10 dingen ALLEEN Reis de wereld kan leren10 dingen ALLEEN Reis de wereld kan leren

Zij zeggen dat de reis verbreedt de horizon van een persoon, en dit is zeker waar, maar reizen heeft ook andere lessen om ons te leren. Het enkele feit dat, tijdens het reizen, zijn er vaak geduwd uit onze comfort zone en onze routines zijn gebroken; rond de wereld die hij leert ons vele andere lessen ook. Hier zijn tien waardevolle lessen die alleen reizen kunnen leren:

1. Het reizen rond de wereld kan leren geduld

Geduld is een deugd die is in snelle daling van deze dagen. We verwachten dat alles direct beschikbaar en je krijgt geïrriteerd als alles is te laat. De regelmatige reiziger leert dat geduld is nog steeds een deugd, zeker als vertraagde vluchten, heeft de taxi niet opdagen of dienst in een ander land is niet zo slim als het is in de jouwe.


2. Ingenuity

Bij het reizen, kan het vaak worden geconfronteerd met problemen die kunnen worden opgelost alleen met uw verstand, zelfs als het is gewoon hoe de kinderen bezig gedurende zes uur in een terminal van de luchthaven te houden. Wanneer mensen reizen, laten ze achter hen, hun gebruikelijke ondersteunend netwerk, wat betekent dat ze leren om te vertrouwen op hun eigen vindingrijkheid om problemen op te lossen.

3. Reizen over de hele wereld kan ook leren tolerantie

Een ander ding dat maakt het reizen, het maakt ons te mengen met mensen die we normaal gesproken niet zouden mengen. Het moment dat je een terminal van de luchthaven in te voeren, kun je jezelf die achter de persoon die hun reisdocumenten kunnen vinden bij de check-in, vervolgens achter een persoon die dacht dat het OK zou zijn neem een ​​boxcutter Zwitserse door de beveiliging en dan, als je eindelijk aankomt op je vliegtuigstoel, achter het kind wil voetballen op de achterkant van je stoel. Ja, reizen leert u zeker om meer tolerant te zijn!

4. Leven zonder een mobiele telefoon en Facebook

Wat?! Acht uur zonder een mobiele telefoon ?! Als je eenmaal over de eerste ontwenningsverschijnselen, is dat het leven heel plezierig zonder uw elektronische gadgets kan worden. Geen behoefte om tekst te zijn of stuur een bericht elk uur van de dag, en een aantal langeafstandsvluchten zullen snel leren hoe mooi het kan zijn, dat ze 'onbereikbaar' voor een tijdje '.

5. Je weet niet totdat je het probeert

Reist ook leert dat je echt moet proberen veel verschillende dingen, want je weet nooit of je iets wilt, totdat je het doet. Het eten is het eerste voorbeeld van dit, en wanneer u reist, de kans om veel verschillende soorten voedsel te proberen je krijgt. Zelfs een hamburger kan verschillend zijn in sommige landen te proeven, hoewel waarschijnlijk niet het beste om te vragen waarom.

6. Het is niet verontrustend wat anderen denken

Wanneer u een reis naar vreemde landen, het is u wie de vreemde en ze is dat mensen zullen kijken. Reizen kunnen groot zijn voor het onderwijs niet zo veel zorgen te maken over jezelf en zo veel over wat andere mensen zouden kunnen denken dat je niet te benadrukken zijn.

7. reizen over de hele wereld kunnen vertrouwen leren

Bij het reizen, moet je je vertrouwen in andere mensen zetten en het blijkt, misschien om uw verbazing, 99% van de mensen in de wereld zijn erg aardig en betrouwbaar. Hoewel het voorzichtig moet zijn, kan het een eye-opener zijn om te vinden dat een taxichauffeur in een vreemde stad u naar uw hotel, of een vreemdeling, die niet uw taal kunnen spreken probeert hun best om u te helpen met een routebeschrijving.

8. Inzicht

Hoe verder je reist, hoe meer beginnen we om verschillende meningen en verschillende culturen te begrijpen. Het kan hen helpen om een ​​minder 'zwart-wit' van de wereld te nemen en te begrijpen dat er altijd twee kanten aan elk verhaal.

9. over de hele wereld kan je leren dat het allemaal te korte leven

Reizen kan ook je je realiseert dat het leven voor het leven en dat je nodig hebt om alles wat je kunt proppen in een relatief korte periode van tijd. Het ervaren van nieuwe bezienswaardigheden, geluiden, smaken en geuren van een ander land, meestal, het geeft mensen de passie voor reizen en worden willen meer en meer van wat het leven te bieden heeft.

10. Dankbaarheid

En tot slot, reizen leert ons dankbaarheid. Het is niet alleen de dankbaarheid voor het feit dat sommige van ons zijn veel beter dan anderen, zelfs als het reizen naar bepaalde landen zeker wel leren dat. Het is ook dat over de hele wereld leert ons om dankbaar voor deze prachtige en gevarieerde wereld waarin we leven.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha