10 dingen die je moet nooit zeggen tegen je ex10 dingen die je moet nooit zeggen tegen je ex

Ja, we hebben er allemaal geweest. Alles wat we hebben slechte dingen voor onze voormalige gezegd, en onmiddellijk wensten dat we hadden niet. Sommigen van ons hebben snauwde: "Ik hou nog steeds van jou", hopend op een goede respons voordat je die blik die alleen sympathiek, terwijl anderen op zijn gegaan om te schreeuwen: "Ik wou dat ik had nooit gelegd ogen op je."

Het feit is dat het hebben van enige vorm van relatie met je ex is gewoon moeilijk, en de kans om te zeggen iets onmiskenbaar dom zijn hoog. We hebben allebei onze tong bijten, onze mond of binnenkomt egoïstisch en dingen zeggen zonder onze toestemming. Het probleem is, wordt niet teruggenomen. Zodra ze zijn, ze zijn uit. Je kan me niet herinneren, en je kan zeker niet de tijd terug te spoelen. Dus om zeker niet te zeggen wat ongepast om je ex, onze lijst van 10 dingen die je moet nooit zeggen tegen je ex. In elke omstandigheid. Zelfs als je een slechte dag hebt gehad.


1. "Ik zal Serieus doden als niet Give Me A Second Chance '

Oké, het is waarschijnlijk dat u niet daadwerkelijk doden, en ten tweede, dit soort drama is gewoon niet cool. Mensen niet graag op een schuldgevoel reis enkele reis naar de hel worden gebracht, en als je zegt dat dit soort dingen, zult u alleen spijt jaar later, wanneer iemand tegen je zegt. Het is een beetje 'kinderachtig, en het is altijd een gevoelig, volwassen volwassene. En 'veel beter om gewoon de ketel op en na te denken over de toekomst.

2. 'We kunnen nog steeds aansluiten, toch?'

Nee, niet bang. Als hij dit zegt, weet hij wanhoop. Het is alsof je probeert te houden

iets

, Het maakt de hele situatie onhandig. Ze brak met u, omdat het niet werkt, en die willen in het leven vooruit te krijgen. Maar wat als je naar haar zielsverwant te ontmoeten, terwijl nog steeds in contact met jou? Bovendien, zoals sommigen van jullie worden verondersteld om door te gaan? Hij kan zelfs zijn dat je nog steeds uit! Hakende is gewoon een gemakkelijke manier om problemen.

3. "I Miss You '

Het is moeilijk om dit te zeggen als je heimwee naar iemand die voor u gebroken. Maar een of andere manier moet je jezelf beperken, houd uw zenuw en bijt je tong. Wanneer we zeggen dat dit onze eerste, zijn we echt hopen dat reageert door te zeggen dat we missen ook, maar als ze niet zeggen dat, we voelen erger dan ooit. Daarnaast is deze lijn riekt naar wanhoop van onze kant, en zal alleen maar toenemen hun ego. Beter hou je gevoelens verborgen.

4. 'Let's Hang Out'

Herinner me een maand geleden, toen je nog samen waren, en u om uw ex aangeduid met zijn bijnaam, liefdevol geknepen wangen en de knuffels en kusjes gegeven? Ja, u kunt niets van dit niet meer te doen. Maar als je besluit om op te hangen, kan het zo temping om al deze dingen te doen. Bellen voor uw bijnaam voor hem kon gemakkelijk glijden, en op dit punt je ofwel in de war kan worden overgelaten. Moet weg en je tijd apart nodig.

5. "Echt, echt Hope You Die '

Ouch. Wow. Kitty heeft klauwen. Als je draf dit viskeuze lijn, is er waarschijnlijk iets mis met je. En als die er is, en je bent gewoon te zeggen dat om aandacht te krijgen, moet je serieus heroverwegen zeggen. Niemand houdt wanneer een relatie eindigt, is het beter om een ​​deksel op te zetten, in plaats van te zeggen iets wat je later spijt van krijgen jaar. Ik bedoel, ik denk dat botsen in tien jaar, en je bent zowel wandelen in het park met uw kinderen, wat ga je doen? Of ': "Ach Denk aan de tijd dat ik hoopte dat hij zou sterven Dat waren de dagen?". Oh, vreugde.

6. 'Ik hou van jou'

Oeps. Oke, ja, je zou zelfs houd nog steeds van je ex, maar je kunt ze niet vertellen. Het moet vertrouwelijk blijven. In het bijzonder, als je de persoon die zich heeft genomen, of wanneer wordt besloten om het te beëindigen, is dit een lijn die voor altijd achter slot en grendel moet worden gehouden. Weglaten is zowel in de war en kan ertoe leiden dat u de ellende achter de reden dat je eerst afgebroken vergeten. In plaats daarvan, je moet sterker zijn dan dit en verder gaan.

7. 'Het spijt me'

Als u bent degene die uitbrak, en vooral als je het afgebroken omdat je iets verkeerd hebt gedaan, zeggen 'het spijt me' is prima. U kunt gewoon over met het weggaan. Maar als je het slachtoffer hier bent, zeg 'sorry' is niet de manier om te gaan. Zeggen 'sorry' is de manier waarop je een gesprek met hen te beginnen, maar alleen hun opgeblazen ego, en als je verwachten dat ze te verontschuldigen, kun je beter eens na te denken.

8. 'Hoe is je nieuwe zielsverwant?'

Als uw ex heeft een nieuwe vriendin, zou je beter niet zet het in gesprek. Het is ook raadzaam niet te vragen hoe hij is. Het lijkt erop dat je nog steeds opgehangen op hem.

En het is zeer raadzaam om woorden als 'nieuwe zielsverwant "te gebruiken om te verwijzen naar haar. Het maakt je jaloers, bitter, en zelfs psychotische kijken. Niet cool. Bijt je tong en verder gaan.

9. "Wat kan ik veranderen om beter te doen dan ik? '

Dit is een tactiek gebruikt om een ​​gesprek te beginnen met onze eerste, maar het is een domme vraag die

a)

die niet willen beantwoorden en

b)

Ze zijn niet van plan om te reageren. Het maakt je zielig, behoeftige en eigenlijk een beetje zielig klinken. Oké, je brak, maar het betekent niet dat je rommel op welke manier bent. Het betekende gewoon dat de verhouding tussen het einde van de lijn heeft bereikt.

10. 'Ik wou dat ik had nooit u ontmoet'

Dit is een leugen we de neiging om te zeggen, om onze voormalige slecht gevoel te maken. Maar in werkelijkheid is het niet werkt, en vaker wel dan niet zullen ze lachen om zichzelf. Het maakt ons kijken alsof we nog steeds last van alles, en dat we niet verder te gaan met ons leven. En terwijl dit waar kan zijn, je kan het gewoon niet laten weten. Ook is het vrij verschrikkelijk om te zeggen en alleen verspreidt de goede tijden die u samen hadden. Nogmaals, dit is een andere lijn hatelijke dat u alleen zult leven te betreuren. Gesplitst in der minne en laat het daarbij.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha