10 dingen die de meisjes en SIDE wanhopige blik10 dingen die de meisjes en SIDE wanhopige blik

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe liefde in je leven, je wilt kijken scherp, maar u wilt niet wanhopige kijken! Dat kan een moeilijk evenwicht te vinden, vooral wanneer je iemand ontmoet die echt, echt leuk. Er niet uit als een dwingen het tempo, en niet overkomen als geheel belangeloos, vindt de middenweg, en zorg ervoor dat u niet deze tien dingen die kunnen maken dat je wanhopig en ongewenste kijken doen.

1. Geef al je vrienden en zijn ook beschikbaar voor hem

Gewoon omdat je de man van je dromen ontmoet, maar dat betekent niet dat je meteen zou moeten afzien van al uw vrienden. Als u een bepaalde datum niet kan doen, zou het al hebben geregeld om uit te gaan met vrienden, dan vertel hem. Hij gaat te verwachten druk sommige avonden te zijn hoe dan ook, en als je niet, je gaat afvragen waarom niet.


2. Plannen voor de toekomst te vroeg en het tonen van je bang van wordt links op de plank

Houden van het thema van het licht gesprek op de eerste paar data. Spreken van het huwelijk, kinderen en settelen zal het lijken dat je bang van wordt links op de plank zijn. Houd uw ideeën voor de perfecte bruiloft voor jezelf, voor nu en wacht tot je hem beter te leren kennen.

3. Word een parasiet tekst

Vermijd sms'en te vaak, vooral als je slechts tien minuten geleden texted. Niet iedereen houdt hun telefoon in eyeshot de hele tijd en dat kan gewoon druk. Een tekst te vragen waarom niet gereageerd op uw andere tekst het versturen is een duidelijk teken van wanhoop en het zal hem alleen maar ergeren toch.

4. Passing zonder kennisgeving

Afreisden naar zijn huis of zijn werkplek, zonder mededeling, niet alleen een daad van wanhoop, is ook een nogal griezelig. In de vroege stadia van een relatie, de verrassingen van deze soort zijn niet romantisch, ze weten van wanhoop en kon krijgen beschuldigd van stalking!

5. Doen alsof je alles wat hij doet graag

Als u beweren dat u veel plezier kijken naar een voetbalwedstrijd op tv als je dat niet doet, zal je leugens uiteindelijk uit te komen. Je kan onmogelijk liefde alles wat ze willen doen en als je op dit soort dingen uit te vinden en denken dat je staat te liegen over andere dingen.

6. douchen hem met cadeautjes voor geen enkele reden

Je kunt niet kopen liefde, dus hem niet overladen met geschenken wanneer ze nauwelijks kennen hem. Een cadeau voor zijn verjaardag is prima, maar als je plotseling beginnen met het kopen cadeaus voor geen enkele reden, is gaan kijken vreemd en het lijkt alsof ze alles doen om haar genegenheid te winnen zal doen.

7. Inleiding tot de familie te snel

Het nemen van zijn beurt om vader en moeder te ontmoeten te snel, hij gaat de alarmbel in het hoofd te rinkelen. Zo opgewonden als je kan zijn om deze nieuwe man in je leven, het voldoen aan de ouders is iets dat moet worden overgelaten tot later in het rapport, als u zeker weet dat dit ergens naartoe gaat.

8. Zet met zijn slechte gedrag en laat lopen over je heen '

Een zekere manier om je wanhopig en ongewenste kijken is te laten een man lopen over je heen. Je moet nooit toestaan ​​dat een man is grof, wreed of ruw aan u, en u moet geen genoegen met de tweede plaats.

9. geobsedeerd waar het is en wie met

Vraagt ​​u zich af waar hij was en die alles willen over wie hem zou schrikken met kennen. Proberen te houden u de hele dag, elke dag, en jaloers als het niet, zal het lijken te plakkerig en behoeftigen.

10. toezicht op zijn elke beweging op Facebook en verklaar uw liefde voor hem in de rij te vroeg

Een ander beangstigend en wanhopig op zoek naar de gewoonte is om direct te willen en commentaar op al zijn berichten op Facebook of re-tweeten al zijn tweets. Besteed aandacht aan wat je tweet en post over hem. Vertel al je vrienden dat de man die je net ontmoet gisteravond is zeker uw Mr Right gaat om een ​​snel einde te maken aan wat een mooie relatie anders te brengen!

Heeft u nog andere dingen die de meisjes kijken wanhopig en ongewenst om onze lijst?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha