10 dingen BRUTO is absoluut noodzakelijk SCHOON10 dingen BRUTO is absoluut noodzakelijk SCHOON

Ziektekiemen kunnen overal verbergen, stof en vuil kan de meest verbazingwekkende dingen in te voeren. Heb je ooit gedacht, bijvoorbeeld uw mobiele telefoon? Je draagt ​​het rond met u de hele dag, je zet het neer op het bureau op het werk, liggend op de tafel in een bar, lenen zich voor een vriend te gebruiken, en sommige mensen gebruiken hun telefoons in openbare toiletten ook. Dan veeg alle vet, vuil en bacteriën, die zich heeft opgehoopt op hun mobiele telefoon, over je hele gezicht en nooit schoongemaakt hun mobiele telefoon at all! De telefoon is slechts een van de dingen die je moet schoon te maken en waarschijnlijk ook nooit doen. Hier zijn tien dingen die je absoluut nodig hebt om meer serieus te reinigen.

1. Uw handen

We zeggen niet dat je handen vuil zijn, maar u reinigen vaak genoeg tijdens de dag? De handen in contact komen met vuil en kiemen van andere mensen tijd; van deurknoppen en lichtschakelaars met leuningen en andere oppervlakken in de openbare ruimte. Gebruik handdesinfecterend regelmatig, omdat je nooit zeker kan zijn dat voordat je iets aangeraakt.


2. Computer toetsenborden

Een onderzoek in Londen bleek dat toetsenborden van computers in een kantoor had meer bacteriën op de loer in hen dat de wc-brillen deed! Zelfs het toetsenbord van de computer thuis waarschijnlijk een haven voor vuil en kiemen, vanwege de kleine stukken voedsel en vuil die naar beneden glippen tussen de toetsen. Toetsenborden zijn zeker een item dat regelmatig moet worden gedesinfecteerd, maar zorg ervoor dat je de juiste producten te gebruiken, om te voorkomen dat de computer beschadigen of wrijf de letters van de sleutels.

3. Uw kussens

Waarschijnlijk veranderen de kussenslopen regelmatig, maar hoe zit het met de kussens zelf? Het oude kussen kan verstopt raken met huisstofmijt, schimmels, stof, stukjes dode huid en andere diverse dingen bruto. Niet gewoon aannemen dat omdat je kussensloop ruikt lekker koel je niet slapen op een stapel van vervelende kleine kruipende insecten die thuis in uw kussen hebben vastgesteld. Controleer de etiketten op je kussen voor het wassen, kunnen sommige gaan in de wasmachine, maar kussens gaat naar de stomerij.

4. Het laden van uw bureau

Onder 3.000.000 paperclips los, balpennen en pads vrij slecht mail wordt opgemerkt dat u nooit gebruikt, bent u waarschijnlijk een laag stof en vuil. De laden van een bureau zijn geplaatst slechts om kleine stukjes voedsel te nemen van het ontbijt om te werken en als je niet een schoon hebben op een regelmatige basis, zullen we verzamelen schimmels en bacteriën.

5. Overhead

Uw douche kan een broedplaats voor bacteriën te zijn, zodat de noodzaak tot het schoonmaken van schimmels en bacteriën fokken stoppen. Als je dat niet doet, al die vervelende kleine parasieten groeien 's nachts en klaar om uit te komen met je' s ochtends douche. De beste manier om een ​​douche te reinigen is een beetje 'van verdunde azijn en een oude tandenborstel waarmee je in staat om de accumulatie van geld kalk en vuil te verwijderen zal zijn.

6. Tandenborstels

Tandartsen raden dat we allemaal onze tandenborstels te veranderen om de drie maanden, maar blijkbaar, slechts 9% van ons doen. Als je laat het te lang voordat het kopen van een nieuwe tandenborstel kan een ophoping van bacteriën op te krijgen en het zal ook gerafeld en zo zacht geworden, niet je tanden goed schoon.

7. telefoons

We hebben het in de introductie van mobiele telefoons, maar ze waardig zijn van een tweede vermelding hier. Een studie wees uit dat een groot aantal telefoons had niet alleen bacteriën elke dag, maar een alarmerend aantal had ook fecale bacteriën op de loer op hen ook. Beide kantoor-telefoons en mobiele telefoons en vaste telefoon, moet een veeg over met een alcoholdoekje om de paar weken om ziektekiemen op afstand te houden.

8. tenten

Dekt thuis eruit zou kunnen zien zijn schoon, maar na verloop van tijd; dat het verzamelen van stof en uitgegroeid tot een magneet voor huisstofmijt, die kan brengen allergische reacties. Experts raden dat tenten minstens één keer worden schoongemaakt met een stofzuiger een maand om de bouw stof te stoppen. Voor een grondige reiniging, moet u wassen. Controleer of alle etiketten, omdat veel zal moeten chemisch gereinigd te worden of je zal krimpen.

9. sponsen van de keuken

Kleine gaatjes in een spons zijn perfect, donker en vochtig, plaats voor bacteriën te kweken, en als je een spons te gebruiken in de keuken, dan zou dit de salmonella en e-coli betekenen. De meest effectieve manieren om te desinfecteren zijn een spons te genieten in een bleekmiddel oplossing gedurende ten minste vijf minuten of pop in de magnetron, in volle kracht, voor ongeveer twee minuten. De magnetron methode wordt gezegd dat het doden van 99% van de bacteriën.

10. make-up kwasten en make-up

Make-up kwasten en sponzen moet worden schoongemaakt met warm water en zeep minstens een keer per maand, om de ophoping van bacteriën en dode huidcellen te stoppen. Ook moet je de truc niet blijven te lang, met name oogmake-up. Mascara mag nooit worden bewaard voor meer dan drie maanden of vindt u een aantal bacteriën die te ver groeit hebben.

Kent u andere ernstige dingen die we moeten absoluut schoon?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha