10 dingen die je moet overwegen voordat ontbinden MET HEM10 dingen die je moet overwegen voordat ontbinden MET HEM

De beslissing om te splitsen met een partner is een grote en, meestal, als je eenmaal hebt gedaan, is er geen weg terug. Er kunnen perfect goede redenen om te breken met een man, maar als je de tijd neemt om dit te lezen, dan misschien niet helemaal zeker over het nog niet. Voordat je je koffers pakken, of gooi zijn bezittingen op de stoep, deze tien punten om ervoor te zorgen dat je gaat iets dat je later spijt van krijgt.

1. Is hij misbruik?

We besparen een beetje 'van de tijd. Als uw partner is misbruik maken van je fysiek, dus verspil je tijd aan het lezen over, zet de computer uit en gaan. Vergeet niet dat misbruik kan ook mentaal zijn. Als hij controleert, waardoor constant verbaal geweld of belediging en voortdurend naar beneden, dan is het hetzelfde advies. Daar weg nu, inhalen met ons de volgende keer en lees een van onze 'hoe je een echte man te vinden' artikelen!


2. Het is een instinctieve reactie?

Het is uw beslissing om uw kind op basis van een onmiddellijke reactie op een bepaalde gebeurtenis te verlaten? Als het antwoord 'ja' is, dan nadenken over een beetje 'meer. Onze reacties zijn vaak de verkeerde, geef jezelf dan een beetje 'tijd om te kalmeren alvorens een beslissing te nemen.

3. Hij is het echte probleem, of is het iets anders?

Dumping je man kan zijn, wat je denkt is het antwoord op al uw problemen. Misschien bent u verveeld met waar uw leven gaat, of gewoon denken dat de dingen oud zijn geworden. Als dat zo is, dan kun je met de man praten en omgaan met deze dingen samen. Hij kan te vervelen, en alles wat je hoeft te doen is samen een beetje meer moeite.

4. Is je relatie een goede meerderheid van de tijd?

Geen relatie kan gelukkig zijn tot 100%. Neem de tijd om erachter te komen of je gelukkig de meeste van de tijd zijn, u niet, dan moet je beslissen of het de moeite waard is het verlies van de gelukkige momenten, evenals de slechte.

5. Je hebt echt geprobeerd om het te laten werken?

Rapporten hebben een beetje 'te veel geworden en gooit in de afgelopen jaren en het is gemakkelijk om de houding van hey nemen, is dit niet perfect, dus ik zal nog een keer proberen. Langetermijnrelaties nemen een beetje 'meer werk dan dit, dus zorg ervoor dat u comfortabel en dat u geprobeerd om het te laten werken, alvorens je eigen weg.

6. Dit is uw beslissing?

En "dit echt denken dat je wilt je relatie te beëindigen of is het omdat iemand anders heeft je verteld dat je zou moeten. Soms zelfs vriendelijk advies kan de verkeerde adviezen en, soms, kan er een extra reden om het advies dat wordt gegeven zijn. Wees erg op hun hoede van een man-vriend die je vertelt dat je je vriendje moet dumpen, misschien wil gewoon een kans om romance met jou.

7. Wilt u leven zonder hem of wil je veranderen?

Het is echt het probleem of wat is uitgegroeid tot het probleem? Mensen veranderen in de tijd en soms zelfgenoegzaam in een relatie. Als je dat nog niet hebt gedaan, dan overwegen met hem te praten over de dingen die u wilt wijzigen. Hij kan niet eens beseffen dat je niet gelukkig bent en zou willen veranderen voor u.

8. Hou je van hem?

Denk je echt van je man of je net hebt gekregen zo gewend aan het hebben van hem rond, dat je niet leven kunt zien zonder hem? De huwelijksreis niet eeuwig duren, maar de liefde kan. Indien echter gewoon niet meer hou van je vriend, dan is het misschien tijd om verder te gaan zijn. Op de lange termijn, waarschijnlijk je een plezier doen als goed, waardoor je zowel een kans voor een nieuw begin.

9. Je bent al wonen gescheiden leven?

Zou het kunnen dat het enige dat je deelt met je partner is hetzelfde dak boven je hoofd. Liefde hoeft niet te eindigen met een knal, je kunt niet zomaar opraken en u kunt op een dag wakker en beseffen dat je niets meer samen doen. Als u zeker weet dat er niets aan kunt doen, of wat je wilt doen samen met uw partner, dan is het tijd om verder te gaan.

10. Zorg er voordat je springt schip

Niemand in een ongelukkige relatie moet blijven, maar veel mensen hebben relaties te beëindigen voortijdig, omdat ze gaan door een moeilijke tijd. Het is belangrijk om zeker in je hoofd dat je het maken van de juiste keuze, want voor de meeste mensen, eenmaal genomen, deze beslissing is onomkeerbaar gedachten en de tweede zal tellen voor niets.

Je hebt meer relatie advies te delen? Voel je vrij om een ​​reactie in de sectie hieronder te verlaten.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha