10 dingen die EEN MEISJE LETTERLIJK A-dateable10 dingen die EEN MEISJE LETTERLIJK A-dateable

Als u het moeilijk om een ​​man te vinden, dan kan het zijn dat je eerste date zenuwen krijgen de betere van u en je geeft een aantal verkeerde berichten. Mannen zijn zeer snel om mensen te oordelen, dus zorg ervoor dat u niet de indruk te wekken dat een van deze categorieën van de meisjes past, dat de mensen zeggen dat ze zijn volledig niet-dateerbare:

1. Te vrolijk en handelen dom

Sommige meisjes denken dat feign domheid ze aantrekkelijker zal maken, maar geloof ons, is het niet helemaal. Probeer en stom neer voor een jongen nooit, de meeste niet geloven dat de wet hoe dan ook, en zal binnenkort krijgen hun zenuwen.


2. Omvallen dronken

Heb je ooit gemerkt hoe snel de jongens vanaf de val dronken meisje op een feestje? Een paar drankjes zijn geen probleem, nog steeds een beetje 'aangeschoten en hebben wat plezier kan geen kwaad. Maar als je het niet voor de toiletten alleen kan doen, dan heb je gewoon veegde alle mogelijkheden voor een datum.

3. Zero humor

Niemand wil een meisje die nooit lacht dateren. Het leven is ernstig genoeg zoals het is, zonder dat u uw avonden door te brengen met iemand die is vergeten hoe glimlach, zo verlichten, lachen of hij zal worden gegaan.

4. Te sticky

Elk teken dat een meisje gaat plakkerig te zijn voor een grote, uit te schakelen onmiddellijk zijn. Is op zoek naar een date, niet een bal en een ketting, dan geef hem een ​​beetje 'van vrijheid en laat hem zelf.

5. Te ernstig, te snel

Eeuwige liefde op de eerste date is onwaarschijnlijk en het is ook zeer beangstigend voor een man. Het zou de ambitie van een man die op een dag naar beneden om zich te vestigen met de kinderen, maar een meisje die dit wil, vanaf dag één, niet een meisje voor een datum.

6. Je hebt een reputatie

De meeste mannen lopen een mijl van een meisje met een slechte reputatie. Niemand verwacht een engel meer zuiver wit, maar een meisje met een reputatie als te makkelijk vindt het moeilijk om de juiste soort man te trekken.

7. Niet in staat zijn om een ​​gesprek te houden

Als een meisje niet lijkt te willen een man te praten, dan zal hij denken dat ze niet geïnteresseerd. Het misschien wel verlegenheid, maar als het gesprek is hard werken ,, dan is hij niet van plan te willen gaan op data met u.

8. tease

Een beetje 'flirten is één ding, maar een echte grap is een andere. Heeft plezier van het niet maken en dan op het spel moeilijk te handelen krijgen, want dit is echt de wind een man.

9. Niet over ex

Wat is het punt van uit te gaan met een meisje dat nog steeds gek, diep in liefde met haar ex? Niet zomaar een man maakt een saaie onderwerp van gesprek, het betekent ook dat er een goede kans dat hij zal terugkeren naar zijn voormalige, dus dating zou een verspilling van tijd.

10. De ondervrager

Heb een afspraak in een sollicitatiegesprek niet draaien. Het is leuk om iemand te leren kennen, maar zet hem niet in een verhoor. Houd het gesprek licht en geef hem een ​​kans om te praten, anders zal het zeker op 'geen verdere actie nodig' lijst worden gezet.

Welke andere dingen, uw mening, kan een meisje letterlijk non-dateable?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha