Wanneer die overgaat, je het op te rapen en te beantwoorden als je het eten van voedsel bij de tijd of, voor sommigen van ons, ook al zijn we in de badkamer! Dan pop we terug in een mooie donkere, warme plek, zoals een binnenzak, dat is precies het soort omgeving die ziektekiemen liefde te fokken.

9. geldautomaten

Wie had gedacht dat die kleine toetsen op een geldautomaat zo slecht voor je gezondheid zou kunnen zijn, als de echte bankrekening. Elke knop is de thuisbasis van ongeveer meer dan 1000 bacteriën, dus denk dat de volgende keer dat je het aantal onjuiste PIN; want het is bijna tienduizend kiemen je aangeraakt, nog voordat hij behandeld het geld.

10. Hotel afstandsbedieningen

Vergeet niet kiemen op de toetsenborden van computers? Nou, het hotel afstandsbedieningen zijn nog erger! Denk aan honderden mensen, velen van hen hebben hun handen niet wassen heel vaak, flipping via de kanalen en het storten van ziektekiemen, vuil en lichaamsvloeistoffen in en tussen al die kleine knoppen.

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha