10 dingen die elk meisje moet weten voordat trouwen10 dingen die elk meisje moet weten voordat trouwen

Veel meisjes dromen van sprookjesachtige bruiloften en getrouwd gelukzaligheid met de man van hun dromen, maar velen zijn teleurgesteld als ze de waarheid over het huwelijk. We willen niet dat iemand uit te zetten om te trouwen; in een gelukkig huwelijk is prachtig, maar er zijn een aantal waarheden die u moet weten voordat u de knoop. Wat velen zich niet realiseren is dat het huwelijk is hard werken om het een succes, gebeurt het niet. Als je denkt aan het krijgen bezig, lees deze tien dingen om te weten voordat je trouwen, voordat je die verbintenis aan te gaan.

1. Het huwelijk zal niet alles maken

Huwelijk moet echt de enige ambitie in het leven niet. Als je onder de indruk dat het huwelijk zal u tevreden en maak je geheel, dan zal het een verrassing zijn. Een huwelijk is een partnerschap van twee gelijke en hun individualiteit is te belangrijk. Zie voor jezelf wie je bent en wat je bent, voordat je gaat trouwen, omdat het huwelijk niet voor u zal doen.


2. Je moet een compromis over een aantal van uw dromen

Het is ook een goed idee om te controleren of je hebt een aantal van de wildste dromen van de weg voordat je gaat trouwen. Als je trouwen je afspraken maken met elkaar en dat zal betekenen te compromitteren. Als je wilt werken verlaten en gaan reizen voor een jaar, doe het voordat je gaat trouwen, of u kunt helaas niet hebben het eerder gedaan.

3. Het is noodzakelijk om een ​​akkoord te bereiken over de financiën

Geld, hypotheken en bankleningen zijn waarschijnlijk niet in de voorkant van je geest als je verliefd bent en kijken uit naar trouwen, en veel mensen hebben niet genoeg nagedacht in hun financiën voor het binden van de knoop. Hoe zal uw financiën georganiseerd? Dit is niet de meest romantische, maar een van de meer praktische dingen om te weten voordat je gaat trouwen. Het eens over hoe u uw financiën te beheren voordat je trouwen en je zal veel discussie te vermijden later.

4. Bent u het eens op de kinderen?

Er zijn een aantal dingen die je nodig hebt om elkaar te begrijpen voordat je te trouwen. Een van de belangrijkste dingen om te weten voordat je gaat trouwen en een akkoord hebben bereikt over is of niet, of wanneer, zullen ze kinderen hebben. Als u dit een borstel onder het tapijt, zal het een groot probleem geworden later, dus je moet weten als je van plan bent om een ​​familie, en wanneer te starten.

5. Hij doorgaan met uw gezin?

Het feit dat je vriendje niet graag je vader kan een groot probleem als je zojuist verloofd zijn, maar als je trouwen, zou dat in de weg van het zien van hun vader krijgen. Leuk of niet, als je trouwen, join elkaar familie en dat betekent dat het bijwonen familiefeesten en met de wetten in een verblijf van meer dan bij je zijn.

6. Niet al je vrienden downloaden wanneer je trouwen

Veel mensen weten niet afzien van hun vrienden wanneer ze trouwen en spijt later. Je zult een leven buiten uw huwelijk nodig hebt, en is gezond in een huwelijk voor zowel om uit te gaan met vrienden soms. Je mag niet geloven dat dit nu, als je betrokken bent bij alle romantiek, maar de 'periode van flower-chocolade' echt niet eeuwig duren, en u verliest uw vrienden na een tijdje 'dumpen hen.

7. Het zal niet in staat zijn de verandering

Dit is een van de zeer belangrijke dingen om te weten voordat je gaat trouwen. Zeker moet worden heroverweging van zijn besluit om te trouwen, als je denkt dat je kunt hem veranderen. Een ring in de vinger niet onmiddellijk wijzigen van een persoon, dus als u verwacht dat uw man wilde om de perfecte man te worden na de huwelijksreis, zou u een schok zijn.

8. Maar, zullen ze na verloop van tijd veranderen

Wanneer u trouwen u akkoord te zijn met uw partner voor de lange termijn en die veranderen in de tijd. Het rapport is waarschijnlijk stabieler en misschien zelfs een beetje 'saai geworden. Ze zullen beide moeten aanpassen aan deze veranderingen en het werk om ervoor te zorgen dat de relatie blijft aantrekkelijk en veilig.

9. U moet uw routine veranderen

Tenzij je hebt geleefd met de man voor een lange periode van tijd voordat het huwelijk, ze hebben allebei leren om samen te leven en dat langer dan je zou denken dat er zou gebeuren kan nemen. Misschien vindt u dat beide hebben een aantal vervelende gewoonten die je nog niet eerder had opgemerkt, en je hebt om je dagelijkse routine te veranderen in harmonie met elkaar ook.

10. U zult waarschijnlijk enige twijfels

Een van de grootste klappen die echtgenoten vaak is dat ze zich af of ze wel de juiste beslissing. Wanneer u uw eerste serieuze ontmoeting, of je komt tegen een belangrijk ding dat we eens kunnen worden over, is het logisch dat je zou kunnen beginnen te twijfelen dat het huwelijk was een goede zet, na alles. Dit is echter wanneer het huwelijk wordt sterker, je maakt compromissen, en je beseft dat het huwelijk is belangrijker dan een enkele onenigheid.

Kunt u denken aan andere dingen om te weten voordat trouwen?

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha