10 dingen die ik winnen WANNEER einde van de relatie VERKEERDE10 dingen die ik winnen WANNEER einde van de relatie VERKEERDE

Maar een slechte relatie is geworden, het is nog steeds een grote beslissing om eindelijk noemen afgesloten en gaan naar nieuwe weilanden. Het duurt vaak lang en veel 'laatste kans' momenten, alvorens een dergelijk besluit, vooral als de relatie is niet zo slecht, het is gewoon niet helemaal goed. De uiteindelijke beslissing kan alleen worden uw enige, maar als je zijn vraag wat er na de splitsing, hier zijn tien dingen die je verdient, wanneer je uiteindelijk een relatie verkeerd:

1. om je vrijheid te herwinnen

Het eerste ding dat je je vrijheid te winnen. Nu dat misschien niet helemaal wat je wilt, maar leven het enige leven voor een tijdje 'is goed voor je. Het geeft je de ruimte om de echte herontdekken u, oude vriendschappen te vernieuwen en opnieuw te beginnen je leven te geven.


2. geef hem zijn vrijheid ook

Zelfs als je niet van de andere persoon, kan het nog steeds zorg over hem en het is moeilijk om iemand die je zorg kwetsen. Uitstellen van de onvermijdelijke, maar is van plan om hem meer pijn doen, dus het is leuk, soms, om een ​​pauze voor jullie beiden te maken, en geef hem zijn vrijheid ook.

3. Zelfrespect zal terugkeren

Wanneer u de beslissing te nemen, voel je je veel beter voor het. Als de relatie is slecht of verkeerd, dan zal het zeker beter zijn, maar zelfs als het is gewoon verkeerd, zal uiteindelijk een nieuw zelfvertrouwen en een nieuw begin te geven.

4. U zult een heldere geest en een zuiver geweten hebben

Als u weet, in je hart, dat er een relatie is verkeerd, dan bent u waarschijnlijk de uitgaven en een enorme hoeveelheid tijd over te denken en zelfs schuldig voelen bij het vooruitzicht van de beëindiging van het. Tenminste, als u klaar bent, kunt u zich meer richten op andere dingen, zoals vrienden, familie en uw toekomst.

5. U krijgt een beter idee van wat je wilt

Als u dit te behandelen als een leerervaring in plaats van een ramp, dan zul je naar buiten komen met een veel beter idee van wat je wilt van het leven. Dit is een kans om een ​​stap terug te nemen en een aantal levensveranderende beslissingen over waar je echt wilt gaan vanaf hier.

6. Je leert dat je sterker bent dan je denkt

U kunt worden geplaagd met twijfel op het moment, maar zodra dit gebeurt, zul je begrijpen dat je een veel sterkere persoon bent, die ik ooit heb gemaakt. Het zal je leren om te geloven in een nieuwe, can-do, denken.

7. U zult in staat zijn om nieuwe vrienden te ontmoeten

Je nieuwe vrijheid niet alleen in staat zijn om weer op heden, zal het ook zijn om over te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten, als vrienden staat. Een relatie kost veel tijd en nu zal je tijd voor een eenvoudige gezelligheid opnieuw hebben.

8. Je leert om veranderingen te accepteren

Soms voelt het makkelijker om te verblijven in een sleur ongelukkig, in plaats van het risico van een verandering. Het nemen van controle over je leven en besluiten om de relatie te beëindigen zal je die verandering te leren is niet altijd een slechte zaak.

9. U zult gelukkiger zijn

Dit kunnen moeilijke tijden op het moment, maar op de lange termijn, als u niet tevreden bent in een relatie, dan dingen kan alleen maar beter om het te beëindigen. Relaties moeten worden uitgewerkt, maar als op het einde je echt ongelukkig, dan is het tijd om de waarheid onder ogen zien en beginnen na te denken over hun eigen geluk.

10. Het zal een comeback te maken!

Zodra dit in orde is en je hoofd terug, kun je helemaal opnieuw beginnen. Wanneer u klaar bent, kunt u beginnen dating opnieuw en al snel ontdekken dat er echt een heleboel andere vis in de zee, en deze keer, je weet wat je zoekt.

Welke andere dingen die mensen te krijgen, uw mening, als ze uiteindelijk de relatie verkeerd?

Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha