10 dingen BOLD elk meisje moet minstens één keer te doen10 dingen BOLD elk meisje moet minstens één keer te doen

Als je wilt zo veel van wat het leven te bieden heeft als je kunt ervaren, dan moet je uit je comfort zone en durf af en toe. Als je dat niet doet, zul je merken dat je spijt dat later in het leven, lees dan verder, en vind tien gedurfde dingen die elk meisje ten minste één keer moet doen:

1. Schrijf je dromen

Je moet niet bang zijn om dromen en aspiraties te hebben, dus wees moedig en maak een lijst van uw. Dan kunt u beginnen met de planning voor uw toekomstige en stel je doelen en op deze manier, zal je iets om te streven naar hebben.


2. reizen ergens exotische

Pak je koffers en reizen naar verre oorden. Stap uit de gebaande paden en bezoek een aantal plaatsen die totaal verschillende culturen is een geweldige manier om je geest uit te breiden en meer over de wereld die om je heen je leren.

3. Zie uw angsten

De enige manier om je angsten te verslaan is om ze onder ogen. Iedereen moet ten minste een keer te proberen, om hun angsten te dagen, dus als je bang bent van hoogtes, probeer klimmen of, als je een hekel slangen, ga naar een dierentuin en een knuffel!

4. Maak de eerste stap

Stop met het verspillen van tijd te wachten op die kerel om u te vragen, ga op en vraag hem om een ​​datum plaats. Geen behoefte om op de traditie, het meisje kan degene die maakt de eerste stap, en in elk geval, wat is het ergste dat er kan gebeuren?

5. Doe iets extreme

Extreme sporten zijn beschikbaar voor alle, dus waar wacht je nog op? Abseilen in een rotswand, springen van een vliegtuig of een bungee jump, ze zijn slechts enkele van de gekke dingen die iedereen zou moeten geven het een gaan ergens.

6. Zeg nee!

Stoppen met een volk pleaser en behagen jezelf voor een verandering. Het nemen van de moedige stap te zeggen 'nee' tegen iemand: of 'nee, ik wil niet om uit te gaan vanavond' 'Nee, ik kan dit extra werk te nemen'. Het is niet egoïstisch om de controle over hun leven te zijn.

7. Ga voor de baan die je niet denkt dat je krijgt

Dus, heb je niet alle ervaring die ze vragen, of misschien zijn ze gewoon niet het zelfvertrouwen om te proberen hebben. Er is niets mis met jezelf te duwen om de beste baan die je kunt krijgen, want als je niet probeert, zul je nooit weten.

8. Volg je hart

Soms weet je hart beter, dus gooien voorzichtigheid aan de wind, van tijd tot tijd, en gewoon gaan met het. Soms kun je over-analyseren dingen en de eerste darm gevoel dat hij gelijk had, na alles.

9. Ga voor een vakantie alleen

Krijg tijd alleen kan iets dat veel mensen niet om te doen. Waarom zou het gewoon een weekend niet nemen? Het zal je een kans om na te denken en de mogelijkheid om gewoon te genieten van hun bedrijf voor een verandering te geven.

10. Verander je uiterlijk

Als je je verveelt met dezelfde kapsel zijn of dragen dezelfde stijl van de kleding, dan veranderen ze. Experimenteer met uw look, kunt u altijd veranderen terug als je niet van de nieuwe u en vergeet niet, een verandering is zo goed als een rust.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha