10 dingen die DRIVE MEISJES JONGENS KRANKZINNIG10 dingen die DRIVE MEISJES JONGENS KRANKZINNIG

Meestal zijn de meisjes die hebben een veel te zeggen over de vervelende gewoonten van het andere geslacht: toiletbril overgelaten, krabben ongepaste delen van de anatomie op ongepaste momenten en, natuurlijk, vergeet belangrijke data en zonder enige liefdesverhaal van soorten, Ze zijn slechts enkele van de vervelende eigenschappen van vele mannen. Maar meisjes kunnen ook verre van perfect zijn en er zijn een aantal dingen die de eerlijkere geslacht die gekke kinderen, en niet op een goede manier! Hier zijn tien van de meest vervelende dingen die veel meisjes gewoon niet kan stoppen met het doen, om te lezen en te vermijden, indien mogelijk:

1. Zeuren

Bovenaan de lijst van de afkeer van de precieze gedrag van de meisjes van veel mannen is vervelend. 'Haal de prullenbak, de rotzooi opruimen, en bevestig dat de plank! " Geef de man een pauze! Hij zal rond aan het, hij heeft alles onder controle. Het is niet de taak die hij haat, dat is gezegd over hen elke vijf minuten of zo, dat maakt hem gek.


2. De stille behandeling

Vertel je man als je boos op hem bent; Niet alleen gaan rustig hem. De stille behandeling echt bug mannen, omdat ze meestal niet kunnen begrijpen wat ze verkeerd hebben gedaan. En 'alleen maar erger, omdat het zal waarschijnlijk een beetje te nemen' voor hem om ook merken dat je boos bent, en dat geeft je nog meer boos op hem te maken.

3. Praten te veel

Het is eigenlijk een feit dat meestal vrouwen spreken dan mannen. Een man krijgt zijn boodschap in een enkele, korte, 8000 woorden per dag, terwijl een vrouw een gemiddelde van 15.000 woorden per dag zal bereiken! Mannen de voorkeur aan in plaats van handelen over praten, dus het is geen wonder dat de mensen niet kunnen begrijpen de noodzaak veel woorden.

4. Vrouwen die proberen om hun mannen te veranderen

Deze draait normaal gesproken met de meisjes die het huisdier project van betast om hun man te temmen nemen. Ze proberen hem te verfraaien up, houdt hem meer thuis en maken hem tot een 'beter mens'. Probeer niet om je man iets dat niet te maken. Het zal niet werken en zal hem ongelukkig maken.

5. Jaloezie

Een man houdt om te weten dat u de zorg, maar heeft een hekel aan als je jaloers op alle. Overdreven jaloers kan een relatie te doden, dus geef je vriendje een beetje 'krediet; Hij is perfect in staat om een ​​ander meisje te praten, zonder te willen springen in bed met haar.

6. Om te zeggen dat ik alles goed, als je niet

Dit is een eerste neef van de stille behandeling, als je zegt dat je goed bent, maar met zo'n gif, het steekt! Spreken is de enige manier om geschillen op te lossen, dat doen komen en praten!

7. Het negeren van spionnen in de auto

Mannen zijn meer mechanisch gelijkgestemde dan meisjes, dat weten we allemaal, maar dat is echt geen excuus voor het negeren van het rode lampjes op het dashboard van uw auto. Of het nu olie uitputting, de brandstof opraakt, of erger nog, die kleine lichten zijn er allemaal voor een reden en een man kan gewoon niet begrijpen waarom u geen bericht van hen te nemen.

8. Wat heb je liever?

Als je uiteindelijk je man eens te komen winkelen met u, zijn mening niet vragen op iets, want dat zal echt maken hem kronkelen. Hij weet dat hij niet kan winnen en je bent zeer waarschijnlijk om hem te vragen wat hij wil, de rode jurk en de blauwe, en dan ga je naar de zwarte te kopen.

9. Roddelen

Terwijl meisjes het laatste nieuws over wie wel of niet in bed met wie kunnen vinden, hebben de jongens niet vinden dit soort roddels zelfs ver interessant. Ze gewoon niet schelen een beetje te roddelen en zijn verbaasd dat je zou willen.

10. De bewoording van tederheid wapen

Wanneer een meisje zonder haar man van tederheid, als een straf, dan is het veilig om hem te gek. En 'het enige dat geen antwoorden hebben. Maar, wees voorzichtig hoe je dit wapen te gebruiken, want als je overschrijdt, kunt u spijt doen.

Welke andere dingen, uw mening, zijn de meisjes die de jongens gek?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha