10 dingen die ik nooit tekst Een KEREL10 dingen die ik nooit tekst Een KEREL

Texting is een snelle, gemakkelijke en goedkope manier om te communiceren dat, voor veel mensen, is uitgegroeid tot de belangrijkste manier om verbinding te maken met mensen. Sms, echter niet zonder de gevaren en mogelijke nadelen. Het is onmogelijk om een ​​toon uit te zenden in een tekst, zodat de woorden hard en koud kan klinken, als ze niet zijn bedoeld om te worden en het is gemakkelijk om een ​​tekst te verzenden zonder na te denken door middel van goed als je boos bent, of had te veel drank. Wanneer je sms een man, moet je extra voorzichtig zijn, omdat mannen niet gebruiken meestal teksten zo veel vrouwen, dus ze zijn niet zo vertrouwd zijn met de voorwaarden van de tekst en afkortingen. Als u een textaholic en liefde verzenden van teksten, zou je er goed aan doen om deze tien teksten die nooit een jongen moet sturen lezen.

1. persoonlijke geheimen

Vergeet niet dat je nooit zeker kan zijn dat je man heeft de telefoon in hun handen wanneer u een tekst en niet de tekst of de intieme persoonlijke geheimen die u als iemand anders het bed in verlegenheid zou worden verstuurd. Hij kon haar telefoon hebben verlaten op haar bureau op het werk of het zou hebben uitgeleend aan een vriend te gebruiken. Sommige mensen zijn gewoon nieuwsgierig en zal een stiekeme piek van SMS-berichten naar iemand anders uit nieuwsgierigheid.


2. Niet al uw persoonlijke gegevens in een tekst te verzenden

Als u wilt een man te geven uw adres, vertel hem dan aan de telefoon, hem niet tekst. Om soortgelijke redenen als ons eerste punt, hoef je niet wilt dat de foto's en home gegevens vallen in de verkeerde handen. Als uw telefoon wordt gestolen, dan zul je geen idee wie misschien wel vanavond uitgenodigd door voor drankjes!

3. "We moeten praten"

Als je deze woorden van een man te sturen, dan is dit misschien ook hem een ​​sms gestuurd zeggen "Het is voorbij", want dat is wat het meest waarschijnlijk denken. Hoewel niet dat dit is wat wordt bedoeld met het, "We moeten praten" klinkt het dringende en ambtenaar. Zo lijkt het, ongeacht wat het onderwerp van gesprek zal zijn, het zal zeker niet aangenaam.

4. "Waarom je nog niet beantwoord?"

Er is een hele reeks teksten als dit dat u een man boos waaronder zou kunnen sturen: "Bent u mij negeren", "Heb je niet mijn laatste tekst te krijgen?" En "Gelieve te reageren." Niet iedereen heeft hun telefoon voor hun ogen vierentwintig uur van de dag. Follow-up van tekstberichten zijn echt vervelend, waarschijnlijk gewoon bezet of wachten op een rustig moment dat hij goed om je kunt praten. Wees geduldig, zal hij weer terug naar u als hij kan.

5. "Je bent bijna hier nog?"

Als je ooit iemand die dit doet gekend hebben, dan zult u begrijpen hoe vervelend het is. Je bent te laat, je weet dat je te laat bent, en wat denk je? Je moet zelfs later, omdat je te stoppen, stop de auto, maar dat je de persoon die verzameld dat je te laat bent kan vertellen! Als hij tien minuten te laat, dan geef hem een ​​pauze. Uw tekstbericht zal er sneller.

6. Sarcasme werkt niet in een tekst

Zoals we al zeiden in onze inleiding, kan niemand de toon van je stem in een SMS-bericht te horen. Wat is bedoeld om sarcastisch of grappige boodschap kan gemakkelijk worden gelezen in een volledig verkeerd, wanneer snel lezen op een telefoon. Wees voorzichtig, of je zal al je tijd uit te leggen dat hij alleen maar een grapje maakte echt door te brengen.

7. "Het spijt me, maar het is voorbij"

Breken met iemand via tekst is een grote no-no sms etiquette. Als je niet verwacht, dan horen van het nieuws gaat genoeg slecht zijn, zonder in tekstvorm koud en bot. Als het tijd is om een ​​relatie te beëindigen, doe het dan goed en doe het aangezicht tot aangezicht. Het is gewoon laf om het afstand doen van een tekst en het zal nog schadelijker dan het moet zijn voor je ex zijn.

8. Geen sexting met het gezicht op de foto

Net zoals het verzenden van uw huisadres in een tekst, wil je echt iedereen in de wereld kan je gezicht zien in een foto intiem met jou? Je zou kunnen vertrouwen op je man honderd procent, maar kan nog steeds niet zeker waar de telefoon en de beelden op een dag zou kunnen eindigen. Wat erger is, is dat de foto's van u zou kunnen eindigen op het internet en ga virale ook.

9. "Wat heb je gedaan?"

Deze tekst gaat om twee dingen mogelijk te meppen. Of ben je wanhopig om hem te zien of je hem niet vertrouwen! "Hoe was je dag?" Het zou een veel betere manier om erachter te komen wat er is onlangs zal het denken die gaande is over hem niet te hebben.

10. "Denk je echt van me houdt?"

Eigenlijk moet je nooit een tekst als deze te sturen, omdat dit klinkt plakkerig en wanhopig. Jongens als hun ruimte en soms haat de gedachte van naar dingen zeggen geduwd. Als u graag om u te vertellen wanneer hij klaar is, en waarschijnlijk zal het niet doen door tekst.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha