10 dingen die alleen vrouwen in de liefde zullen begrijpen10 dingen die alleen vrouwen in de liefde zullen begrijpen

Als je verliefd wordt, verandert alles. Plotseling, niets anders doet echt zo veel als het ooit was en het enige dat echt telt is het zijn met je man. Iedereen die is geweest zal er precies weet wat je bedoelt, maar hoe leg je aan iemand anders? Voor iedereen die van buiten naar binnen, het waarschijnlijk lijkt alsof je handelt een beetje 'gek en niet begrijpen wat er gaande is. Ze maakt het niet uit, maar, omdat je de tijd van je leven. Liefde is vreemd, liefde is prachtig en de liefde kan brengen, maar hier zijn tien dingen die alleen een vrouw die echt verliefd zou begrijpen.

1. Je kunt niet stoppen met kijken

Zelfs als je met hem de hele dag geweest zijn, je nog steeds kan zijn ogen niet van haar af. Wat nog vreemder is dat je begint om zelfs de kleinste kleine kenmerk van zijn gezicht fascinerend en prachtig vinden. Net als die kleine mol die net onder de kin heeft, of de manier waarop zijn lip krullen, ooit zo iets, als ze lacht. In feite, hoe meer je hem te bestuderen, hoe meer je je realiseert dat er maar één ding over hem dat niet perfect is.


2. Je kunt niet stoppen met praten over hem

De man is zo perfect dat je gaat te hebben om je vrienden te vertellen alles over hem, opnieuw en opnieuw. Om een ​​of andere vreemde reden, een vrouw in de liefde lijkt op de noodzaak om het onderwerp van zijn nieuwe mens in elk gesprek dat hij heeft verlaten hebben. Je kunt beter hopen een aantal vrienden erg geduldig en begrip hebben wanneer je verliefd wordt, want ze gaan veel over deze nieuwe man die in je leven kwam te horen.

3. Het voelt raar als je gescheiden

Hoewel het alleen is gegaan voor een paar uur, begin je hem missen en angstig. U zich zorgen over hem te veel ook. Je hebt het gevoel dat de enige plek waar je veilig bij u zal zijn, en als je te veel tijd doorbrengen in het herentoilet, je begint zich zorgen te maken dat er iets met hem gebeurd daar.

4. Wij merken op dat ruikt geweldig

Dit is er een die niemand kan achterhalen als ze nooit verliefd geweest. Je houdt van de manier waarop hij ruikt. We hebben het niet over zijn kolonie hier, iedereen kan een fles aftershave te kopen; is zijn speciale geur die je niet genoeg kunt krijgen. Het is de geur als je omhelzen, je ruikt als je slaapt naast je en wanneer het is ver weg; u kunt nog steeds ruiken op uw kleding.

5. U kunt niet concentreren op iets als hij niet in de buurt

Als je verliefd bent en weg van je man, kunt u uw geest te focussen op iets. Je vrienden kunnen gaan zitten aan weerszijden van u met een geanimeerd gesprek, en je hoeft niet een woord van wat er gezegd is te horen. Je zou zelfs kunnen zitten bureau op het werk voor een uur en niets maar staren in de ruimte en gehannes met de pen hebben gedaan. Je bent gewoon te wachten voor de tijd te geven totdat je hem weer kan zien.

6. Uw zintuigen zullen oplichten wanneer je met hem

Als het rond lijkt alles intenser. Tv-programma's zijn leuker dan ze ooit geweest zijn, het eten is nog nooit zo goed geproefd, en de lucht echt lijkt een levendiger blauw zijn. Zelfs een stortbui is niet langer een probleem, want je kunt het ruiken als frisse lucht en voel hoe geweldig het geluid van regen het raken van de grond is.

7. U kunt niet genoeg over hem te leren

Je krijgt ook een intens verlangen om alles wat er te weten valt over hem weten. Wil je de verhalen van zijn jeugd te horen, van zijn vrienden willen weten, wat hij deed, waar hij was; Je wilt alles weten!

8. U wilt iedereen te worden in de liefde

Je hersenen wordt zo bedraad met de hormonen van de liefde, je wilt dat iedereen gelukkig en verliefd te zijn. Je wordt veel voorzichtiger en wil niet aan een slechte roddelen over andere mensen horen. Het zou waarschijnlijk actie te ondernemen om een ​​discussie te breken, onder anderen, omdat je niet wilt dat de slechte gevoelens bederven de prachtige manier waarop je je voelt.

9. Het stopt merken andere jongens

Niet alleen stoppen uit andere jongens; doen ze niet eens meer opmerken. De echt leuke jongen in het kantoor dat iedereen spreekt plotseling zeer interessant en gewone. Zelfs kijken, of praten met een andere man zou bijna het gevoel alsof ze ontrouw aan hem die je liefde.

10. U wilt elk moment eeuwig duren

Elk moment wordt een kostbare degene die je zou willen eeuwig duren. Tijd wordt minder belangrijk voor je is en je kon gemakkelijk uren zitten gewoon te praten, of rustig zitten samen tv kijken. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, of wat er gebeurt elders. Zolang jullie samen zijn; dat is alles wat echt belangrijk voor je als je verliefd bent.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha