10 dingen die gebeuren als je knip bewerkte voedingsmiddelen uit je dieet10 dingen die gebeuren als je knip bewerkte voedingsmiddelen uit je dieet

Bewerkte voedingsmiddelen kan ook handig en ook lekker zijn, maar iedereen weet dat is niet zo goed voor u als, natuurlijk voedsel vers. Het is vol van kunstmatige conserveringsmiddelen en additieven en is gemaakt van verfijnde, goedkope ingrediënten die grotendeels ontdaan van de goedheid van hen. Koken hun eigen voedsel uit natuurlijke ingrediënten, het is niet de tijd om het te doen en nog veel meer voordelen zou kunnen brengen dan je ooit hebt gemaakt. Hier zijn slechts tien van de verbazingwekkende dingen die gebeuren wanneer je uit je dieet uitgesneden verwerkt junk food.

1. U zult gewicht te verliezen

Het eerste wat je opvalt als je knip bewerkte voedingsmiddelen is hoe gemakkelijk het is om gewicht te verliezen en om het te controleren. Als je eet echt, natuurlijk voedsel, kunt u eten zoveel als je gewend bent, maar je zult consumeren minder calorieën. Bewerkte voedingsmiddelen bevatten vaak veel toegevoegde vetten, die slecht zijn voor je hart en het zal je stapel op de pond.


2. Uw teint zal duidelijk

Stoppen met het eten van al dat vet geproduceerd en andere natuurlijke ingrediënten en zal laten zien in je huid. Binnen een paar weken, zullen ze minder te maken met puistjes hebben en uw huid zal ook op een roze gloed te nemen. Als je eet natuurlijk voedsel, krijgen ze alle voordelen van voeding in, terwijl de bewerkte voedingsmiddelen, veel natuurlijke voedingsstoffen verloren zijn gegaan in het productieproces.

3. Je zult meer energie

Bewerkte voedingsmiddelen bevatten vaak eenvoudige koolhydraten dat je een boost van energie direct zal geven, maar zal niet voorzien van duurzame energie voor de dag. Als je eet natuurlijk voedsel, groenten en granen, krijg je de complexe koolhydraten die langzaam worden verteerd en het zal u een constante levering van energie gedurende de dag te geven.

4. Uw spijsvertering begint weer goed functionerend

Meest bewerkte voedingsmiddelen bevatten weinig of geen vezels en dat een desastreuze invloed op het spijsverteringsstelsel hebben. Je moet vezels in uw dieet te helpen voedsel passeert het systeem eenvoudig ja, wanneer je beginnen met het eten van verse groenten en fruit, zult u merken dat u last heeft van minder indigestie en constipatie.

5. ze minder geld te besteden

Het is een vergissing dat het eten van gezonde kosten meer. Als je koopt natuurlijke ingrediënten en maak je eigen eten in huis, zult u minder dan als u woont buiten vooraf bereid voedsel te geven, of om mee te nemen. Als u van plan uw menu op voorhand, zult u niet een van de verse levensmiddelen die u hebt aangeschaft te verliezen en je zult zien dat je samen kunnen schrapen een gezonde maaltijd voor een fractie van de prijs die u betaalt voor een pre-voorbereide één.

6. Je zal beginnen om te genieten van nieuwe levensmiddelen

Uw smaakpapillen zijn getroffen door de overbelasting van zout en suiker ze krijgen van bewerkte voedingsmiddelen. Het kan een paar weken aan te passen aan nieuwe smaken, maar na een tijdje ', zult u merken dat natuurlijke ingrediënten smaken veel beter dan het eten kunstmatig geproduceerd. Je zult in staat om te proeven van de smaken subtieler en begin opnieuw te genieten van je eten.

7. Uw stemming zal verbeteren

Studies hebben aangetoond dat het eten van bewerkte voedingsmiddelen, een factor stemmingsstoornissen zoals stemmingswisselingen en depressie kunnen zijn. De ingrediënten die fabrikanten gebruiken in bewerkte voedingsmiddelen zijn vaak de laagste kwaliteit die je weg kunnen komen en dit betekent dat ze niet de voedingsstoffen en vetzuren die nodig zijn om het niveau van de bloedsuikerspiegel, hormonen controle bevatten en voor het gezond functioneren brain.

8. U kunt uw jeugdige uitstraling langer behouden

Uw junkfood verslaving zou kunnen maken je ouder te kijken. Verwerkte voedingsmiddelen geen vetzuren en antioxidanten die echt voedsel doet en het is onnodig geworden vertragen het verschijnen van tekenen van veroudering. Wisselen simpelweg uw dagelijkse zak chips voor een stukje vers fruit de dag zou kunnen vertragen wanneer we de eerste rimpel in je huid.

9. U zult beter slapen

Wanneer u stopt met het eten van alle kunstmatige additieven en conserveringsmiddelen, zul je merken dat je een veel betere nachtrust te krijgen. Nooit meer woelen en draaien 's nachts, zal je slaapt als een baby en wakker fris en helemaal klaar voor!

10. U zult langer leven

Het is een bewezen feit dat mensen die op een gezonde voeding en natuurlijke leven, langer leven en actief blijven langer ook. Dat is de reden waarom het mediterrane dieet en de voeding van de Japanners, dus hebben gesproken te beperken, omdat deze diëten bevatten meer natuurlijke ingrediënten van de typische Amerikaanse, of andere diëten van West-Europa.

Blijf gezond en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha