10 dingen die je moet weten over het leven CORSETTI TRAINING10 dingen die je moet weten over het leven CORSETTI TRAINING

Vanaf het moment dat Kim Kardashian werd gezien op Instagram slijtage leven opleiding korset, korsetten zijn terug met een knal en al snel andere beroemdheden volgden het voorbeeld, en de huidige trend training leven was begonnen. Er is niets nieuws in korsetten en opleiding leven, hebben ze al sinds de 16e eeuw en waren erg populair bij vrouwen van het Victoriaanse tijdperk ook. Als je op zoek naar deze nieuwe trend en vraagt ​​of de training leven werkt en of ze veilig zijn om korsetten te dragen, lees dan verder en vind de tien dingen die je moet weten over het leven training korsetten.

1. De vorming van het leven korset heeft een afslankend effect onmiddellijk

Een korset zal vast in de taille en meteen je slanker en het kan een positief psychologisch effect hebben. U hoeft niet een elke dag te dragen, maar als je dat doet, kun je meer zelfvertrouwen en zelfverzekerd voelen. U kunt ook zij op de hoogte van uw figuur en dat een prikkel om meer te bewegen en gezonder te eten voedsel kon geven.


2. korsetten vorming van het leven maakt je niet te verliezen lichaamsvet als

Het dragen van een corset kan je verliest lichaamsvet. De enige manier waarop je kunt doen is om meer calorieën minder calorieën in uw dieet te verbranden door middel van oefening en aan boord te nemen. Een corset geeft je een slanker figuur direct op zoek te geven, maar zodra je het allemaal te nemen, zal je al snel terug naar je natuurlijke vorm.

3. Meisjes moeten niet korsetten dragen training leven

Het is zeker niet aan te raden voor jonge meisjes die nog steeds groeit om te beginnen met het dragen van korsetten. Een strakke korset gedragen voor een bepaalde tijd kan blijvende schade aan jonge spieren en botten veroorzaken zijn nog steeds groeiende.

4. korsetten vorming van het leven kan heel oncomfortabel om te dragen

Korsetten modern misschien niet zo ongemakkelijk als de oude stijl gordels gebruikt te worden, maar ze zijn nog steeds zeer comfortabel om te dragen. Een korset stevig trekken in de taille, waardoor de maag naar de borst en die kan ademen moeilijker en kan een druk leggen op je rug. Ze kunnen ook leiden tot blauwe plekken rond de taille en misselijkheid.

5. Life training corset kan nuttig zijn post-zwangerschap

Terwijl korsetten niet op lange termijn resultaten zal brengen voor de meeste mensen, kan dat nuttig zijn voor vrouwen die net bevallen zijn. Na de bevalling zijn er hormonen in het lichaam die het lichaam helpen om zijn pre-zwangerschap vorm terug te krijgen en een korset zou kunnen helpen dit proces versnellen van het lichaam van de contouren.

6. Er zijn een aantal gezondheidsrisico's

Als niet te strak gedragen en niet altijd droeg korsetten training leven dat ze zijn volkomen veilig om te dragen. Echter, als je de verkeerde maat en het dragen van een korset die te strak zit, zal het verpletteren rond de maag en zet druk op uw interne organen. Het zou breuk zelfs een rib of beschadiging van de nieren.

7. Taille training corset zal je houding verbeteren

De goede pasvorm van een korset zal je rechtop zitten en opstaan, maar zal niet permanent effect. Het is gewoon dat de structuur van een corset maken te ongemakkelijk om onderuit; Het zal geen blijvend effect op je spieren en houding te hebben.

8. Draag ze zo nu en er zal geen probleem zijn

Er is niets fundamenteel mis is met het dragen van korsetten van de vorming van het leven, tot het te krap. Artsen raden dat beugels moeten worden gedragen maar voor een paar uur per keer, dus ze zijn goed voor speciale gelegenheden en uitgaansavonden. 'Een goed idee om een ​​nieuw corset dragen voor een speciale gebeurtenis, breken een beetje' eerst thuis en dan zal het meer comfortabel om te dragen zijn.

9. een korset training leven Draag tijdens een training zal je niet meer gewicht te verliezen

Sommige mensen hebben gesuggereerd dat het dragen van een korset van het leven tijdens een oefening is de snelheid waarmee je verliest gewicht toegenomen. Dit zou ook het geval zijn, maar een gewichtsverlies meer zal slechts tijdelijk, omdat het te wijten aan een verlies van vloeistof als gevolg van uw zweten meer, niet voor verlies van lichaamsvet meer.

10. korsetten vorming van het leven kan ertoe leiden dat u uitgedroogd

Het dragen van een brace tijdens de oefening kan ook leiden tot uitdroging. Je zweet meer en ademen zwaarder en dit kan leiden tot meer vochtverlies, dus zorg ervoor dat je veel water te drinken als je het dragen van een korset, zeker nu het warmer weer is hier. Een strak korset in de hitte kon gemakkelijk je zwak en misselijk.

Heb je ooit geprobeerd het dragen van korsetten training leven?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha