10 dingen die gebeuren in de hersenen wanneer u uit te oefenen10 dingen die gebeuren in de hersenen wanneer u uit te oefenen

Als u dacht dat de oefening is wat je hebt gedaan om gewicht te verliezen en spieren krijgen, dan zou je slechts de helft zijn. Je weet al dat de oefening is goed voor u en die u kunnen helpen een lange en actieve leven, en je hebt waarschijnlijk gehoord dat de oefening releases de 'feel good hormoon endorfine in je lichaam, dat juichen kan u helpen up , maar het effect dat de oefening heeft op de hersenen zijn veel ingrijpender dan alleen een glimlach op je gezicht tijdelijk. Als je niet al regelmatig te bewegen, lees deze tien dingen die gebeuren wanneer de hersenen niet uit te oefenen en je kan alleen van gedachten verandert.

1. Verbeter uw geheugen

Exercise krijgt het bloed pompen rond het lichaam en die de zuurstoftoevoer naar de hersenen verbetert. De toename van de bloedstroom geeft het geheugen een push en studies hebben aangetoond dat het volume van de hersenen toeneemt na een training. Patiënten in een bepaalde studie bleken te kunnen 10-15 procent beter geheugen tests na het uitoefenen.


2. Verbeter uw reactietijden

Het blijkt dat de oefening kan de reactietijd te versnellen. Dit betekent dat u de data kan verwerken, sneller te analyseren, en komen tot beslissingen veel sneller, in elk type van de situatie. In tests, de onderzoekers gevonden dat studenten die een rit van 30 minuten duurde voordat een examen reageerden sneller op vragen en beantwoordt de vragen in minder tijd.

3. Het maakt je meer gedisciplineerd

Wanneer u een regelmatige lichaamsbeweging regime te volgen, het leert je om meer gedisciplineerd zijn en je meer kans om zich aan uw doelstellingen. De onderzoekers denken dat, omdat iets als cardio kost veel inspanning en consistentie, train je je hersenen om dezelfde discipline gelden voor andere activiteiten.

4. maakt gelukkig

Ik heb geen twijfel hoorde dat de oefening kunt u op te vrolijken, maar het effect dat de oefening heeft op je stemming heel dramatisch zijn. Oefening verhoogt het niveau van het aantal feel good neurotransmitters en endorfine, waaronder serotonine, noradrenaline en endorfine. Endorfines zijn eigenlijk verwant aan morfine, dat is waarom mensen ervaren 'runners high' i.

5. Verhoog uw aandachtsspanne

Als u moeite met concentreren op een ding voor een lange tijd, dan proberen om meer te bewegen. Aerobic oefening is aangetoond dat aanzienlijke verhogingen van de capaciteit van de aandacht van mensen veroorzaken. Dat een groter vermogen te kunnen richten op iets meer, niet alleen onmiddellijk na de training een, maar heeft ook een effect op lange termijn ook.

6. Het kan voorkomen cognitieve stoornissen

Uitoefening wordt ook verondersteld een belangrijke rol in de ontwikkeling van cognitieve stoornissen, zoals de ziekte van Alzheimer. Inventarisatie is bekend dat de niveaus van iets bekend als de hersenen afgeleide factor neutrotrophic of NDHF, die helpt te verzorgen, en zenuwcellen bij volwassenen kan creëren.

7. De oefening is goed voor de hersenen kind te

Denk niet dat al deze grote dingen, dat de oefening kan doen om de hersenen zijn uitsluitend gereserveerd voor de oude, omdat de kinderen ook zullen profiteren van meer bewegen. We weten al dat veel kinderen niet genoeg beweging toadies krijgen, maar oefening kan hen helpen beter te presteren op school, evenals het houden ze gezond en fit. Kinderen die slechts 10-15 minuten lichaamsbeweging per dag zal een toename van zowel de concentratie en aandacht te ervaren.

8. Het kan worden gebruikt om depressie te behandelen

Een dosis van de oefening kan net zo effectief in het verlichten van depressie, als een dosis van antidepressiva zijn. Het effect van lichaamsbeweging bij patiënten die lijden aan een depressie is zo gemerkt dat de Universiteit van Texas Southwestern Medical Center ook uitgegeven richtlijnen voor artsen voor de aanbevolen hoeveelheid van de oefening, om te worden gebruikt in combinatie met antidepressiva, voor de ' optimaal effect.

9. je stress te verslaan

Het is ook bekend dat de oefening kan helpen de effecten van stress tegen te gaan. Dit is niet alleen naar beneden tot bewegen gedachten van je problemen, hebben aangetoond dat de oefening verhoogt de grootte van de hippocampus in de hersenen, het deel van de hersenen, verantwoordelijk is voor ons beschermen tegen te de destructieve effecten van stress.

10. Het is misschien zelfs meer fantasierijke maken

De eerste resultaten van het onderzoek suggereren dat de hippocampus is ook wat geeft ons de mogelijkheid om voorstellen wat de toekomst in petto heeft voor ons. De verbeelding van deze soort is belangrijk, omdat het ons toelaat om de voors en tegens van de beslissingen die we maken te evalueren. Als we de werking van de hippocampus met de oefening kan verbeteren, kunnen we ook het verbeteren van onze besluitvorming.

Je weet dat de andere voordelen van de oefening?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha