10 dingen die je tegen jezelf elke ochtend om gelukkig te zijn10 dingen die je tegen jezelf elke ochtend om gelukkig te zijn

Hoe vaak heb je uit bed geweest met één gedachte in het achterhoofd: "Oh nee, weer zo'n saaie dag"? Er zijn zoveel dingen die je kunt krijgen naar beneden, kleine dingen die je humeur verpesten voor de dag en maak je ellendig. Natuurlijk, er zijn ook veel dingen daar beneden, maar weet je wat? En "onze schuld dat we ons richten zozeer op hen in plaats van proberen te denken aan meer positieve dingen die elke dag brengt. Hier zijn tien dingen om jezelf te vertellen wanneer je niet beter voelt:

1. Zijn ze de moeite waard

Ongeacht de dag heeft in Servië voor u, sommigen van hen zullen goed, misschien zelfs zeer goed. Wat het ook is, herinner jezelf dat je verdient alle goede dingen die je weg komen, gewoon omdat het je.


2. Ik kijk goed

Zeg het alsof je het meent. Neem de tijd om te kleden op een manier waardoor je je zelfverzekerd en mooi in je ogen voelen. Probeer niet om jezelf te zien door de ogen van anderen, is het nutteloos.

3. Zij zijn kostbaar

Sommigen van ons hebben de neiging om te geloven dat de behoeften en wensen van de mensen om hen belangrijker zijn dan hen. Niet waar. Ieder mens is kostbaar, en zo zijn u! Het is misschien niet bijzonder graag willen dat u op sommige dagen, maar dit betekent niet dingen te veranderen.

4. Kan ik

Wat ook de uitdaging van de dag is voor u, kunt u te maken met het en je moet jezelf dat te herinneren. Vergeet niet, er is meer dan een manier om te gaan met een situatie en je bent volledig in staat om degene die bij u past.

5. Ik verdien het beste

Het leven van niemand is perfect, maar velen van ons hebben de neiging om te wennen aan relaties, banen en zogenaamde vrienden die ze voelen zich ellendig. De manier waarop je aan wennen is ervan overtuigd dat het beter kan doen. Maar ze kunnen.

6. Ik heb wat nodig is

Nee, dit is niet in tegenspraak met nummer 5. met alles wat je nodig hebt is iets anders dan het hebben van alles wat je wilt of verdient. Als algemene regel, we willen meer dan we nodig hebben, dus de kans is, als je het gevoel dat er iets ontbreekt, is een onvervulde wens of wilt, niet iets dat je echt nodig hebt.

7. dromen uitkomen en ik geloof in mijn dromen!

Het is een feit. Niet altijd uitkomen als je denkt van hen, en niet altijd uitkomen precies de manier waarop ze wilden, maar als je echt, echt wilt om iets te krijgen, je wil. Dit is een zeer goed idee om de dag te beginnen.

8. Ik kan wachten

Geluk komt aan degenen die wachten, maar hier te wachten betekent niet zitten werkeloos en wachten wat er te gebeuren, het betekent alles doen wat in uw vermogen om deze dingen gebeuren, maar overdrijf het niet, want je wilt om gelukkig te zijn op dit moment en geen vijf minuten later.

9. Ik zal overleven

Homo sapiens is een soort aanpasbaar. Als we niet ernstige psychische problemen, die in staat zijn om te overleven wat het leven gooit naar ons zijn hebben. Dus zelfs als u vandaag het gevoel dat je geen reden om te leven, geen reden om ook maar de geringste moeite om uit bed te maken, doe het! Deze laatste dag zal eindigen en een ander zal komen.

10. Ik ben niet perfect

Niemand van ons zijn. Hoe eerder je wennen aan die gedachte, hoe eerder u kunt uw tijd en emoties die poging om een ​​staat van denkbeeldige perfectie te bereiken, fysiek of anderszins eist geven. Doe je best, hoop voor de beste en worden voorbereid op het ergste, dat is een goede filosofie.

Welke dingen vind je leuk om elke ochtend te zeggen om jezelf gelukkig te zijn?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha