10 dingen die je moet NOOIT DOEN een yogales10 dingen die je moet NOOIT DOEN een yogales

Als u nog steeds vrij nieuw voor yoga, dan kun je nog steeds het gevoel helemaal comfortabel met wat de label in een yogales is alles over. In het algemeen, yoga lessen zijn vrij ontspannen zaken en de gedragsregels zijn niet uitgewerkt, of opgemaakt op de prikborden, maar er zijn nog steeds de onuitgesproken regels die je bewust van moet zijn. Als u niet wilt dat de meest impopulaire persoon in uw yogastudio worden, dan moet je deze tien dingen die je absoluut nooit doen in een yogales te lezen.

1. geurbestendig

Je goed te ruiken en zeker niet willen lichaamsgeur ruiken, maar wees voorzichtig het parfum niet te overdrijven, of loopt u het risico van vervelende uw collega-yogales draaien. Yogalessen worden vaak gehouden in vrij kleine, afgesloten ruimtes en zal in de nabijheid van andere mensen, zodat je jezelf niet douchen met de geur voordat ze in de klas, omdat je buurman yoga niet echt waarderen.


2. Speel met je telefoon

Zet de telefoon uit en laat in de kast, omdat er geen elektronische gadgets toegestaan, is een ongeschreven regel van yogales. Het wordt verondersteld te worden zich te concentreren op wat je doet en iedereen probeert te concentreren. Zelfs een stiekeme piek van uw berichten ergeren je klasgenoten.

3. roddels sterke

Als je naar yogales met een vriend, of je bij iemand in de klas leren kennen, het bijhouden van de roddel voor later, omdat niemand anders wil horen hoe slecht de dag gingen gisteravond, of een andere van uw persoonlijke gegevens die kwestie. Chattering luid in een yogales zal zijn even welkom als iedereen met behulp van hun telefoon in een bibliotheek.

4. laat aankomen

Vertragingen kunnen gebeuren en iedereen weet dat, maar als je laat aankomt, dan sluipen in een rij in stilte en geen aandacht te vestigen op jezelf. Als u te laat komen, maar al te vaak, mensen verliezen geduld, want ze willen serieus hun yoga te nemen, en wil niet dat je om de concentratie te onderbreken elke les.

5. binnenvallen van andere landen de ruimte

Je buurman in een yogales echt niet wil zijn voet in zijn oor, dus bewust zijn van hun plaats te houden en proberen om botsingen met andere mensen te voorkomen. De ruimte kan krap in sommige yogalessen zijn, maar probeer het tapijt te regelen zodat u niet in de buurt van andere mensen en laat voldoende ruimte om je armen en benen te strekken.

6. Giggling

Yoga kan moeilijk zijn en kan een aantal mooie grappige posities te maken, maar probeer niet te barsten in een giechelen fit halverwege een klasse. Toch leuk om een ​​pose te vinden; je klasgenoten zijn waarschijnlijk proberen om het serieus te nemen. Houd je adem in en houden dat lachje, en herinner iedereen probeert te ontspannen.

7. In slaap vallen

Yoga moet ontspannen, maar niet zo ontspannend! Als je laat de avond tevoren geweest, een kopje koffie voor aanvang van de yogales, omdat in slaap vallen half etiquette klasse duidelijke no-no in yoga. Als u denkt dat u misschien dommelt, half opleveren, dan in ieder geval zitten aan de achterkant, zodat iedereen niet ziet je het doet.

8. Niet opruimen na jezelf

Toen de klas klaar is, hoeft een puinhoop achter u niet verlaten en verwacht niet iemand anders op te helderen. Bewaar uw rekwisieten en schoon uw tapijt met een ontsmettingsmiddel die waarschijnlijk is voorzien voor u, voordat u alles weg ook. Sommige yoga studio vasthouden back-to-back klassen, dus je hoeft niet veel tijd om rond te gaan opruimen na de laatste les.

9. Laat halverwege een klasse

Als je weet dat je niet de tijd om de les bij te wonen, dan zou het waarschijnlijk beter zijn om de les van alles over te slaan. Mensen zullen krijgen echt geïrriteerd als je opstaat halverwege een klasse en luidruchtig te slaan je spullen en duw je weg langs andere mensen om de uitgang te bereiken.

10. Om de instructeur dat je beter weet te vertellen

Door het stellen van een vraag over iets dat ik niet begrijp, maar om een ​​commentaar op de geheel te maken, of zelfs proberen om de yoga-instructeur leren een ding of twee is echt buiten de orde in een yogales. Zelfs als je een expert bent in yoga, houd uw parels van wijsheid voor jezelf en laat de instructeur hun werk doen. Als je echt denkt dat je meer dan je instructeur weten, dan moet je op zoek naar een nieuwe klasse.

Welke andere dingen zouden we nooit doen in een yogales?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha