10 dingen die je moet zeggen tegen je partner DAGELIJKSE BASIS10 dingen die je moet zeggen tegen je partner DAGELIJKSE BASIS

Wanneer u vindt dat u de persoon die je wilt zijn voor de rest van je leven, dan is dat wanneer het harde werk echt begint, want zodra de wittebroodsweken voorbij is, zul je merken dat je nodig hebt in wat moeite om te zetten om de vonk in leven te houden. Een manier om te doen is om te onthouden gewoon zeggen dingen om je partner die hen herinneren aan uw liefde voor hen, en hier zijn tien dingen, net als dit, kun je je partner elke dag te vertellen.

1. Goedemorgen en goedenacht

Als je samen bent, en wanneer ze zijn gescheiden, altijd maken er een gewoonte van om te beginnen en eindigen de dag te praten met je partner. Een eenvoudig 'hallo, ik hou van je', begint elke dag met de rechter voet en een 'Goedenacht, honing, zie je morgen' zal u eraan herinneren dat beiden morgen weer een mooie dag om naar uit te kijken.


2. U bent degene

Uw partner is het 'slechts', dus waarom ze niet vertellen dat elke dag. Ik ben je beste vriend, je geliefde, en het enige dat je wilt zijn met hen en hen te vertellen dat elke dag de binding en betrokkenheid die bestaat tussen u zal versterken.

3. Ik heb je gemist

U hoeft niet te worden gescheiden voor lange tijd aan elkaar te verliezen; kun je je partner te verliezen, terwijl je te werken. Waarschijnlijk heb je liever thuis, dus vertel ze zo, en vertel hen u kan niet wachten tot ze weer thuis komen.

4. Hoe is uw dag te gaan?

Dit kan een beetje 'van een verklaring zinloos, tenzij u luisteren naar het antwoord, maar door het delen van de gebeurtenissen van de dag met je partner is een belangrijke manier om ervoor te zorgen dat u uw leven te delen. Het kan ook helpen om elkaar beter humeur te begrijpen en als een van jullie een slechte dag heeft gehad, dan is de andere kan ondersteunen.

5. Het spijt me

Niet een woord dat elke dag moeten worden gebruikt, maar je moet bereid zijn om het woord 'sorry' als dat nodig is gebruiken. Iedereen maakt fouten soms, en soms kun je je partner pijn doen, zelfs als u niet van plan. Zeggen 'sorry' betekent dat je zorg en je ziet dat je wilt om dingen recht te zetten.

6. Ik ben blij

Laat je partner weten dat u de relatie waarderen en dat maakt je gelukkig is een geweldige manier om 'dank voor zijn rond' zeggen. We moeten allemaal het gevoel geliefd en gewaardeerd en om te weten dat we de juiste dingen doen. Vertel je partner dat je gelukkig maakt en dat zal hem de antwoorden die hij nodig heeft.

6. Wat we gaan doen vanavond?

Laat niet de relatie stagneren en krijgen te veel van een routine. Als je weet wat je elke nacht, het verveelt zal doen, dus ga op datum nachten, verander je routine en dingen die er fris en interessant te houden.

7. Ik kan helpen?

Wanneer u een hand te bieden, het laat zien dat je een team en elkaar ondersteunen. Er is niet zoiets als een routine-werk van een vrouw of een man van routine-werk; Ze zijn gewoon klusjes die moeten gedaan krijgen.

8. Kijk groot

Vertel je partner dat je nog steeds ziet er geweldig uit en ze een ego boost zal geven en hen te laten weten dat u geen interesse hebben in iemand anders. Dit kan vooral van belang in een lange-termijn, want het vertelt ook je partner dat je ze niet neemt voor lief of hebben verveeld met hen.

9. Ik begrijp en respecteer wat je zegt

Luisteren naar de standpunten van je partner en respect, zelfs als u het niet eens met hen, is het ook belangrijk in een gezonde relatie. Laat hen weten dat u hun geest te waarderen, omdat het alles doet en praat niet naar beneden om hen of negeren hun mening.

10. Ik hou van je

Hoe lang heb je met je partner geweest, moet je nooit ophouden te zeggen 'I love you'. Van al deze dingen die we hier hebben genoemd, 'ik hou van jou' is makkelijker dan je zou kunnen zeggen, en het belangrijkste van allemaal.

Hoe je een goede relatie op te bouwen? Wat zijn uw suggesties?

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha