10 dingen die je kunt doen om je relatie nog mooier maken10 dingen die je kunt doen om je relatie nog mooier maken

Mooie relaties niet zomaar; Zij moeten worden opgesteld. Ja, je liefde en toewijding voor een goede relatie nodig, maar je moet ook de tolerantie en vergeving. In mooie relatie, twee mensen zijn volledig in harmonie en in harmonie met elkaar, en twee echt een te worden. Dus lees ons advies, als je wilt om een ​​beetje te krijgen 'dichter bij die mooie relatie status:

1. Open en zet uw geloof in vertrouwen

Een goede relatie kan niet worden gebouwd op verdenking en twijfel, maar alleen op basis van vertrouwen. Je kunt je leven niet leven, voortdurend op het horloge voor wat je partner zou kunnen worden tot, moet u het vertrouwen dat nodig is, zodat u zowel open en eerlijk kunnen zijn en weten dat het geen kwaad te bouwen.


2. Toon uw liefde, zorg en vriendelijkheid elke dag

Te veel mensen onderschatten de waarde van de kleine vriendelijkheden, die kunnen worden bekeken op hun partners elke dag, en ze vergeten het belang van een tedere kus of een knuffel als je echt nodig hebt. Het maakt niet een grote inspanning om je partner dat je om te laten zien, maar als je consequent zijn in het tonen van uw liefde, zorg en vriendelijkheid bij elkaar blijven, dan is uw relatie zal sterk blijven.

3. Laat misgaan

Fouten zullen worden gemaakt en koppels elkaar pijn van tijd tot tijd. Houd niet dat de pijn, het was waarschijnlijk toevallig. Zelfs de beste van de betrekkingen kan niet perfect zijn de hele tijd, om te vergeven, vergeten en verder gaan.

4. De lessen zijn van elkaar

Zelfs koppels die elkaar al vele jaren nog steeds van elkaar leren. Kijken naar je partner kan u helpen om meer over u te leren. Waarom is uw partner overstuur? Wat zou je de volgende keer anders doen? Zo niet praten, niet meteen aannemen dat het allemaal door je partner, kijk naar binnen en laat jezelf en, indien nodig, bereid zijn om te zeggen: 'Het spijt me'.

5. Geniet van de gewone

Het vuurwerk kan niet eeuwig duren, zodat je leert om te genieten van het delen van de eenvoudige dingen in het leven ook. In een mooie relatie, paren te delen en te genieten van zelfs de meest triviale dingen, het is eigenlijk gewoon je dingen die het leuk of vervelend maakt doen.

6. Probeer niet om het model van uw partner

Om echt van iemand houdt, je liefde voor wie en wat ze zijn en niet om wat je denkt dat je kunt ze zijn. Wanneer je van iemand de schuld, veel als ik hou van hun kant, leer je die persoon lief als een geheel. Vergeet niet, zonder hun gebreken, zou een ander persoon.

7. jezelf niet te vergeten

Vergeet niet dat je kunt en moet blijven om uw verschillende interesses en hobby's te volgen, zelfs na het aangaan van een relatie. Je bent nog steeds individuen en vaak de verschillende belangen kan nuttig en verrijken elkaar. Het is een beetje 'een cliché, maar de ouder echtpaar, bijvoorbeeld, waar sprake is van een tendens in de tuin en ze maakt de regeling van bloemen, is een perfect voorbeeld van twee verschillende belangen bijeenkomst in het midden.

8. Luister, als we spreken

God gaf je twee oren, maar slechts één mond, en je moet iets zeggen. Luister, en aan boord wat je partner zegt, dat is hoe je leert wat je nodig hebt en wilt.

9. Doe iets geweldig, spontaan en uitstekend van tijd tot tijd

Terwijl je de gewone moeten omarmen, moet je niet opgeven van de buitengewone. Doe iets verrassend en onverwacht voor uw partner soms. Iedereen houdt van mooie en aangename verrassingen en is een geweldige manier om te tonen hoeveel u echt schelen.

10. Teamwork

In een voetbalwedstrijd, de doelman is aan de ene kant van het veld, het opslaan van de doelstellingen, en de aanvaller is aan de andere, in een poging om te scoren. Iedereen heeft verschillende doelen, maar als ze niet samen te werken, niet winnen. In een goede relatie, kunnen ze hebben allebei hun eigen doelen, maar zolang je samen te werken als een team, het team wint overall.

Heeft u nog andere suggesties over hoe je een relatie nog mooier te maken? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   2
Mei 30, 2015 | 00:28:52 | later 5 uur

Mooi bericht. Ik controleerde voortdurend deze blog en ik ben onder de indruk! Zeer nuttige informatie met name het laatste deel Ik maak me zorgen over de manier waarop veel informatie. Ik zocht deze specifieke informatie over een lange periode. Bedankt en veel geluk.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha