10 dingen die je waarschijnlijk niet wist MAKE PRIMER10 dingen die je waarschijnlijk niet wist MAKE PRIMER

Sommige meisjes voorkomen dat de onderliggende denken dat de truc te zwaar mondiale zou doen en hun huid ademen voorkomen, maar dit is niet werkelijk waar, niet tegenwoordig met de primer kan worden gekozen. Professionele make-up artiesten zweren bij primer en geloven dat ontbreekt bij de toepassing van make-up is een strafbaar feit. Dat is waarom.

1. Pas olieproductie

Zet primer vóór foundation en alles wat helpt bij de controle van de productie van talg, de olieachtige substantie die de huid klieren scheiden. Dit, op zijn beurt, helpt make-up onveranderd blijven voor een langere periode en, in een notendop, het maakt je beter uitzien.


2. Het maakt de huid gladder

Stel je een leeg doek waarop een kunstenaar zijn meesterwerk zal schilderen. Het doek moet glad en gemakkelijk te werken, zodat de kunstenaar in staat om zijn visie op het leven zo goed mogelijk te brengen zou zijn. Hetzelfde geldt voor de onderste - maakt de huid gladder vullen fijne lijntjes en rimpels, die vervolgens het gemakkelijker om de werkelijke slag gebracht.

3. hydrateert de huid

Ja het is goed. Niet alleen het niet de normale hydratatie van de huid, die helpt in feite houden het beschadigen. Primer met silicium, dat vochtigheid opsluit letterlijk huidverstrakking poriën, en staat niet toe om te ontsnappen. Bovendien, dit helpt om de huid tegen bepaalde potentieel schadelijke bestanddelen van de samenstelling je bovenop de primer.

4. Het helpt met acne

Aangezien het doel van de primer effectief bouwen van een barrière tussen de huid en make-up, is het geen verrassing dat deze barrière helpt om te gaan met acne en andere huidirritaties. Als uw huid is erg gevoelig, kan zelfs de meest hypoallergene make-up irriteren. Dieptepunt dit probleem verdwijnt.

5. Het maakt uw lichte oogschaduw

Er zijn speciale primer aan uw ogen, die, aan de ene kant, doen hetzelfde werk als een primer voor het gezicht, maken van de make-up langer duren, maar ook helpen de kleur opvallen beter. Houd er echter rekening mee, dat deze twee typen van het fonds zijn niet uitwisselbaar - een is voor het gezicht en één oog.

6. Het maakt de huid zachter

Primers verzachten de huid, evenals het maken van je er jonger uitzien. Silicium, weet je nog? En dat is niet alles - met de onderste u ook zal helpen met een roodheid als gevolg van irritatie van de huid, als gevolg van de nauwe porie. Met andere woorden, kan het worden gebruikt als een behandeling, niet alleen als basis voor make-up.

7. E 'beschikbaar in de kleuren

Hoewel de meeste primers zijn kleur-neutraal en kan derhalve worden gebruikt op elke huidskleur, zijn er ook gekleurde versies zijn bij bepaalde huidproblemen, zoals bleke wangen, een doffe kleur of roodheid. Pink is voor saaiheid, lila is sallowness, en groen, zo groen, dat is waarom roodheid.

8. Werkt met mascara te

Er zijn primers voor elk deel van je gezicht die je op make-up, inclusief wimpers. Ze werken op dezelfde manier als andere - die mascara duurzamer en er beter uitzien. Gelden alvorens op mascara.

9. U niet hopen nodig

Een van de belangrijkste voordelen van de primer is dat ze goedkoop. U hoeft niet te wrijven door de palmful, slechts een paar druppels zijn voldoende om volledig in het gezicht. Zorg ervoor dat de primer wrijven goed, om die blik nog-canvas.

10. vermindert de hoeveelheid make-up die u nodig hebt

Rekening houdend met alle voordelen van de vermelde primers tot dusver dit is de enige logische conclusie. Met al dat is een primer voor de huid, kan het gemakkelijk te snijden van de hoeveelheid van de stichting en alles wat je in je make-up regime te gebruiken. Gewoon je niet teveel met een primer nodig.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha