10 dingen die jongens als HOOR10 dingen die jongens als HOOR

Alle jongens zijn ruw, hard en ongevoelig, is het niet? Nou, natuurlijk niet, en wie ze willen complimenten, evenals een meisje doet horen. In tegenstelling tot de meisjes, maar mannen niet vaak vullen elkaar aan, waardoor het nog belangrijker voor hen maakt, wanneer een meisje maakt ze complimenten. Een man complimenten over haar haar, kleding of schoenen kan een groot ding voor een man niet, dus lees verder en ontdek 10 dingen die je kunt zeggen tegen een man die hij zal houden:

1. Hebben de wemelt mannelijke trots met een simpel: 'Kunt u mij helpen met dit, alstublieft?'

Het kan niet in de mode om te praten over een man op zoek naar zijn defensieve dame, maar nog steeds hou ervan als je ze om hulp vragen. Vraagt ​​hem om een ​​pot augurken losschroeven of oplopen tot een bovenste plank voor u, zal het beladen met mannelijke trots.


2. Maak haar dag met een oprecht: 'Je maakt me een veilig gevoel.'

Dit is een andere grote boost voor zijn macho ego. Mannen willen worden beschermd en te voelen dat je kunt kijken naar een meisje, dus hem te vertellen dat ze zich veilig voelt met hem zal haar dag te maken.

3. Verhoog uw zelfvertrouwen met: ". Die vrouw is op zoek naar jou '

Dit is een stimulans voor een jongen, maar zegt ook dat je genoeg op te merken dat een ander meisje hem wist schelen. Neem het niet te vaak al doen, of zullen denken dat je paranoïde!

4. geef hem krediet en de inspanningen van de mode met de opmerking: '. Ik hou van de manier waarop je jurk'

De meeste jongens zijn niet precies modebewuste, maar ze doen een inspanning op keer, en ze willen dat om op te vallen. Geef hem een ​​krediet als hij probeert hard, zelfs als alles wat je kan doen is een overhemd dat daadwerkelijk werd ingedrukt te kiezen.

5. smeekt hem met een simpel: 'Je weet altijd hoe ze me op te vrolijken.'

Kerels haat het wanneer hun meisje was overstuur en voor velen van hen, weten wat te doen over het is een hele uitdaging. Maar als ze weten dat ze je aan het lachen, zelfs als je down voelt, zul je echt tevreden.

6. Zet de ziel in vrede: 'Je hebt een groot hoofd van haar.'

Omdat er zo veel kinderen niet hun haar in de daaropvolgende jaren te verliezen, waardoor zijn geest tot rust en zei dat haar haar is nog steeds waar het zou moeten zijn is een grote opluchting voor hem. Gewoon hem niet vertellen over de patch dunne recht in de achterkant van het hoofd, dat hij niet kan zien in de spiegel!

7. Motiveer hem: '? Heb je al naar de sportschool "

Gewoon omdat je de atletische soort kan zijn, zou hij nog steeds graag denken dat hij is in goede vorm. Het kan eigenlijk ook geef hem de motivatie om eindelijk iets over de groeiende buik te doen.

8. Race met zijn ego: 'Ik weet niet hoe ik zou gaan zonder jou.'

Het vertellen van uw man, hij is absoluut onvervangbaar is een zekere manier om zijn hart. Hij wil graag het gevoel dat hij is de enige man voor u, en dat vertrouwen op hem.

9. benadrukt dat haar mogelijkheden in de slaapkamer met: '. Ik vind het leuk als je dat 'doen

Mannen zijn altijd bezorgd over hun vermogen in de slaapkamer, dus niet terug om hem te vertellen als hij het goed! Hij moet weten wie goed is, of hij zal altijd zorgen te maken over het.

10. Laat hem weten dat werd goedgekeurd door je vrienden met: "Mijn vrienden denken dat je geweldig bent! '

Zullen worden verlicht, dat het stempel van goedkeuring van je vrienden. Wetende dat je vrienden goedkeuren voelt u zich veiliger en, beter nog, niet zozeer over je naar een meisje avondje uit met hen zorgen.

Wat zijn de dingen die kinderen willen horen? Elke andere tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha