10 dingen die je waarschijnlijk niet wist MEN10 dingen die je waarschijnlijk niet wist MEN

Hoeveel weet jij over mannen? Nou ja, natuurlijk, alle mensen zijn verschillend en het zou verkeerd van ons zijn om anders te suggereren, maar er zijn enkele karaktereigenschappen en gewoonten die lijken van toepassing te zijn voor veel mannen, en deze zijn duidelijk verschillend van die van de meeste vrouwen. Dus als je denkt dat je alles wat je moet weten over de mensen hebben opgelost, hier zijn tien dingen die je waarschijnlijk niet wist.

1. Mannen zorg over hun uiterlijk

Terwijl mannen vaak zal het niet toegeven, dat ze de zorg over hoe ze eruit zien. Ze zorgen voor hun fysieke en hoe vrouwen ervaren hen en vaak, dat slordig casual look ze hebben in werkelijkheid is een zeer bewuste!


2. Mannen zijn geprogrammeerd om concurrerend te zijn

Een van de interessante feiten over mannen is dat ze zijn gepland om concurrerend te zijn. Vrouwen vinden het vreemd als een man lijkt de noodzaak om een ​​andere auto af te slaan bij verkeerslichten, of neem een ​​vriendschappelijke wedstrijd van de bal te serieus te hebben. Mannen hebben geen keuze in deze, hoewel, omdat ze zijn geprogrammeerd door de natuur om te winnen en om concurrerend te zijn. Het is een terugkeer naar hun dierlijke voorouders, toen ze moesten concurreren in staat zijn om een ​​partner te vinden.

3. Maak liefde niet een man verliefd op je

Als je een man een beetje 'fun slaapkamer, dan is er een goede kans dat je zal blij zijn om het te nemen, maar dat hij niet voor jou zal vallen. Een mens kan intimiteit zonder emotionele gehechtheid aan de vrouw, die is meestal zeer verschillend van hoe een vrouw de dingen zou zien. Aan de andere kant, de intimiteit met de vrouw houdt hij het betekent veel.

4. De mannen waarde respect dan liefde

Natuurlijk, de mensen willen bemind te worden, maar voor het grootste deel, is het respect dat ze meer nodig hebt. Idealiter zouden ze allebei, maar de onderzoekers vonden dat de mensen haten om te worden veracht door hun vriendinnen of vrouwen, meer dan ze zich zorgen maken over het niet bemind.

5. Mannen zijn aangesloten op leverancier

Een van de interessante feiten over mannen is dat mannen zijn aangesloten bij de provider. Je zou gedacht hebben dat er een duidelijke behoefte voor sommige mensen om hun geliefden te beschermen en de aanbieder van de familie is een oude stuk stijl chauvinistisch, maar de realiteit is dat mannen van nature zijn aangesloten om te denken op deze manier. Natuur maakt ze de behoefte voelen om te voorzien en te beschermen, en er is weinig dat mannen kunnen doen.

6. Men kan zeer onzeker

Een mens moet weten dat zijn vrouw goedkeurt wat hij doet. Ze zijn eigenlijk heel bang voor mislukking en het ergste falen van alle zou zijn om een ​​storing in de ogen van zijn vriendin of vrouw zijn. In feite, als ze niet de goedkeuring en de positieve bevestiging van hun partner krijgen, dan kan dat ertoe leiden dat ze vinden dat de erkenning door iemand anders.

7. vrijen doet meer voor een man die net voldoet

De meeste mensen zijn het erover eens dat mannen meer uithoudingsvermogen en rijden slaapkamer 'dan vrouwen, maar het is niet zo eenvoudig als gewoon een schijf van bevrediging. Wanneer een mens weet dat zijn metgezel is fysiek aantrekkelijke man geeft een diep gevoel van zelfvertrouwen dat elk ander deel van haar leven doordringt ook.

8. Men doet als een liefdesverhaal; Ze zijn niet alleen erg goed in

Een volgende interessante feiten over mannen is dat mannen doen, zoals romantiek. Meest romantische aarzeling te zijn is niet altijd alleen het feit dat mannen niet romantisch. Immers, de meeste van de mannen zijn romantisch, maar zorgen te maken dat romantische gebaren worden geweigerd of zullen ze kijken dom.

9. Mannen zijn gevoeliger voor visuele stimulatie

Dit is een andere bekende interessante feiten over mannen: ze zijn meer gevoelig voor visuele stimulatie. De meeste mannen zijn eigenlijk worstelen met hun natuurlijke instinct om te kijken naar andere vrouwen en zich schuldig voelen als ze worden betrapt doen. Ze kunnen niet op zichzelf, maar omdat dit een van de partijen van de aard van de koppeling. Mannen zijn aangesloten te worden op alert voor potentiële partners en zelfs de meest liefdevolle van de mannen, vensterbank vinden zichzelf te kijken naar andere vrouwen soms.

10. Uw man wil dat je weet dat hij van je houdt

Dit is een ander gebied waar de onzekerheden van de mannen kunnen in de weg. Ze verlangen om te weten hoeveel u van en moeten voortdurend bevestiging van het feit dat je weet dat ze doen. Dat is de reden waarom mannen kan soms irritant, altijd proberen om uw goedkeuring te voelen.

Wil een aantal andere interessante feiten over mannen delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha