10 dingen die een datum kan ruïneren in het knipperen van een oog10 dingen die een datum kan ruïneren in het knipperen van een oog

Dating kan moeilijk zijn als het een eerste date of je bent een evenement te vieren met een lange-termijn partner. Het maakt niet uit wat de situatie, kan het gemakkelijk zijn om te ruïneren de nacht met een klein foutje, dus lees deze lijst van 10 dingen die je moet nooit doen in een bepaalde:

1. Show laat

Soms is er een goede reden om te laat om een ​​evenement, maar probeer zoveel mogelijk te vermijden, want het maakt het lijkt alsof de persoon die u ontmoeten, is niet belangrijk voor je is. Als je weet van tevoren je te laat bent, doe het beleefde ding en bel of stuur een SMS te laten weten.


2. Spreken van exen, in detail

Dit soort dingen kunnen komen als je nodig hebt wanneer je discussies, maar de datum is niet precies het juiste moment. Op te richten op andere plaats.

3. Ondersteuning tekst en sociale

In deze zin, af te houden van de telefoon voor de paar uur dat je bij elkaar bent. Het is niet zo moeilijk als je zou denken en niet worden afgeleid door een externe bron, maar het wordt verondersteld te zijn om elkaar te leren kennen en samen tijd doorbrengen.

4. Kies een gevecht en krijgt gepassioneerd over

Nogmaals, kunnen er dingen die je nodig hebt om te bespreken in je relatie, maar de datum is niet het juiste moment om het te doen. Zet het in de wacht tot morgen, omdat het zou kunnen uitmonden in een rel en ruïneren uw hele avond.

5. Wet alsof je op een sollicitatiegesprek

Wanneer je naar elkaar kennen, kan je een aantal dingen die hij wilde zeggen, dat is prima, maar vergeet niet om te gaan met de stroom een ​​beetje 'hebben gepland. Je wilt niet te klinken als je jezelf verkopen.

6. niet geïnteresseerd zijn in wat je date te zeggen heeft

Vergeet niet om te proberen om het gesprek te houden en laat de data spreken voor zich ook niet te negeren wat ze te zeggen hebben. Vraag hen vragen en oprecht te luisteren naar wat ze zeggen of je over als egoïstisch.

7. Kies een ongepaste plaats

De locatie zal afhangen van hoe lang je bij elkaar geweest en welke gegevens u nodig hebt om samen vooruit te gaan. Bijvoorbeeld, kon u een eerste datum die in een romantisch restaurant en niet erg duur en het zou kunnen worden voorgesteld bowlen voor uw verjaardag vijf jaar. Denk na over welke plaats de gelegenheid past en wat onderzoek doen, indien nodig.

8. klagen en vervelende

Je zou het gevoel dat je nodig hebt om te ontspannen, misschien heb je zelfs een slechte dag, maar probeer te laten gaan en zich richten op het heden. Er is niets mis met een beetje 'van opluchting, maar niet de hele dag van klagen en vervelend of niemand gaat naar een goede tijd niet besteden.

9. Omdat ook straight forward

Als je gewoon om naar elkaar te leren kennen, probeer dan te zwaar voor fysiek contact niet te zijn of je zou kunnen maken van de andere persoon zich ongemakkelijk voelen. U hoeft niet te haasten in iets fysiek voordat u klaar bent, dus er is geen noodzaak om het proces van de verleiding te starten. Als je al in die fase van je relatie, proberen af ​​te houden aan de rechter tot het einde te spreken, of je kijkt alsof je in een haast om de datum te beëindigen. Hebben een goede tijd samen zal je zowel grote zonder dat iemand op een daad te zetten voelen.

10. Being te passief en onverschillig

Op hetzelfde moment, te casual kan je kijken als je niet echt geïnteresseerd. In relaties, is het belangrijk om te vertrekken een aantal 'kwetsbaar en in staat zijn om jezelf daar een beetje te zetten'. Het vinden van de juiste balans, maar bovenal, wees jezelf.

Heeft u andere suggesties van de vergaderingen te delen? Wat zijn de andere dingen die een datum in het knipperen van een oog, uw mening kan verpesten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha