10 dingen die de moderne dames dating MISS de ouderwetse10 dingen die de moderne dames dating MISS de ouderwetse

In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een of andere manier een deal dating kouder, die vroeger. Niemand wil begeleiders, de strenge regels van het daten en etiquette van het verleden terug te keren, maar hebben we te ver zijn gegaan de andere kant op en deed komen met iets zo willekeurig, dat heeft verloren een aantal van de bijzondere kwaliteiten romantisch, dat ik ga op een datum . Hier zijn tien dingen op oude stijl wedstrijden, die kon denken dat de moderne meisjes verliezen:

1. Wordt genomen van uw deur voor een datum

De oude school gentleman zou altijd naar de deur van een meisje om haar mee te nemen op een datum. Dit was veel meer romantisch, een tekst het zeggen, 'Ik ben hier' krijgt u vanaf de datum comfortabel zittend in zijn auto of probeert wanhopig elkaar te vinden op een drukke locatie waar het werd geregeld te ontmoeten.


2. Zet de bloemen op een datum

Een andere traditie die we gemist, vooral op een eerste date, is de stelling van bloemen of andere geschenken aan een man voor zijn datum. Het is niet te worden aangenomen; het is gewoon een zoete manier te zeggen dank u voor uw komst met hem op een date.

3. Bespreking van aangezicht tot aangezicht

Je kunt niet echt naar iemand online of via sms weten, maar dit is nu het moderne equivalent van de oude-stijl verkering. Heb je iets te zeggen? Ga dan zie de persoon! Een tekst met een smiley of een Facebook-bericht kan nauwelijks romantisch te noemen, maar ontmoeten voor een kopje koffie en een praatje zou veel mooier zijn.

4. Bel een datum een ​​datum

Een andere moderne ontwikkeling is dat mensen lijken moet worden voorkomen dat bellen van een bepaalde datum voelt. En 'out, vergaderingen of gewoon te praten. Waarom niet de dingen duidelijker te maken en, als het een datum, bel dan een datum en iets speciaals doen, zoals het vroeger was?

5. Maak een inspanning met de uitstraling

Kleden voor een datum gebruikt om een ​​deel van de totale ervaring. Ze zou haar beste partij van de kleding dragen en ze zou dragen haar jurk meer elegant en kam je haar. Misschien hebben we niet nodig om zo ver te gaan deze dagen, maar een beetje meer inspanning, die alleen de jeans en t-shirt dat u de hele dag droeg, zou geen kwaad kunnen.

6. Schakel elektronische apparaten

Niet een groot probleem in de oude dagen, maar als ze hadden mobiele telefoons, zou ze af! Oude stijl vergaderingen was alles over tijd doorbrengen met de datum en de afleiding te vermijden, dus je zou kunnen concentreren op elkaar.

7. zachtjes elkaar houden en zwaaien naar de romantische muziek samen

Ga naar een dans was een kans om dichter bij de datum te krijgen, is het niet in het bezit vijf werven elkaar ronddraaien maniakaal oor barsten muziek mega-decibel! Het was veel meer romantisch om voorzichtig te houden van elkaar en zwaaien naar de muziek samen.

8. Geniet van de eenvoudige genoegens

Het zou saai zijn als we niet allemaal fantastisch en spannend entertainment opties die we nu hebben, maar er was iets heel romantische eenvoud van bestemmingen datum in het verleden, zoals gaan voor een wandeling, rolschaatsen of een capture-in -film.

9. Iets meer dan een kus op de wang, was zelfs niet verwacht

Dan, iets meer dan een kus op de wang was niet eens op de agenda of althans niet hebben toegegeven te zijn. Mensen de tijd gehad om elkaar te leren kennen en te sluiten op meerdere niveaus; Dit maakte de relatie veel meer puur en mooi, en de stichting en vriendschap in de relatie waren veel sterker dan fysiek.

10. Maak duidelijk wanneer je constant bent

In plaats van onhandig, liegen gesprekken over waar de relatie gaat, ouderwetse bijeenkomsten had zijn specifieke fasen en grenzen. Ze niet bang voor de inzet van tijd en als ze vond het goed was, dus dan zeiden ze, en ze waren stabiel gaan. Tenminste, iedereen wist waar ze moesten en er waren geen misverstanden.

Welke andere dingen, je mening, moderne vrouwen missen de oude dating stijl?

Voel je vrij om je gedachten te delen en ontmoet wijsheid in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  0   2
September 6, 2015 | 21:21:36 | later 2 uur

Interessant bericht !!! Een mooie dag verder !!! Kus

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha