10 dingen die jullie denken als ze een oogje op EEN MEISJE10 dingen die jullie denken als ze een oogje op EEN MEISJE

We hebben allemaal het onderwerp geweest van een man die heeft een oogje op ons, maar we zijn zelden in staat om te raden wat ze denken. Jongens kunnen mysterieus, soms, en nooit meer elke keer als ze een oogje ons. Zo frustrerend als het is, kan je niet vertellen of haar verliefdheid is iets dat zo snel zal verdwijnen als het ging, of als het echt slecht voor ons.

We weten wat het is als we een crush. De wereld kan plotseling lijkt een vreemde plaats en beginnen om tien keer gekker dan je normaal zou doen. We controleren hun Facebook alle tijd, we sturen meer teksten die we in ons hele leven verzonden en we genieten van deze online quiz om te zien of we compatibel zijn. Maar de jongens zijn als dit?


Als het waar is dat vrouwen van Venus en mannen van Mars, begrijpen wat ze denken zal onmogelijk zijn. Gelukkig voor jou, hebben we samen een lijst van 10 dingen die kinderen denken te zetten als ze een oogje op een meisje, allemaal gebaseerd op de antwoorden van de kinderen zelf. Dus, om te begrijpen wat er gaande is in de geest van die leuke jongen hoe het zich gedraagt ​​terughoudend om je heen en vraagt ​​je op een datum om de films, laten we eens kijken naar wat ze te zeggen hebben.

1. "Ik vraag me af als je het gevoel op dezelfde manier"

Aww. Dit betekent dat kinderen denken precies zoals we doen! Het betekent dat je helemaal de mens en de gevoelens van alle menselijke na al! In plaats van alle leuke en ongedwongen over de hele zaak menigte, mensen eigenlijk schelen wat je voelt. Ze willen weten of je een oogje op hen ook, en als je dat niet doet, willen weten wat ze kunnen doen om je ze wilt.

2. "Er zou een geweldig stel zijn"

Nogmaals, dit is het bewijs dat mannen van Mars, maar ze zijn eigenlijk van dezelfde planeet als ons en wij denken precies zoals wij dat doen. Wanneer u een oogje op het ontwikkelen, beginnen ze te stellen wat een relatie met ons zouden willen. Ze liggen in bed 's nachts, zijn handen achter zijn hoofd, en kijken naar de sterren, beide samen verbeelden.

Ze gaan ook door het hele proces, om je ouders te ontmoeten, krijg je trouwen! Wow-Zers. En jij dacht dat je de enige in de afbeelding zelf in een trouwjurk.

3. "En 'absoluut perfect"

Zoet. Je bent perfect! Jongens - vooral jongere kinderen - soms absoluut vallen hals over kop verliefd op vrouwen wanneer u een oogje te ontwikkelen. Ze houden van ons, ik denk dat we konden geen kwaad doen. Ze negeren onze fouten, en zal alles te verdedigen in het bijzijn van hun klasgenoten doen.

En 'misschien een beetje' ongezonde om iemand vrij als sommige jongens doen als ze een oogje op hebben, maar hey, wordt aanbeden is pretty cool van tijd tot tijd, toch aanbidden?

4. "Is That Guy op Facebook haar vriendje?"

Als je een oogje op je, maar niet daadwerkelijk gevraagd haar uit toch, kan hij goed de controle van uw elk uur op Facebook om te zien wat je doet. Het is niet griezelig of manische-achtig, maar het is wel schattig op een bepaalde manier. Het toont alleen maar je hebt het slecht.

Maar als u over een heleboel foto's met u en andere kerel u weet, gaat het om te groeien paranoïde dat je al een vriendje je verliefd en trouwen. Hoewel het waarschijnlijk gewoon je broer. Helaas voor je broer, ga je nu heen te krijgen achtervolgd.

Verplettert, eh? Ze kunnen gekke jongens sturen.

5. "Wat heb ik verkeerd gedaan deze keer?"

Elke keer dat ik een oogje op had, jongens gewoon echt niet willen om dingen te bederven, vooral wanneer u de menigte hebben beantwoord en zei dat hij ook wil dat ze. Als je slechte ervaringen tot nu toe hebben gehad, ze gaan zich zorgen te maken over dit, dag en nacht. Ze kunnen zelfs in bed blijven, martelen hoe ze gaan op je zenuwen en klap te krijgen.

Ze zijn ze martelen en zelfs niet weten.

6. "Wat heb je daarmee?"

Jongens kunnen krijgen ongelooflijk analytische toen ik te malen, net als soms kan. Ze zullen denken over de bijzondere manier waarop je reageert op iets wat ze gezegd of wat ze zullen zich richten op iets dat je zei dat het was geladen met dubbele betekenis. Dan beginnen ze in paniek te raken en denken dat het een teken dat je niet geïnteresseerd bent in hen niet meer, of, erger nog, je boos bent met hen.

Zelfs kleine incidenten die werden verondersteld relevant te zijn zal worden gereproduceerd in hun gedachten als ze proberen om zichzelf ervan te overtuigen dat 'ze houdt niet van mij. Ze houdt van me. Ze houdt niet van me. "

7. "Ik Haar Tekst?"

Om tekst of geen tekst ... Dat is de vraag. Als verplettert echt slecht, zal hij denken van excuses om een ​​tekst te verzenden. Zelfs als je de laatste tekst die hij een antwoord voor een woord dat het einde van een bepaald gesprek gemerkt had, zal hij meer van je wil. Dus als hij dat nu is het een goed moment om de tekst, of als hij moest nog een uur wachten.

Immers, hij wil niet overkomen als een gek in liefde met u, nietwaar? Maar je kan garanderen, in een of andere manier, dat gedurende de volgende keer zal hij denken aan iets te zeggen.

8. "Je maakt me zo zenuwachtig"

Verplettert zijn niet zo goed als twintig jaar van het huwelijk. Wanneer een man die je ziet, ga zwak op de knieën. Haar lippen trillen en praat absolute onzin, want het is zo nerveus. Dan voel je dom na.

Toen hij was getrouwd met je twintig jaar, misschien krijg je een grunt 'hallo' in de ochtend, voordat inzoomen om te werken. En als hij thuis komt, beter je eten klaar, anders zal er problemen.

Ach, we houden verplettert.

9. "Ik kan niet stoppen met denken over u"

Wanneer het proberen om te werken aan zijn wiskunde huiswerk, daar ben je. Wanneer je naar je werk, u bent gearriveerd. Bij het praten met haar vrienden, daar ben je. Je bent er altijd! Wanneer het wordt gekookt voor u, kunt u letterlijk niet stoppen met denken over u, dag en nacht. Denk aan uw glimlach, uw lach, de manier waarop je loopt en ook hoe om te praten.

Veel vrouwen ten onrechte denken dat kinderen niet van ons denken, maar de realiteit is dat, wanneer ze worden geplet, ze letterlijk kan niet denken aan iets anders.

10. "O, dat was een geweldige dag!"

Naast het niet kunnen stoppen met denken over u - omdat je gewoon dat geweldig en aantrekkelijk - jongens ook graag momenten doorgebracht met u in hun gedachten te spelen. Kunnen dingen overanalyse ze verkeerd hebben gedaan, en als je denkt dat iets wat je de moeite hebben genomen. Of ze kunnen gewoon richten op de gelukkigste momenten, zoals wanneer je in al zijn grappen lachen.

In beide gevallen, een jongen houdt ervan om al deze keer zeggen is om te troosten en gerust te stellen hem dat alles goed gaat tussen jullie twee. Aww, hoe lief, je hebt geanalyseerd!

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha