10 dingen die alleen mensen die alleen reist zult begrijpen10 dingen die alleen mensen die alleen reist zult begrijpen

Familie vakanties, romantische uitjes in het weekend ... We hebben er allemaal geweest, en de meesten van ons zijn ook comfortabel met deze om iets te proberen nieuwe - alleen op reis was. Maar degenen die de moed hebben gehad om te gaan dan de familie vakantie of hebben een soort van moest, bij gebrek aan familie op vakantie te gaan met, ik kan verbazingwekkende dingen die je alleen reizen erg interessant zeggen. Hier zijn tien van deze:

1. Vrijheid

U kunt naar musea en attracties die u wilt zien, wacht niet voor een consensus te bereiken door de hele groep. Of u kunt gewoon vergeten de bezienswaardigheden en maak een wandeling door de stad en niet moet jezelf uit te leggen aan iedereen.


2. Silence

Je kunt niet eens beginnen te beseffen de constante ruis omgeving waarin wij bestaan, totdat je naar een rustige plaats, alleen. Alleen zijn met slechts een prachtig landschap en je gedachten voor nu kan een grote anti-stress therapie, op zijn zachtst gezegd.

3. De nieuwe mensen

Single reizigers zeggen is het veel gemakkelijker om nieuwe mensen te ontmoeten als je alleen bent, en niet betekenen romantische ontmoetingen in het bijzonder. In feite is het begrijpelijk - als je alleen en vrij om je eigen beslissingen te nemen voor de duur van uw reis bent, kunt u alle mogelijkheden te gebruiken om in contact te komen met de lokale cultuur, met inbegrip van het volk.

4. De uitdaging

Alleenreizend, vooral als je doet voor de eerste keer, is een uitdaging, meer nog voor vrouwen - er zijn nog steeds plaatsen op aarde, als een vrouw die alleen reist zou een wenkbrauw of een vonk commentaar te verhogen. Maar deze uitdaging kan wonderen doen voor je zelfvertrouwen, en kan u helpen groeien.

5. Vrede

Bij het reizen in een groep, zijn er gebonden aan argumenten zijn, omdat verschillende mensen altijd willen verschillende dingen. Als je alleen reist, is er niemand om te betogen met, geen drama, en zonder zenuwen.

6. De zelf-ontdekking

Als je alleen bent voor een tijdje langer, krijg je meer introspectief, want er is niets om je af te leiden. Introspectie kan leiden tot dingen over jezelf die je niet eens vermoeden te ontdekken, en dit is iets heel charmant.

7. Nieuwe vriendschappen

Het ontmoeten van nieuwe mensen is één ding. Vrienden te maken met een aantal van hen is een ander, is een nieuwe stap voorwaarts. In onze onderling verbonden wereld, lange afstand relaties zijn iets meestal al, dus je zult in staat zijn om van elkaars gezelschap te genieten. We gaan niet in het water romantisch, maar dit is ook een mogelijkheid.

8. De curatieve werking

Na het lezen over de rust en zelfontdekking alleen reist oorzaken, zou het nauwelijks verbazen dat het een positief effect op mensen die lijden aan een milde depressie. Grappig het ook mag klinken, de uitgaven alleen de tijd kunt u ook beschermen tegen depressie.

9. De overeenkomst

Alleenreizend neiging om goedkoper dan reizen met uw familie of groep. Nou, ja, in het geval van een familievakantie, dat is makkelijk te raden, maar ook met een groep vrienden hebben we de neiging om meer dan wanneer je in je eentje door te brengen. En 'omdat van die toestemming weer.

10. Comfort

Als je alleen reist, is het veel gemakkelijker om tickets en tafels reserveren - theaters en restaurants kunt meer gemakkelijk geschikt voor een enkele persoon is dan een hele groep. Daarnaast is het ook sneller, van de check-in op de luchthaven naar het hotel accommodatie.

Alleen lijkt niet nadelen te hebben. Wat denk jij?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha