10 dingen die EEN MAN minder aantrekkelijk10 dingen die EEN MAN minder aantrekkelijk

Oké jongens, het is tijd voor u om precies te weten waar u bent verkeerd gegaan al die jaren! Als u denkt dat de geur van het lichaam is gewoon een teken van je mannelijkheid, en zweren bij een ober die je soep is koud, het is een teken van kracht, dan moet je het lezen van deze tien dingen die meisjes zeggen dat je minder aantrekkelijk!

1. Het gebrek aan zorg en persoonlijke hygiëne

Als je alleen wil zijn, hoeft dus geen zorgen voor uw verschijning is een zeker vuur manier om het te doen! Slechte adem, lichaamsgeur, zonder zich te scheren en oude, verfrommelde kleren zijn allemaal veilig manieren om een ​​meisje te zetten van je af.


2. Gebrek aan ambitie

Vrouwen houden van mannen met drive en ambitie, dus als je klinkt als je er geen hebben, ze zullen binnenkort naar buiten worden gebracht. Een jongen moet een beetje van de 'sta op en ga' op hem en kan een beetje 'passie voor het leven te laten zien, als je wilt om uit te raken met een meisje.

3. Slechte manieren tafel

De meisjes willen niet uw eten te zien, churn rond in je mond terwijl je praat, en noch zij wil zien u proppen voedsel in zijn mond als je niet voor een week gegeten. Vergeet niet uw basis tafelmanieren als je op een datum of slechte manieren zal alles wat je onthoudt zijn.

4. Een gevoel van humor tekort

Bovenaan de zoeklijst van de meeste vrouwen naar de ideale man is zijn vermogen om haar aan het lachen te maken. Geen meisje wil zijn met een man die het duurt zo serieus, dat hij niet kan lachen om zichzelf, dus verlichten en crack een glimlach, als je wilt dat ik rond blijven.

5. Omdat overdreven geobsedeerd door de sport

De meeste jongens houden van hun sport, maar het moet niet alles wat je leven, omdat de meeste van de meisjes zijn gewoon niet zo gepassioneerd over sport als je bent. Sport is goed, maar ga naar het spel elke week, is niet een idee van de meeste meisjes van een perfecte date, en is niet van plan om een ​​sportbar, wanneer de vergaderingen.

6. Te eed

Wij begrijpen dat als je je vinger vastlopen in de auto deur, dus het is onwaarschijnlijk om te zeggen 'oh lieve, dat een beetje gestoken'. Maar, als je elk ander woord is een vies woord, dan gaat een beurt af. Vergeet niet dat je op een dag zou willen u laten kennismaken met zijn familie en het is onwaarschijnlijk dat zijn moeder wil dat soort taal te horen.

7. Being dronken

Een meisje wil dat je betrouwbaar, ondersteunend en in staat zijn om haar te beschermen, maar, als je zo dronken dat zij is degene die doet al het harde werk, alleen maar om thuis te komen in één stuk, dan is dat niet van plan te zijn de manier om haar hart! Houd uw drinken om redelijke grenzen, zodat u in staat om een ​​zinvol gesprek met haar zal zijn.

8. Omdat overdreven agressief

Kalm blijven onder controle en gaan niet tegen elke kerel die je weg eruit ziet, als je er niet bent. Een meisje wil horen dat je kan zorgen voor haar, maar ze wil niet te kijken naar je in een gevecht elke nacht.

9. te laat en vergeten data

Altijd te laat voor de data worden binnenkort haar gezet en als je vergeet om haar helemaal te voldoen, kan je net zo goed nu uit het rapport schrijven! Als je niet kan schelen genoeg over haar om op tijd te zijn, dan zult u zich afvragen wat andere dingen die je niet serieus zou nemen.

10. dragen wat maakt je raar of geeky kijken

Een meisje wil trots op je zijn en in staat zijn om u kennismaken met zijn vrienden. Dus als je houdt van wandelen rond het dragen van sandalen en sokken, met driekwart broek en een shirt Spiderman en luid praten in het Bluetooth-apparaat die permanent is vastgelijmd aan het oor zijn, dan denk opnieuw!

Welke andere dingen, je mening, maakt een man minder aantrekkelijk?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha