10 dingen die je niet wist je mascara10 dingen die je niet wist je mascara

De meeste van de meisjes kon niet leven zonder hun mascara en, hoewel je misschien denken dat het een relatief recente uitvinding, het is eigenlijk al sinds 4000 voor Christus, toen mannen en vrouwen gebruikte een soort mascara op de ogen in ' het oude Egypte. Dus, wat je nog niet weet van mascara? Lees verder en leer meer dan tien dingen op je mascara je nog nooit hebt ontmoet:

1. Modern mascara werd uitgevonden door Eugene Rimmel

Hoewel de mascara is al een lange tijd, was de mascara die nu weten we dat uitgevonden door de Franse parfumeur Eugene Rimmel in 1830. Het merk van mascara is zo gebonden aan het product, dat Rimmel 'is het woord wat resulteert in een mascara in meerdere talen, waaronder Frans en Portugees.


2. Mascara is niet goed, na drie maanden

Mascara is een van de weinige beauty producten die daadwerkelijk gaat verouderd. Moet je niet gebruiken mascara, dat is meer dan drie maanden oud.

3. Slapen met mascara kan je wimpers breken

Leaving make-up 's nachts is nooit een goed idee en een van de redenen waarom is omdat het verstijft mascara wimpers, een beetje', zoals haarlak verstijft haar. Als u met mascara op te slapen, is er alle kans dat u een aantal van de wimpers te nemen.

4. Mascara bevat kwik.

Maak je geen zorgen, het is niet genoeg om je pijn te doen, maar het is een interessant feit dat, terwijl het kwik wordt verbannen van alle andere make-up producten, mascara is nog steeds toegestaan ​​in, want er is geen ander alternatief ingrediënt.

5. Het bevat vis schubben

Het merendeel van de mascara bevatten een stof genaamd guanine, dat gemalen schubben. Dit wordt gebruikt om de glitter mascara en enkele andere make-up producten te zetten.

6. Wees voorzichtig bij het aanbrengen van de mascara!

Zorg ervoor dat je een vaste hand hebben wanneer de toepassing van mascara, omdat de Amerikaanse Food and Drug Administration meldt dat de schade veroorzaakt door de meest voorkomende truc is een bekraste oog van een mascara wand.

7. Er was een permanente mascara die blindheid veroorzaakt

In 1930 was er een markt produceren in de Verenigde Staten, de zogenaamde 'Lash Lure'. Dit product is geprezen als een zweep permanente kleurstof, maar werd verboden na meer dan een dozijn vrouwen werden verblind door het. Dit was een van de incidenten die de beauty-industrie geregeld te brengen.

8. ze veel geld uitgeven voor mascara

De gemiddelde vrouw wordt geschat op bijna $ 4000 alleen mascara te brengen, in de loop van zijn leven.

9. Waarom moet je je mond om mascara te openen

De meeste vrouwen openen hun mond instinctief wanneer je mascara toe te passen en er is een goede reden voor. Wanneer de mond open, waardoor het moeilijker te knipperen.

10. Revlon leidde de weg met mascara

Revlon als eerste cosmeticabedrijf de mascara produceren in een buis met een wand spiraal, en waren de eerste om mascara borstel aan te voeren en het eerste type gekleurde mascara ook.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha