10 dingen die gebeuren als je terug samen te komen met je ex10 dingen die gebeuren als je terug samen te komen met je ex

Om weer samen met je ex is niet een beslissing die lichtvaardig moet worden genomen. Immers, je brak voor een reden, toch? Waardoor ze een tweede kans, was het waarschijnlijk niet in je geest als je uit elkaar gingen, en je kan zelfs hebben verteld ze je nooit wilden ze weer te zien.

Onhandig!


Maar als je allebei in de liefde, is het volkomen logisch dat op een gegeven moment kon je weer bij elkaar te krijgen. Als je in een positie waar u overweegt het geven van een andere dingen te gaan, nemen we een kijkje op 10 dingen die gebeuren als je weer bij elkaar komen met je ex.

1. Uw vrienden zullen ondervragen

Oké, je hebt net de laatste drie maanden haten je ex naar je vrienden. Je dronken en speelde ze in het midden van de nacht talloze malen te scheuren om je ex, hen te vertellen wat je niet wilt zien en zoals we dat deden met hen.

Om deze reden, kunt u een beetje 'van woede door diezelfde vrienden verwachten als je terug naar je ex te krijgen. Ze gaan je vragen, en kan zelfs een beetje 'geïrriteerd. U moet dit verwachten. Immers, je deed hen vertellen dat je niet een liefhebber nodig als je de beste vrienden in de wereld.

2. Je moeder zal iets te zeggen hebben

En iedereen. Maar je moeder vooral klaar om zijn twee cent geven zal zijn, en ze is gong of om u te ergeren of irriteren de heck uit je. In deze situatie moeten we gewoon om te rijden uit de storm. Je moeder voelt dat ze heeft recht op zijn mening, en je zult gewoon laat haar uitdrukken. Zodra ze kalmeert, accepteren ze waarschijnlijk dingen zoals ze nu zijn.

Waarschijnlijk. Ok, voor haar kopen een geschenk. Dat moet haar mond houden!

3. Niet te vergeten alle anderen zullen eisen dat

Als je terug samen te komen met je ex, je moet wachten een miljoen en een vraag. Het is onvermijdelijk. Aanvragen zullen dik en snel, en zal rond gecentreerd omdat jullie weer bij elkaar en waarom je voor het eerst brak af.

Je loopt in het werk van de volgende ochtend en een man zal terloops zeggen: "Zo, je bent weer bij elkaar Ik neem het?" Op een bepaalde manier, zal iedereen weten dat je weer een wedstrijd, en ze willen allemaal een beetje 'van sappige roddels. Worden voorbereid.

4. Je zult jezelf ook vraag

En 'natuurlijk als je terug samen te komen met je ex om vragen van jezelf te vragen. Je deed het juiste ding? Je moet hun moeder weer te zien de hele tijd? Terug te gaan naar je ex is geen eenvoudige, snap beslissing en je zal twijfels en vragen te beantwoorden. Dit gebeurt de hele tijd, en nogmaals het is gewoon een storm te rijden. Als u komen met alle antwoorden, je bent goed.

5. Mensen zullen roddelen

Je bent bereid voor mensen om te roddelen over je als je je ex terug te nemen. Vooral als je in een kleine stad wonen waar iedereen lijkt iedereen te leren kennen. Sommige mensen hebben meningen over alles, en zij zullen zeker een mening over je gedrag.

Maar geen zorgen te maken over de roddels. Leef het leven van de manier waarop je wilt leven en naar de hel met iedereen!

6. Uw vriend gedacht dat U zal verdwijnen

Wanneer u brak de eerste keer rond, er is altijd die ene vriend die je wilde jaren en zagen dit als hun kans om u te vragen. Natuurlijk hebben ze niet wilt raken wanneer je single was; Ik dacht dat ik zou het een beetje '. Helaas, wachtte ze net lang genoeg voor u om weer samen te komen met je ex!

Dus wat gebeurt er? Na weken van troosten u en zijn er voor u, en zelfs flirten met je, verdwijnen. Ze kunnen niet naakt meer en verwijder hun Facebook. Oh nee! Heb je een vriend verloren? Waarschijnlijk niet. Zij zullen op te krijgen.

7. kan in eerste instantie ongemakkelijk voelen ...

De eerste keer, zou hij had geen moeite mee knuffelen elkaar op de bank. Nu echter, zijn de dingen anders en je weet niet wat te doen. Zou je in een knuffel, maar je bent niet zo zeker van. Je bent, als, weer helemaal samen, precies? En je kunt nog steeds alle dingen die je gebruikt om de laatste keer doen? Dingen kunnen nog lastig krijgen als een van jullie gedateerd iemand anders tijdens uw tijd uit elkaar. Maar maak je geen zorgen, je gauw weer aan elkaar gewend!

8. ... maar dan beter voel je je de laatste keer

De lastige fase niet de neiging te lang duren, en als je eenmaal je eerste dikke kus en knuffel hebben gehad, dingen lijken zelfs beter dan de vorige keer.

In dit geval moet u er zeker van zijn niet te laten meeslepen. Ja, het is goed om weer in elkaars armen, en ja je elkaar kwijt. Maar dat betekent niet dat het perfect is. Er zijn nog steeds problemen die moeten worden opgelost, en je zult nog steeds moeten werken aan dingen, als je gaat om een ​​succes van deze relatie te maken. Anders kan je jezelf opnieuw bespreken op elk moment.

9. ontdekken wat er werkelijk is gebeurd tijdens de pauze

"Dus! Wat heb je tijdens onze vakantie?"

"Ach, weet je. Ik keek door onze oude foto's. Ik zag mijn vader en moeder. Niet veel. Net algemeen bromfiets over. En jij? '

"Ik gedateerd Steve. Je weet Steve?"

"Mijn beste vriend?"

Oeps. Als je weer bij elkaar te krijgen na een pauze, is het onvermijdelijk dat je gaat willen weten wat de andere tijdens uw tijd uit elkaar heeft gedaan. En een van jullie misschien niet wat je hoort. Dit is waar de dingen boos en gespannen kan krijgen, en soms is het best om dit gesprek helemaal te vermijden. Aan de andere kant, als je gaat om het te laten werken voor de tweede keer, eerlijkheid duurt het langst.

10. Het zal meer in de liefde

Uiteindelijk zal je meer liefde te voelen deze tijd. Je hebt doorgemaakt moeilijkheden en obstakels, en beide hebben de kracht van de geest om samen te overwinnen had. Je hebt de storm gereden, en ondanks de verdeeldheid en vechten, terug je samen bent, vechten sterk. Om deze reden, zal je liefde verhoogd worden en je zult snel meer voelen in de liefde dan de vorige keer. Aww. Zoet.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha