10 dingen die je meer sympathie zal maken10 dingen die je meer sympathie zal maken

Het is gemakkelijk, met alle drukte van het moderne leven, de eenvoudige dingen die je kunt doen en zeggen om het leuk te maken vergeten. We kennen allemaal de basisvaardigheden die ons lekker te maken, maar lopen rond, zoals wij dat doen, kunnen we ze vergeten, zo vertragen en lees deze eenvoudige dingen die je meer sympathie voor alles zal maken:

1. Gebruik magische woorden.

Vertel je kinderen om hun omgangsvormen erg, maar het is verbazingwekkend hoe veel volwassenen niet. Een paar seconden is alles wat er nodig is om toe te voegen een 'alsjeblieft' of 'dank je wel' aan het eind van een zin en je zal een verschil maken. Veel verkopers en barkeepers kon doen met te re-leren deze les!


2. Accepteer dat je niet alles weet

Niemand houdt van een 'all-zo-E' een persoon, zodat u het aantal mensen die van elkaar houden kan verhogen, gewoon niet doen alsof je alles weet. Andere mensen hebben geldige standpunten en weet dingen die je doet, dus luister! Je zou iets nuttigs te leren.

3. Kijk naar de zonnige kant

Lighten up een beetje ', want niemand houdt van een pessimist. Als u wilt om nieuwe vrienden te maken, dan leren hoe om wat plezier 'te hebben, want het is niet allemaal slecht. Er moet iets positiefs dat je moet praten!

4. Wees altijd eerlijk

De waarheid vertellen is een kwaliteit die iedereen waardeert. Als mensen ontdekken dat je gelogen, zal het niet blijven vrienden voor een lange tijd en niemand zal ooit willen weer vertrouwen in je. Eerlijkheid, maar met touch, dat is een manier om meer sympathie te mislukken.

5. Neem de tijd om anderen

Verwacht niets in ruil voor gunsten en bereid zijn te doen van uw vrije tijd. Mensen hebben geen geld nodig hebt om uw vriend te zijn, maar de vrijgevigheid met je tijd is onbetaalbaar.

6. Wees een goede luisteraar

Mensen willen worden gehoord en haat wordt gesproken over meer en predikte. Meer bereid om te luisteren, en de mensen zullen willen u meer te praten. Het is een eenvoudige hoffelijkheid dat mensen zullen waarderen.

7. glimlach meer

Het is moeilijk om niet te, want een glimlach cheers u ook graag iemand die veel lacht,. Glimlach wanneer u iemand ontmoet, lachen naar vreemden, glimlach, zelfs als je het gevoel een beetje 'down, dat zal u helpen een hoop' mooier.

8. Geef complimenten

Iedereen houdt wanneer iemand iets aardigs over hen zegt. Een oprecht compliment kan echt iemand een boost en geven mensen de vriendelijke woorden gegarandeerde om u een mooier persoon.

9. Laat uw wil op de mensen niet dwingen

Wees bereid om compromissen te sluiten met de mensen en niet te opdringerig te zijn. Je kunt niet verwachten dat je je eigen zin te krijgen de hele tijd, dus bereid zijn om dingen die anderen willen soms doen. Het leven is alles over geven en nemen en je bent een donor in tijden; mensen willen je voor.

10. Laat zien dat u de zorg

De makkelijkste manier dat je meer sympathieke kan worden is om te zorgen voor andere mensen. Niet altijd op de eerste plaats. Zorg genoeg om een ​​handje te helpen als dat nodig is, zelfs als dat betekent dat het aantrekken van een beetje 'en dan zullen de mensen echt beginnen om je voor wie je werkelijk bent.

Welke andere dingen maken de mensen meer sympathie?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha