10 dingen die je niet wist GLUTEN10 dingen die je niet wist GLUTEN

Er lijkt veel verwarring over gluten en de voors en tegens van een glutenvrij dieet. Glutenvrije diëten zijn een noodzaak voor degenen die een glutenintolerantie of coeliakie, maar heeft ook de mode om glutenvrij te gaan worden, want het wordt geloofd door sommige meer gezonde en handig voor te zijn wanneer u probeert om gewicht te verliezen . De waarheid van gluten is niet zo duidelijk als men zou denken, hoewel, dus lees deze tien verbazingwekkende feiten over gluten en glutenvrije diëten die waarschijnlijk niet weten.

1. Welke voedingsmiddelen bevatten gluten?

Gluten is een eiwit dat van nature in voedingsmiddelen zoals tarwe, gerst, maïs en rogge, dus je gluten in brood, koekjes, gebak en andere gebak en zoetwaren vinden. U kunt ook gluten in veel andere producten ook, zoals dressings, soepen, sauzen en bier. Als u nodig hebt om een ​​glutenvrij dieet te volgen om medische redenen, dan moet je voorzichtig zijn en alleen kopen 100% gegarandeerd glutenvrije producten.


2. Je kunt niet altijd een product vertrouwen zonder gluten

Mensen die lijden aan coeliakie, een ziekte van de dunne darm die mensen allergisch voor gluten maakt, kan niet vertrouwen alle voedingsmiddelen gelabeld glutenvrije veilig voor hen te eten. Sommige fast food, bijvoorbeeld, zijn begonnen met het adverteren glutenvrije opties, maar het eten wordt bereid side-by-side met het voedsel dat gluten bevat, zodat kruisbesmetting is meer dan waarschijnlijk. Wees voorzichtig.

3. Een glutenvrij dieet zal je niet afvallen

Gluten is wat je op gewicht calorieën ze doen en mensen vaak verwarren een glutenvrij dieet om een ​​dieet vrij van koolhydraten. De enige manier om gewicht te verliezen, zoals we allemaal weten, is om meer calorieën te verbranden dan je verbruikt, en een glutenvrij dieet is niet beter of slechter voor je als je probeert om de pondjes kwijt.

4. Een glutenvrij dieet kan migraine verlichten

Wat is waar over het glutenvrije dieet is dat het een grote hulp voor mensen die last hebben van migraine vaak kan zijn. In een bepaald onderzoek bleek dat de invoering van een glutenvrij dieet tot stilstand migraine voor sommige patiënten.

5. Going glutenvrij is niet altijd een gezonde keuze

Going gluten-vrij is, met alle middelen, de sleutel tot gezondheid en vitaliteit tijdje. In feite, gaan volledig gluten-vrije daadwerkelijk kan slecht zijn voor je gezondheid. Je krijgt een veel vezels en voeding producten die gluten bevatten. Als je gaat glutenvrij, dan zou je nodig hebt om de hoeveelheid groenten en fruit je eet te verhogen en zorg ervoor dat je genoeg ijzer, B-vitamines en voedingsvezels.

6. glutenvrije producten bevatten vaak meer zout en suiker

In elk type van pre-bereid voedsel, zult u merken dat vaak produceert voeg meer zout en suiker om meer smaak toe te voegen aan het voedsel te maken voor iets dat zij hebben genomen, zodat ze kunnen bestempelen als 'gezond'. Net als een levensmiddel vetarm vaak meer zout en toegevoegde suikers bevat, dus niet glutenvrij voorverpakt voedsel.

7. U kunt gluten in sommige beauty producten

Als je echt nodig hebt om een ​​glutenvrij levensstijl volgen, dan moet je kijken op cosmetische producten die ook worden gebruikt. Gluten kan niet worden geabsorbeerd door de huid, maar het is gemakkelijk om kleine hoeveelheden schoonheidsproducten voor het evenement innemen. Fabrikanten van schoonheidsproducten gebruiken gluten als stabilisator en emulgator in veel producten, zodat mensen die overgevoelig moeten kijken voor producten zonder gluten.

8. Hoe weet u of u gevoelig voor gluten zijn?

Symptomen van glutenintolerantie kunnen zijn: duizeligheid, hoofdpijn, pijn in het lichaam en frequente gevallen van eczeem. De enige manier om te vertellen als gluten-intolerantie is de oorzaak van deze problemen is aan gluten-vrij voor een tijdje 'te gaan. Als de symptomen ruimen, dan heb je je antwoord!

9. Hoe weet je of je coeliakie?

Als je coeliakie, het immuunsysteem gaat in overdrive bij het consumeren van gluten. Symptomen zijn onder meer gewichtsverlies, het gevoel erg moe, zwelling, gevoel van zwakte en de ervaring van de pijn door het hele lichaam. De ziekte is genetische en treft ongeveer één op de honderd mensen wereldwijd. Er is een specifieke medische tests die kunnen worden uitgevoerd, als u vermoedt dat u zou kunnen lijden aan coeliakie.

10. Een label gluten moeten nu betekenen gluten

Afgezien van het probleem van kruisbesmetting al kan voorkomen dat in fast-food restaurants in de Verenigde Staten, in ieder geval, kunt u nu rekenen op een glutenvrij merk. In 2013 heeft de Food and Drug Administration vastgesteld dat gluten moet betekenen dat elke gluten inhoud kunnen er eten zo laag zal zijn als niet een gevaar voor al degenen die lijden aan coeliakie zijn. In andere landen, raden wij echter dat u controleren wat glutenvrij op een etiket werkelijk betekent.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha